Προς το περιεχόμενο

Η Logitech ανακοίνωσε μία webcam με τιμή $200 ειδικά για την Pro Display XDR της Apple

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
4 minutes ago, billdanos said:

Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο έχω την Brio στο γραφείο. Μπας και γνωρίζετε πόσο κάνει? https://www.logitech.com/en-us/product/brio?crid=34

😎

Φτηνιάρικη, δες αυτή https://www.skroutz.gr/s/17212917/Logitech-Ultra-Hd-Ptz-Conference.html

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 ώρες πριν, anikologr είπε

Θεωρείς τα προϊόντα της Apple σωστά τιμολόγημενα;; 

Θεωρείς ότι το topic αναφέρεται σε προϊόν Apple? 

Θεωρείς ότι τα προϊόντα της Porsche Design είναι σωστά τιμολογημένα? 

Κάντε ένα τσιγαράκι να χαλαρώσετε.. που θα κρίνουμε εμείς εδώ την τιμολογιακή πολιτική ολόκληρων εταιρειών με 5€ στην τσέπη μας...

• Like 1

10 ώρες πριν, polaki είπε

Θεωρείς ότι το topic αναφέρεται σε προϊόν Apple? 

Θεωρείς ότι τα προϊόντα της Porsche Design είναι σωστά τιμολογημένα? 

Κάντε ένα τσιγαράκι να χαλαρώσετε.. που θα κρίνουμε εμείς εδώ την τιμολογιακή πολιτική ολόκληρων εταιρειών με 5€ στην τσέπη μας...

Μην κρίνεις εξ ιδίων.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/12/2019 στις 2:41 ΜΜ, anikologr είπε

Γιατί οτιδήποτε που έχει να κάνει με την Apple πρέπει να έχει τιμή στον Θεό;; 

γιατί ένα πληκτρολόγιο apple έχει 120 ευρώ, ένα trackpad 160 , ένα ποντίκι 95........ όποιος παίρνει apple γενικά τα χρυσοπληρώνει όλα και καλά να πάθουν αφού δεν της κάνουν ένα μποικοταζ να ρίξει τιμές στα προιόντα της και συνεχίζουν ακλόνιτοι να ρίχνουν τόσα λεφτά σε προιόντα πολλαπλάσιας τιμής απο του ανταγωνισμού , με μόνη εξαίρεση το ipad να μην είναι τόσο υπερτιμημένο.

Στις 15/12/2019 στις 3:46 ΜΜ, d4ydr33m3r είπε

Εντωμεταξυ το αλλο παιδι εχει γραψει απο το δευτερο ποστ οτι στα ιδια τιμολογιακα επιπεδα ειναι και η τιμη του κανονικου μοντελου και απο κατω συνεχιζουν και γραφουν τα δικα τους. Ειδα φως και μπηκα να κραξω ενα πραγμα.. 

η logitech μια χαρά τιμολογεί άλλωστε βγάζει κάμερες και με 20 ευρώ και με 200 απλά σου λέει αυτή για apple δεν θα κάνει 20-30 ευρώ ότι και αν είναι θα βάλω μια high end αφού απευθείνεται σε καλές τσέπες γιατι αυτός που έχει σκάσει 2 χιλιάρικα για mac δεν θα κολλήσει στην κάμερα να κάνει τσιγκουνιές. 

και ζάντες για bmw x5 να πάρεις δεν θα έχουν όσο του skoda λογικό είναι να παίζει εκεί τιμολογιακά που στην τελική πουλάει κάτι αρκετά ποιοτικό που αντιστοιχες εκδόσεις της τόσο εχουν για pc η απο άλλες εταιρείες φαντάζομαι. 

Επεξ/σία από georgepppo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, georgepppo είπε

η logitech μια χαρά τιμολογεί άλλωστε βγάζει κάμερες και με 20 ευρώ και με 200 απλά σου λέει αυτή για apple δεν θα κάνει 20-30 ευρώ ότι και αν είναι θα βάλω μια high end αφού απευθείνεται σε καλές τσέπες γιατι αυτός που έχει σκάσει 2 χιλιάρικα για mac δεν θα κολλήσει στην κάμερα να κάνει τσιγκουνιές. 

και ζάντες για bmw x5 να πάρεις δεν θα έχουν όσο του skoda λογικό είναι να παίζει εκεί τιμολογιακά που στην τελική πουλάει κάτι αρκετά ποιοτικό που αντιστοιχες εκδόσεις της τόσο εχουν για pc η απο άλλες εταιρείες φαντάζομαι. 

Δεν καταλαβαινω γιατι με εκανες quote με αυτα που γραφω και ειπα πουθενα οτι ειναι θεμα τσιγκουνιας ή οτι δεν τιμολογει μια χαρα.  Ειναι θεμα high end περιφερειακων που συναδουν με την ποιοτητα της οθονης. Σαφεστατα δεν θα παω να βαλω μια 1080p της πλακας που περνω με 30 ευρω στο Πλαισιο σε αυτο το μονιτορ αν το ειχα. To post μου ομως ειχε να κανει με αλλο θεμα ξεκαθαρα. 

Και αν σου διεφυγε γιατι αναφερθηκε στο θεμα, η τιμη της εν λογω καμερας ειναι ακριβως ιδια με υπαρχον προιον της ιδιας εταιρειας στην αγορα (γιατι υπαρχει με αλλη ονομασια ηδη απλα το λανσαραν διαφορετικα για λογους μαρκετινγκ) για οποιο συστημα και να την επιλεξεις και χωρις να μπει καποιο premium επειδη ειναι apple προιον..

https://www.logitech.com/en-us/product/brio?crid=34

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, georgepppo είπε

γιατί ένα πληκτρολόγιο apple έχει 120 ευρώ, ένα trackpad 160 , ένα ποντίκι 95........ όποιος παίρνει apple γενικά τα χρυσοπληρώνει όλα και καλά να πάθουν αφού δεν της κάνουν ένα μποικοταζ να ρίξει τιμές στα προιόντα της και συνεχίζουν ακλόνιτοι να ρίχνουν τόσα λεφτά σε προιόντα πολλαπλάσιας τιμής απο του ανταγωνισμού , με μόνη εξαίρεση το ipad να μην είναι τόσο υπερτιμημένο.

Θέλω να πας να μου πεις πόσο κοστίζει η κάμερα αυτή ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝITOR ΤΗΣ ΑPPLE, και να ξαναέρθεις. 

Εσύ και άλλοι 3-4....

15 ώρες πριν, anikologr είπε

Μην κρίνεις εξ ιδίων.. 

Δεν σε βλέπω να απαντάς στην ερώτησή μου. Θεωρείς ότι το topic αυτό είναι της Apple ή απευθύνεται στην Apple?

Επεξ/σία από polaki

2 ώρες πριν, polaki είπε

Θέλω να πας να μου πεις πόσο κοστίζει η κάμερα αυτή ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝITOR ΤΗΣ ΑPPLE, και να ξαναέρθεις. 

Εσύ και άλλοι 3-4....

θέλω να μου πείς αν είπα κάτι αρνητικό για την Logitech που κοστολογεί εκεί αυτή την κάμερα και να ξαναέρθεις    μην ξαναέρθεις να μας πεις την εξυπνάδα σου.

ξέρω πόσο έχει αυτή η κάμερα , διάβασα τα σχόλια πριν καν γράψω δεν περίμενα απο σένα.

14 λεπτά πριν, georgepppo είπε

θέλω να μου πείς αν είπα κάτι αρνητικό για την Logitech που κοστολογεί εκεί αυτή την κάμερα και να ξαναέρθεις    μην ξαναέρθεις να μας πεις την εξυπνάδα σου.

ξέρω πόσο έχει αυτή η κάμερα , διάβασα τα σχόλια πριν καν γράψω δεν περίμενα απο σένα.

Δεν κατάλαβες τί λέω. Λέω ότι το "πρόβλημα" είναι ότι η κάμερα αυτή κοστίζει όσο κοστίζει από πριν, ασχέτως για το αν η βάση αλλάζει για να ταιριάζει πιο πολύ στο συγκεκριμένο monitor. Το σχόλιο σου όπως και τον υπολοίπων θα είχε βάση αν η κάμερα αυτή ήταν ίδια και απλά επειδή αλλάζει η βάση να έκανε +50€. Δεν εχει λοιπόν καμία σχέση η τιμολόγηση με το monitor, αλλά με την ποιότητα που (η Logitech θεωρεί ότι) έχει η συγκεκριμένη κάμερα. 

43 λεπτά πριν, polaki είπε

Δεν κατάλαβες τί λέω. Λέω ότι το "πρόβλημα" είναι ότι η κάμερα αυτή κοστίζει όσο κοστίζει από πριν, ασχέτως για το αν η βάση αλλάζει για να ταιριάζει πιο πολύ στο συγκεκριμένο monitor. Το σχόλιο σου όπως και τον υπολοίπων θα είχε βάση αν η κάμερα αυτή ήταν ίδια και απλά επειδή αλλάζει η βάση να έκανε +50€. Δεν εχει λοιπόν καμία σχέση η τιμολόγηση με το monitor, αλλά με την ποιότητα που (η Logitech θεωρεί ότι) έχει η συγκεκριμένη κάμερα. 

μα εγώ του είπα του άλλου ότι ολα τα προιόντα για apple είναι ακριβά και που λέει γιατί ότι σχετίζεται με apple να είναι ακριβό έτσι και αλλιώς δεν ανέφερα ότι είναι υπερτιμιμένη η κάμερα.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...