Hal9000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μετά από μια μακρά περίοδο δοκιμών μέσω του προγράμματος Windows Insiders, η Microsoft ανακοίνωσε στο Twitter ότι η λειτουργία προώθησης τηλεφωνικών κλήσεων από ένα android smartphone σε ένα Windows 10 PC, γίνεται πλέον διαθέσιμη για όλους τους χρήστες του λειτουργικού συστήματος, σταδιακά. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής Your Phone η οποία είναι πλέον προεγκατεστημένη σε κάθε Windows 10 υπολογιστή, και για τη λειτουργία της απαιτείται η παρουσία bluetooth υποστήριξης από τον υπολογιστή και φυσικά το Android smartphone. Όπως είδαμε και σε μια πρόσφατη παρουσίαση, ο χρήστης μπορεί όχι μόνο να δέχεται τηλεφωνικές κλήσεις αλλά και να πραγματοποιεί αυτές που θέλει μέσα από τον υπολογιστή του, χωρίς να χρειάζεται να ακουμπήσει καν το smartphone του. Η δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων έρχεται να προστεθεί σ' αυτές της εμφάνισης και αποστολής γραπτών μηνυμάτων μέσω PC που ήδη προσφέρει το Your Phone app αλλά και της εμφάνισης των ειδοποιήσεων που δέχεστε στο smartphone σας, αυτή τη φορά στον υπολογιστή χωρίς να σας αποσπάτει η προσοχή. Η Microsoft υπόσχεται περισσότερα σενάρια διασύνδεσης ενός PC και ενός android smartphone στο μέλλον, θέλοντας να φέρει πιο κοντά τις δημοφιλέστερες desktop και mobile πλατφόρμες με δισεκατομμύρια χρήστες. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
panathatube Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Πολύ καλή δουλειά. Είμαι ήδη ικανοποιημένος από τη διασύνδεση του κινητού με τα Windows, υπάρχει θεαματική βελτίωση, αλλά υπάρχουν ακόμη προοπτικές.
vagosd Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, vagos_m είπε Άρε πόσο μπροστά ηταν η Dell τελικά! Dell ??? 1
Chris_BMW Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Εμείς με το λειτουργικό « δεινόσαυρο Mac OS» μπορούμε να κάνουμε και αντιγραφή από το κινητό και επικόλληση στο mac 😋 εκτός από το να παίρνουμε τηλέφωνο και να στέλνουμε μνμ ... Τι να λέμε τώρα όμως ... 7 λεπτά πριν, vagosd είπε Dell ??? Ναι Dell τι δεν καταλαβαίνεις ; Σιγά μην αναφέρουμε την ακατανόμαστη ... Η Dell ήταν πρωτοπόρα. Αρκει να έχεις υπολογιστή μετά το 2018 να κατεβάσεις το app εκατέρωθεν ( αν το υποστηρίζει το Android Smartphone σου ) να σπάσουν λίγο τα νευράκια σου μέχρι να συνδεθούν και τσουπ θα κανείς κ καμία κλήση ... Ποια Apple? Πλάκα μας κανείς .... 2 5
Dr.Fuzzy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 11 minutes ago, vagosd said: Dell ??? Apple ήθελε να πει μάλλον!
Starback Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Εμείς με το λειτουργικό « δεινόσαυρο Mac OS» μπορούμε να κάνουμε και αντιγραφή από το κινητό και επικόλληση στο mac 😋 εκτός από το να παίρνουμε τηλέφωνο και να στέλνουμε μνμ ... Τι να λέμε τώρα όμως ... Να λέμε τώρα ότι δεν είναι το ίδιο να δίνεις τέτοιου είδους λειτουργικότητα όταν έχεις να κάνεις με πλήρως ελεγχόμενο hardware και στους σταθερούς/φορητούς και στα κινητά/tablets... και όταν έχεις να κάνεις με εκατοντάδες συνδυασμούς hardware όπως στα Windows/Android... να λέμε τώρα...
Chris_BMW Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Starback είπε Να λέμε τώρα ότι δεν είναι το ίδιο να δίνεις τέτοιου είδους λειτουργικότητα όταν έχεις να κάνεις με πλήρως ελεγχόμενο hardware και στους σταθερούς/φορητούς και στα κινητά/tablets... και όταν έχεις να κάνεις με εκατοντάδες συνδυασμούς hardware όπως στα Windows/Android... να λέμε τώρα... Να λέμε τώρα πως είναι κάτι που στο μισητό σας οικοσύστημα ( το οποίο κατά τα λεγόμενα σας είναι προϊόν... «φύκι» κ μας το πουλάνε για μεταξωτή κορδέλα ) το έχουμε εδώ και κάτι χρόνια (όχι παααρα πολλά ) αλλά οκ Να λέμε τώρα ... 3
Starback Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Να λέμε τώρα πως είναι κάτι που στο μισητό σας οικοσύστημα ( το οποίο κατά τα λεγόμενα σας είναι προϊόν... «φύκι» κ μας το πουλάνε για μεταξωτή κορδέλα ) το έχουμε εδώ και κάτι χρόνια (όχι παααρα πολλά ) αλλά οκ Να λέμε τώρα ... Επειδή το χάσαμε μάλλον με τα πολλά λεγόμενα, δεν κατάλαβα την παράθεση σου... η άποψη μου είναι ότι το Your Phone είναι πολύ καλή δουλειά της Microsoft και απείρως δυσκολότερο να το πετύχει όταν έχει να κάνει με τόσο μεγάλο αριθμό διαφορετικών κατασκευαστών hardware. Χρήστης Windows είμαι χρόνια αν και έχω δουλέψει και με Mac/iPhone/iPad. Οπότε αν δεν ήμουν σαφής στην πρώτη τοποθέτηση μου, θεωρώ πολύ πιο σημαντικό και δύσκολο αυτό που καταφέρνει η Microsoft από αυτό που μας (την) είπε ότι έχει καταφέρει ήδη η Apple... 1
CheOnWeb Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 35 minutes ago, Chris_BMW said: Εμείς με το λειτουργικό « δεινόσαυρο Mac OS» μπορούμε να κάνουμε και αντιγραφή από το κινητό και επικόλληση στο mac Και στα Windows δεν γίνεται αυτό; 1
aek21.23 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, εμένα το pc μου δεν έχει bluetooth , όμως λέω να αγοράσω ένα adaptor για αυτή τη δουλειά. Όμως η εφαρμογή που την έχω σεταρει για τα υπόλοιπα πχ μηνύματα και ειδοποίησεις, δεν μου εμφανίζει την επιλογή ΄΄phone calls΄΄ ..πρέπει να την κάνω αναβάθμιση? Αν ναι,πως?
Chris_BMW Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, Starback είπε Οπότε αν δεν ήμουν σαφής στην πρώτη τοποθέτηση μου, θεωρώ πολύ πιο σημαντικό και δύσκολο αυτό που καταφέρνει η Microsoft από αυτό που μας (την) είπε ότι έχει καταφέρει ήδη η Apple... Εν μέρη συμφωνώ ως προς την δυσκολία σε σχέση με το οικοσύστημα της Apple όμως πριν μεταπηδήσω σε αυτό το οικοσύστημα είχα και windows pc μαζί με windows smartphone.... Δεν θυμάμαι όμως να είχα αυτή τη δυνατότητα . 1
johnfree Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, aek21.23 είπε Καλησπέρα, εμένα το pc μου δεν έχει bluetooth , όμως λέω να αγοράσω ένα adaptor για αυτή τη δουλειά. Όμως η εφαρμογή που την έχω σεταρει για τα υπόλοιπα πχ μηνύματα και ειδοποίησεις, δεν μου εμφανίζει την επιλογή ΄΄phone calls΄΄ ..πρέπει να την κάνω αναβάθμιση? Αν ναι,πως? και εμενα που εχει bluetooth δεν μου εμφανιζει την επιλογη για τηλεφωνο. δοκιμαζω να κανω αναβαθμιση και δεν εχει. πρεπει να κανω κατι αλλο?
panathatube Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Εν μέρη συμφωνώ ως προς την δυσκολία σε σχέση με το οικοσύστημα της Apple όμως πριν μεταπηδήσω σε αυτό το οικοσύστημα είχα και windows pc μαζί με windows smartphone.... Δεν θυμάμαι όμως να είχα αυτή τη δυνατότητα . Από Windows Mobile σε iOS;! Εύγε νέε μου εγώ θα είχα φρικάρει από live tiles να μετακομίσω στο σπαρτιατικό iOS... Δεν ξέρω τι εννοείς με copy paste ωστόσο στο Android ό,τι γράφεις στο Google keep ή στο OneNote στο Android το βλέπεις και στα Windows. Και το αντίθετο βέβαια. Και βέβαια υπάρχει διασύνδεση μέσω browsers cloud κλπ πέραν της εφαρμογής της Microsoft. Ναι δεν χωράει συζήτηση το οικοσύστημα της Apple προχώρησε σαφώς γρηγορότερα σε αυτό τον τομέα, αλλά νομίζω είμαστε κοντά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα