Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καιρός ήταν, ότι κρύβεται αποκάλυπτεται και ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει κάποια στιγμή. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • Like 3
Δημοσ.

Θα μπορεί να ξεκλειδώνει και εφαρμογές που προσφέρουν end to end encryption; 

Δημοσ.

Χοντρό μου φαίνεται να σπάει το end-to-end encryption, επιφυλάσσομαι να το ψάξω. Γιατί το άρθρο δεν δίνει καμία πληροφορία , πρέπει να δεις το Βήμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Εδω δεν μπορουν να παισουν αυτους που μιλανε απο pstn γραμμές, θα πιασουν αυτούς που μιλανε ή γραφουν με viber :)

Μια χαρά τους πιάνουν φίλε....αν κάνεις τέτοιες δουλειές δεν πρέπει ποτέ να μιλάς στο τηλέφωνο....

20 λεπτά πριν, costis ni είπε

Χοντρό μου φαίνεται να σπάει το end-to-end encryption, επιφυλάσσομαι να το ψάξω. Γιατί το άρθρο δεν δίνει καμία πληροφορία , πρέπει να δεις το Βήμα.

Νομίζω και σε άλλα κράτη τα μυνήματα μπορεί να ελέγχονται έστω και δειγματοληπτικά

30 λεπτά πριν, fork είπε

Θα μπορεί να ξεκλειδώνει και εφαρμογές που προσφέρουν end to end encryption; 

Δίνουν το κλειδακι στην αστυνομία κάθε χωρας, το WhatsApp ανήκει στο Facebook. Είναι γνωστό ότι το fb συνεργάζεται με τις αρχές σε κάθε χώρα.

Επεξ/σία από Lumini
Δημοσ.

Μετα απο αυτο το αρθρο δεν θα μιλαει κανεις υποπτος εκει. Αρκετα παλιοτερα ειχε ακουστει οτι χρησιμοποιουσαν Rasberry ΟS γιατι δεν σπαζοταν ουτε παρακολουθουνταν. Οποτε γενικα δεν ειναι κοροϊδα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παιζει να εχει σπασει η end to end. Με malware στη συσκευη μονο. Αμα ειχαν σπασει το end to end θα το βγαζανε φορα παρτιδα; Θα ηταν πολυ μαλακες αν το εβγαζαν.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Predatorkill είπε

Αμα ειχαν σπασει το end to end θα το βγαζανε φορα παρτιδα;

spacer.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Predatorkill είπε

Οτι να’ναι. Τι σχεση εχει ο snowden; Οι ιδιες οι «αρχες» το ανακοινωσαν, οχι καποιο mule.

Δες τι παραθέτω...

Ήταν ο πρώτος που απέδειξε τις κρυφές "τρύπες" στις "κρυπτογραφημένες" επικοινωνίες με σκοπό την παρακολούθησή τους.

Επεξ/σία από Ηλεκτροσόκ
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γίνεται decrypt το Viber; Πρώτη φορά το ακούω. Τι «ειδικό σύστημα» είναι αυτό που κάνει decrypt;

Μήπως δεν εννοούν decrypt και εννοούν κάτι άλλο; Ξέρω 'γω θα μπορούσε να είναι κάποιο malware που κάνει take-over μέσω του Viber ή να είναι μια συσκευή που θα κάνει clone την SIM για να μπορείς να φτιάξεις account και να έχεις πρόσβαση σε παλαιότερα μηνύματα or smth (αν και αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν ήδη, απλά ζητώντας το από τον provider).

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...