Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vagosd είπε

Dell ???

Dell mobile connect. Αυτό που πλασάρει τώρα η μαικροσοφτ, το έφτιαξε εδώ και μερικά χρόνια η ντελλ για τα μηχανηματα της. (Τα καινούργια τουλάχιστον. Νομίζω 2017 και μετά)

1 ώρα πριν, Dr.Fuzzy είπε

Apple ήθελε να πει μάλλον!

Dell

Επίσης δεν θα αναφερθώ στην απλ μιας και δεν ξέρω τι έχει κάνει με το λειτουργικό της αλλά εδώ αναφερόμαστε σε περιβάλλον windows. 

Επεξ/σία από vagos_m
Δημοσ.

Και όλα αυτά γιατί βαριέται κάποιος να σηκώσει το τηλέφωνο.  Δεν τη βρίσκω χρήσιμη. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, panathatube είπε

Από Windows Mobile σε iOS;! Εύγε νέε μου εγώ θα είχα φρικάρει από live tiles να μετακομίσω στο σπαρτιατικό iOS

Μμμμμ και για να έχουμε καλό ερώτημα που χρησίμευαν τα live tiles ώστε να με κάνουν να μην μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά ;

Γιατί εγώ προσωπικά είχα φρικάρει με την έλλειψη βασικών εφαρμογών ...

Δημοσ.

καλό αυτό με το your phone αλλά το αντίστροφο θα ήταν πιο χρήσιμο, δηλαδή:
η λειτουργία ΜΗ τηλεφωνικών κλήσεων από android smartphone μέσω win-skype σε άλλο win-skype και από εκεί στο άλλο android smartphone.
Ετσι θα ήταν δυνατόν να παρακαμφθεί (μέρος του) καρτέλ της κινητής.
Μπορεί κάποιος να το έχει κάνει ήδη.

• Sad 2
Δημοσ.

Πολύ καλή εφαρμογή. Την χρησιμοποιώ εδώ και καιρό. Με τις κλήσεις τώρα ακόμη καλύτερα. Οσο πάει όλο και καλύτερα γίνονται. ειδικά σε θέματα διασύνδεσης μεταξύ συσκευών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχοντας εγκαταλείψει το MacOS εδώ και μερικούς μήνες, είναι ίσως η μοναδική λειτουργία που μου έλειπε. Θέλει δρόμο βέβαια, αλλά είναι τουλάχιστον ένα πρώτο βήμα.

Επεξ/σία από studiokristo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Μμμμμ και για να έχουμε καλό ερώτημα που χρησίμευαν τα live tiles ώστε να με κάνουν να μην μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά ;

Γιατί εγώ προσωπικά είχα φρικάρει με την έλλειψη βασικών εφαρμογών ...

Είσαι βέβαιος ότι είχες Windows Phone; Έτερον εκάτερον οι απουσία σημαντικών εφαρμογών. Εγώ σού μιλάω για το UI που ήταν μπροστά από την εποχή του.

Επεξ/σία από panathatube
Δημοσ.

Σε Dell αγορασμένο πριν 4 χρόνια δεν γίνεται αυτό;

Γιατί δεν βγάζει εικονίδιο για Calls στην εφαρμογή των Windows;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, giotis1982 είπε

Και όλα αυτά γιατί βαριέται κάποιος να σηκώσει το τηλέφωνο.  Δεν τη βρίσκω χρήσιμη. 

Σε κάποιους θα φανεί χρήσιμη, εγώ ας πούμε το ήθελα σαν δυνατότητα. Δεν είναι θέμα βαρεμάρας. 

Μπορεί να είμαι στο γραφείο μου και να καταχωρώ ένα τεράστιο πάκο εγγράφων, να χτυπάει το τηλέφωνο και να πρέπει είτε να ανοίγω συρτάρια, είτε να το ψάχνω κάτω από χαρτιά που έχω δεξιά και αριστερά. Τώρα θα πατάω το κουμπί στον υπολογιστή που ήδη χειρίζομαι και θα μιλάω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/12/2019 στις 12:14 ΜΜ, siakattack@gmai είπε

ενω το σύνδεσα με bluetooth , ακομα δεν μπορεσα να βρω πως να το κάνω να δουλεψει 

Μια από τα ίδια. Δεν ξέρω ποιες άδειες πρέπει να δώσεις. Στο κινητό τα έχω όλα επιτρεπόμενα. Στον υπολογιστή δεν βρήκα κάτι που να μην επιτρέπει τις κλήσεις.

Επεξ/σία από Alejandro
  • Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξυ εγω απαντουσα σε κλησεις του κινητου απο το MacBook μου απο το 2015 ακόμα. Και το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν εκανα καμια απολυτως διαδικασια δηλαδή δεν κατεβασα καμια εφαρμογη ουτε στο iPhone ουτε στο Mac. Απλα η λειτουργια ηταν εκει native μετα το update.

Μπηκα να διαβασω την ειδηση γιατί νομιζα οτι αφορα κατι αλλο απο αυτο που λεει ο τιτλος. Γιατι ειχα την εντυπωση οτι ειχε λυθει αυτο το θεμα εδω και χρονια και στα αλλα OS;

Δημοσ.

Παρόλο που έχω τη σωστή έκδοση Windows με τα σωστά updates, δεν είναι ενεργοποιημένες οι κλήσεις.
Έχει κανείς καμιά ιδέα ;

Δημοσ.

Μόλις την εγκατέστησα κι εγώ την εφαρμογή αλλά δεν μου βγάζει την επιλογή για κλήσεις. Μόνο εικονίδια για φωτογραφίες, μηνύματα και ειδοποιήσεις έχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...