Mr.kostas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω μια απορία... Θα πάω με τον κολλητό μου Αγγλία με το καλό τον Ιανουάριο... Έχω μια εξής απορία επειδή με πολιτικά δεν ασχολούμαι έχω ακούσει για Brexit και τα σχετικά... Γενικά δεν ξέρω τι παίζει... Πρέπει να βγάλω βίζα? Και αν ναι πόσο κοστίζει και πόσο καιρό θέλει? Και αν δεν χρειάζεται μπορώ κανονικά με την ελληνική μου ταυτότητα (πρώτη φορά θα ταξιδέψω και δεν έχω ιδέα χεχε) Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2019 από Mr.kostas
NikosKallithea Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Προλαβαίνεις με το σημερινό καθεστώς, πήγανε 1
mourouzis2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Καλό θα ήταν να βγάλεις/έχεις διαβατήριο. Όχι μόνο για το ταξίδι για την Αγγλία. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέχρι 31-1-2020 δεν αλλάζει κάτι μετά......... αγνωστο. 4
georgeγ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Θες όπως και δηποτε διαβατήριο. γιατι;
Mr.kostas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Ωραία παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια σας γιατί δεν είχα ιδέα... Απλά παίρνω την ελληνική μου ταυτότητα
bilya Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 41 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Ωραία παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια σας γιατί δεν είχα ιδέα... Απλά παίρνω την ελληνική μου ταυτότητα υπόψιν θελει νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες 1
SB_1957 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Ωραία παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια σας γιατί δεν είχα ιδέα... Απλά παίρνω την ελληνική μου ταυτότητα Προσωπικά δεν πήγα και δεν πρόκειται να πάω μόνο με ταυτότητα πουθενά, άσχετα τι υποτίθεται ότι ισχύει. Σου συνιστώ να βγάλεις διαβατήριο.
Mr.kostas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, bilya είπε υπόψιν θελει νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες Μια χαρά με λατινικούς χαρακτήρες το έχω 3 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Προσωπικά δεν πήγα και δεν πρόκειται να πάω μόνο με ταυτότητα πουθενά, άσχετα τι υποτίθεται ότι ισχύει. Σου συνιστώ να βγάλεις διαβατήριο. Ποιο θα είναι το πρόβλημα αν σε περίπτωση πάω μόνο με ταυτότητα? Ρωτάω γιατί νομίζω πρέπει να δώσω παράβολο για διαβατήριο (από όσο έχω ακούσει)?
Tsino Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Εντός ΕΕ η ταυτότητα είναι αρκετή. Για UK δεν είμαι σίγουρος. Έχω ακούσει για καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο όταν είναι μόνο η ταυτότητα. Δ νομίζω να μη τη δεχτούν, αλλά παίζει να φάς πολλές καθυστερήσεις και να αγχωθείς τσάμπα. Βγάλε ένα διαβατήριο να είσαι ήσυχος. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Μια χαρά με λατινικούς χαρακτήρες το έχω Ποιο θα είναι το πρόβλημα αν σε περίπτωση πάω μόνο με ταυτότητα? Ρωτάω γιατί νομίζω πρέπει να δώσω παράβολο για διαβατήριο (από όσο έχω ακούσει)? 84€ είναι το διαβατήριο και 10? € οι φωτό.
Iris_89 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Οπως κ να εχει το θεμα, το διαβατηριο κοστιζει πανω κατω €100 κ ταξιδευεις σε ολη την Ευρωπη ανετα, κ κραταει 5 χρονια. Νομιζω αξιζει τα λεφτα του. 1
Ablaoublas_542 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 85 ευρω μονο για ενα ταξιδι στην Αγγλια δεν αξιζει. Παντου ταξιδευεις παρα πολυ ανετα με ταυτότητα, εκτος της Αγγλιας οπου πολλα ακουγονται. Να μην μπεις τελικα δεν υπαρχει περιπτωση, αλλα μπορει να σε καθυστερησουν. Μπορει και οχι. Σιγουρα φταινε οι Άγγλοι για το οποιο κολλημα, με το γραμμα του νομου η ταυτοτητα ειναι αρκετη 2
Mr.kostas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Επειδή αυτή την στιγμή δεν με παίρνει να δώσω 100 ευρώ για τα το διαβατήριο θα πάω με ταυτότητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα