Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες , μέσα στη βδομάδα θα πάω τελικά να πάρω την καινούργια TV . 

Χρειάζομαι όμως περίπου 6-7 μέτρα HDMI καλώδιο διότι πρέπει να φύγει πίσω από το Pc , να πάει πίσω από το γραφείο , τοίχο με κανάλι να μην φαίνεται και τελικά να καταλήξει στην τιβι στην άλλη πλευρά του δωματίου .... 

Σκοπός είναι να βγάζει χωρίς πρόβλημα 4Κ 60hz hdr σήμα ... 

Πρέπει να πάρω κάποιο συγκεκριμένο τύπο καλωδίου ή και ένα απλό hdmi των 5-10€ από Σκρουτζ θα κάνει δουλειά ? 

Αν ναι μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο δοκιμασμένο ότι θα παίζει άψογα ? 

Ευχαριστώ πολύ :)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ChrisAttart είπε

Χρειάζομαι όμως περίπου 6-7 μέτρα HDMI καλώδιο διότι πρέπει να φύγει πίσω από το Pc , να πάει πίσω από το γραφείο , τοίχο με κανάλι να μην φαίνεται και τελικά να καταλήξει στην τιβι στην άλλη πλευρά του δωματίου .... 

Πρέπει να πάρω κάποιο συγκεκριμένο τύπο καλωδίου ή και ένα απλό hdmi των 5-10€ από Σκρουτζ θα κάνει δουλειά ? 

Για απροβληματιστα με των 5-10 ευρω του skroutz ζητημα να δουλευουν στο 1,5 μετρο,

Στα 7 μετρα σιγουρα θα εχει ενισχυτη σηματος η μια ακρη. Ειναι δυσκολη υποθεση αυτη.

Καλυτερα σε ενα καταστημα με ηχο και εικονα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω δει κάποια καλώδια shielded κλπ γύρω στα 50€ ... Αλλά όσα έχω δει με ενισχυτή σήματος και γενικά κάποια super premium , κοστίζουν όσο το 1/4 της αξίας της τιβι που θα πάρω  (60UM7100) ... 

Τι να κάνω ρε γμτ όντως παίζει τόσο θέμα ? Μήπως να κάνω πιο απλό cable management και να πάρω ένα 2.1 στα 5μετρα αντί 2.0 στα 7 ? 

Απλά ρε γμτ είναι κρίμα , έχω κατάφερει να μην φαίνεται πουθενά καλώδιο από pc με 2 μόνιτορ και ένα σετακι 5.1 ... Και θα μου τα χαλάσει η τιβι 😕.... 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ChrisAttart είπε

Έχω δει κάποια καλώδια shielded κλπ γύρω στα 50€ ... Αλλά όσα έχω δει με ενισχυτή σήματος και γενικά κάποια super premium , κοστίζουν όσο το 1/4 της αξίας της τιβι που θα πάρω  (60UM7100) ... 

Τι να κάνω ρε γμτ όντως παίζει τόσο θέμα ? Μήπως να κάνω πιο απλό cable management και να πάρω ένα 2.1 στα 5μετρα αντί 2.0 στα 7 ? 

Απλά ρε γμτ είναι κρίμα , έχω κατάφερει να μην φαίνεται πουθενά καλώδιο από pc με 2 μόνιτορ και ένα σετακι 5.1 ... Και θα μου τα χαλάσει η τιβι 😕.... 

2.1 καλωδιο να παρεις δεν χρειαζεται.Δεν το υποστηριζει καμια συσκευη σου. Κατι καλυτερο η διαφορερικο δεν θα δεις. Περισσοτερο bandwidth περναει απλα.. δεν σημαινει οτι αντεχει παραπανω στα περισσοτερα μετρα.

Οσο πιο μεγαλο τοσο πιο δυσκολο να φτασεις το απαιτουμενο bandwidth .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κοιτα αυτο  αν σε καλυπτει (10μετρα ) .Κανει 15 ευρω σε ελληνικο μαγαζι 

https://www.savio.net.pl/en/product/savio-hdmi-m-v2-0-10m-copper-black-gold-plated-ethernet-3d-cl-141/

Επειδη εχω περασει στους τοιχους 4 15μετρα (1.4 ομως ) και παιζουν απροβληματιστα τα savio τα εχω σε υποληψη , σαν φθηνη αξιοπιστη λυση.Ποιο φθηνη δεν νομιζω να βρεις , πιο...αξιοπιστη..δοκιμαζεις και βλεπεις .To θεμα ειναι να μην δωσεις για καλωδιο οσα θα εδινες για ενα media player..

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ChrisAttart είπε

Δες αυτό εδώ πχ:https://www.e-shop.gr/lanberg-cable-hdmi-hdmi-v20-4k-15m-black-p-PER.758112

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...