Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε η ώρα για αλλαγή στο opel vectra c  αμορτισέρ.

Νορμάλ οδήγηση χαμηλές ταχύτητες όπως και χαμηλές στροφές σπάνια πολύ φορτωμένο.

Λέω να πάω στα Bilstein B4 που είναι σε τιμή προσφοράς 165 ευρώ το σετάκι. Έχει κανείς εμπειρία ή άποψη από τη συγκεκριμένη μάρκα;;;;;;;

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.

Τα είχα βάλει σε bora , τον 1ο χρόνο ήταν σούπερ μετά έχασαν πολύ λες και είχαν 50000χλμ , έβαλα sachs ,μακράν καλύτερα 

• Thanks 1
Δημοσ.

Παππου πάρε στο ρελλα ένα τηλ αύριο και ρώτα και μάλλον θα σου προτείνει κιόλας τι ταιριάζει σε εσένα.υποψιν τα bilstein και εγώ έχω ακούσει ότι πέφτουν γρήγορα.

Τα kyb έχουν φήμη ότι κρατάνε αρκετά αλλά μπορεί να μην ταιριάζουν στο δικό σου τόσο πολύ όπως τα sachs η τα monroe...

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Ήρθε η ώρα για αλλαγή στο opel vectra c  αμορτισέρ.

Νορμάλ οδήγηση χαμηλές ταχύτητες όπως και χαμηλές στροφές σπάνια πολύ φορτωμένο.

Λέω να πάω στα Bilstein B4 που είναι σε τιμή προσφοράς 165 ευρώ το σετάκι. Έχει κανείς εμπειρία ή άποψη από τη συγκεκριμένη μάρκα;;;;;;;

Συνήθως για αντικατάστασης κυκλοφορούν τα KYB excel G ( τα ειχα βάλει στο Accord ) και τα Opel φοράνε Sachs .

Πρίν τοποθετηθούν να δείτε τα ψαλίδια και τα μπαλάκια ψαλιδιών είναι αναλόγως το σύστημα διεύθυνσης του κάθε οχήματος.

Εγώ άλλαξα ελαστικά 4αδα ( καινούργια ) + μπαλάκια ψαλιδιών + ψαλίδια. 

Το αμάξι σηκώθηκε και ήταν πιο σταθερό ειδικά σε στροφές όταν το πίεζες πρίν φοβόσουν πήγαινε σάν βάρκα. Εμένα είχε και τα χιλιόμετρα του ωστόσο.

• Like 1
Δημοσ.

Τα Bilstein B4 δεν έχουν αφήσει πολύ κόσμο ικανοποιημένο. Ούτε έχουν τόσο σωστή συμπεριφορά, ούτε τόσο καλή αντοχή στο χρόνο. 

Το κακό είναι ότι η Bilstein δε βγάζει κάποια "επόμενη" σειρά πιο καλή αλλά να ΜΗΝ είναι σπορ... μετά πας σε Β6 / Β8, τα οποία αλλάζουν τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Εάν δε θες κάτι τέτοιο, δες άλλες μάρκες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...