Wozy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά μας δώσανε ένα λάπτοπ παλιό που έχει μόνο vga θύρα για να συνδεθεί με οθόνη hdmi όχι όμως η οθόνη που εχουμε δέχεται μονο hdmi και δεν έχει θυρα vga.... υπάρχει κάτι που να μπορεί να συνδεθεί κάποιο καλώδιο μετατροπέας κάτι?δεν ξέρω από αυτά ευχαριστώ πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PerfectParanoia Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ψάξε απλά για Hdmi to VGA adapter. Αν το βιάζεσαι πρέπει να υπάρχει και σε πλαισιο/κοτσοβολο/media markt κτλ, απλά ίσως σε πιο τσιμπημένη τιμή αν είναι μάρκας. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2019 από PerfectParanoia Λάθος απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, PerfectParanoia είπε Ψάξε απλά για Hdmi to VGA adapter. Αν το βιάζεσαι πρέπει να υπάρχει και σε πλαισιο/κοτσοβολο/media markt κτλ, απλά ίσως σε πιο τσιμπημένη τιμή αν είναι μάρκας. 9 λεπτά πριν, PerfectParanoia είπε Ψάξε απλά για Hdmi to VGA adapter. Αν το βιάζεσαι πρέπει να υπάρχει και σε πλαισιο/κοτσοβολο/media markt κτλ, απλά ίσως σε πιο τσιμπημένη τιμή αν είναι μάρκας. Αυτο που προτείνεις δεν κανει ο φιλος θελει ακριβώς το αντίστροφο, δηλαδη το φισακι της vga πρέπει να ειναι αρσενικό VGA to HDMI adapter . Κατι τέτοιο δηλαδη και δεν είμαι και σίγουρος οτι θα παίξει σωστά https://a.aliexpress.com/dKsmvGm8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PerfectParanoia Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αυτο που προτείνεις δεν κανει ο φιλος θελει ακριβώς το αντίστροφο, δηλαδη το φισακι της vga πρέπει να ειναι αρσενικό VGA to HDMI adapter . Κατι τέτοιο δηλαδη και δεν είμαι και σίγουρος οτι θα παίξει σωστά https://a.aliexpress.com/dKsmvGm8 Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε, βιάστηκα να απαντήσω. Ελπίζω να μην πήρα τον @Wozy στον λαιμό μου. Όντως θέλει active connector για να γίνει η δουλειά και είναι σίγουρα αρκετά πιο ακριβό από το ανάποδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wozy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας οχι ολα καλα perfect δεν εγινε κατι εαν μπορειτε να μου πειτε ενα ελληνικο καταστημα που θελω να αγορασω ειδα στο σκρουτζ εχει κατι τετοια παρομοια αλλα δεν ξερω πιο ειναι σας ευχαριστω πολυ ολους σας:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα