txcellas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Από βδομάδα θα παω να κάνω αλλαγη στην μπαταρια του κινητού μου (s9 plus) Μου ειπε ο τεχνικός οτι θα κάνει αντίγραφο στο κινητό και ότι θα πάρει κανα 2ωρο η όλη διαδικασία. Ξερετε αν με την αλλαγή της μπαταρίας θα σβηστούν οι ρυθμίσεις που εχω η τα προγραμματα; Γιατί να κάνει αντίγραφο ασφαλείας για μια αλλαγή μπαταριας;
NikosKallithea Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Αντιγραφο δεν χρειάζεται, αλλα και να χρειαστεί σε μια στραβη που θα γινει, το αντίγραφο θα το κανεις εσυ, οχι ο τεχνικός 1
txcellas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Η απορία μου είναι κυρίως αν θα διαγραφούν οι προσωπικές ρυθμίσεις κλπ Όταν αλλάξω μπαταρία!
Xristaras12 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 το βασικότερο είναι που θα το πας για αλλαγή μπαταρίας; Έχεις παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα κλπ; μειωμένη αυτονομία η κάτι άλλο;
txcellas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Σε επίσημη αντιπροσωπεία της samsung μεσα στην εγγύηση ειναι.
Levs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Πόσο θα σου κοστίσει η αλλαγή μπαταρίας γιατί θέλω να αλλάξω κ γω σε Α5 2016;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα