Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έγινε μια πρόταση να γίνω "διαχειριστής e-shop". Ουσιαστικά από ότι κατάλαβα η δουλειά είναι να περνάω προϊόντα στο κατάστημα και να διαχειρίζομαι τα social media. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν θεωρείτε ότι υπάρχει κάποια προοπτική εξέλιξης σε μια τέτοια θέση. Δηλαδή αν υπάρχει ζήτηση για άτομα με εμπειρία σε αυτό το τομέα ή αν μπορώ να αποκομίσω γνώσεις που θα φανούν χρήσιμες.

Από τη περιγραφή η δουλειά ακούγεται πολύ απλή χωρίς ανάγκη για κάποια σοβαρή εκπαίδευση. Οπότε νομίζω η απάντηση θα είναι "όχι". Αλλά θα εκτιμήσω την άποψη κάποιου με εμπειρία.

Επεξ/σία από sir ImPeCaBlE
Δημοσ.

λεφτα σου ειπαν ? αν δεν σου ειπαν μην δεκτεις τπτ ,ουσιαστικα εσυ θα πρεπει να περνας εκατονταδες προιοντα να τα προωθεις και να μην κανεις λαθη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ημουν διαχείριση e-shop σε προηγούμενη δουλειά και άνοιγα κωδικούς προϊόντων και καταχωρούσα τα προϊόντα στο e-shop, έγραφα τις περιγραφές, έφτιαχνα τις φωτογραφίες στο photoshop, έβαζα tags, SEO, αλλά μετά απασχολήθηκα και στο φυσικό κατάστημα και διαχειριζόμουν και τις παραγγελίες, συσκεύαζα τα προϊόντα, έκοβα αποδείξεις και τιμολόγια και καλούσα κούριερ. Και τώρα πρόσφατα που πήγα σε συνέντευξη για ανάλογη θέση αυτή που μου πήρε συνέντευξη ζητούσε άλλα από ό,τι έλεγε η αγγελία, τι στο excel να κάνω παπάδες ήθελε δλδ συναρτήσεις και τέτοια... Πήγες σε συνέντευξη; Για πήγαινε να δεις τι γίνεται

Επεξ/σία από Penny2019
Δημοσ.

αυτό ακριβως που λέει απο πάνω.
κλασσική αγγελία που θέλουν άτομο για να κάνει τα πάντα. πολλές διαφορετικές ειδικότητες σε 1 με μισθό max 800.
data entry, seo expert, photoshop expert, social media marketer, γραμματειακή υποστήριξη, λογιστής, αποθηκάριος και πολλές φορές κάνεις και τον ΙΤ.
και όλα να τα ξέρεις, αντε προλαβέ τα μέσα σε 8-10 ώρες.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, forgotten είπε

λεφτα σου ειπαν ? αν δεν σου ειπαν μην δεκτεις τπτ ,ουσιαστικα εσυ θα πρεπει να περνας εκατονταδες προιοντα να τα προωθεις και να μην κανεις λαθη. 

Δε μίλησα ακόμα για λεφτά γιατί ακόμα δε ξέρω τι ακριβώς θέλουν και σε πόση "δουλειά" αυτό μεταφράζεται. Η εντύπωσή μου πάντως είναι ότι μιλάμε για βασικό.

Αλλά ειλικρινά στη φάση μου ο μισθός είναι δευτερεύον. Επειδή είναι δουλειά που αν τη δεχτώ μάλλον θα με δεσμεύσει για 1 χρόνο+ , έχει προτεραιότητα να μην είναι dead-end job.

19 λεπτά πριν, Penny2019 είπε

Ημουν διαχείριση e-shop σε προηγούμενη δουλειά και άνοιγα κωδικούς προϊόντων και καταχωρούσα τα προϊόντα στο e-shop, έγραφα τις περιγραφές, έφτιαχνα τις φωτογραφίες στο photoshop, έβαζα tags, SEO, αλλά μετά απασχολήθηκα και στο φυσικό κατάστημα και διαχειριζόμουν και τις παραγγελίες, συσκεύαζα τα προϊόντα, έκοβα αποδείξεις και τιμολόγια και καλούσα κούριερ. Και τώρα πρόσφατα που πήγα σε συνέντευξη για ανάλογη θέση αυτή που μου πήρε συνέντευξη ζητούσε άλλα από ό,τι έλεγε η αγγελία, τι στο excel να κάνω παπάδες ήθελε δλδ συναρτήσεις και τέτοια... Πήγες σε συνέντευξη; Για πήγαινε να δεις τι γίνεται

Ευχαριστώ για την απάντηση! Από αύριο θα πάω στο φυσικό κατάστημα να μου δείξουν τι ακριβώς θέλουν να κάνω. Αλλά από ότι καταλαβαίνω από τα posts σου, δεν υπάρχει ιδιαίτερη ζήτηση για άτομα με προϋπηρεσία σε αυτό τον τομέα, σωστά?

Δημοσ.

Συνήθως όσοι ζητάνε συνεργάτες για διαχείριση eshop δεν καταλαβαίνουν τον όγκο δουλειάς που απαιτεί η θέση με αποτέλεσμα να αποζημιώνουν δυσανάλογα με αυτά που απαιτούν σε χρόνο και σε δουλειά .
Τι κάνεις στην περίπτωση αυτή; Τους το λες ευγενικά στην συνέντευξη οτι δεν ειναι δελεαστική η θέση λόγο χαμηλού μισθού ή απλά διαφορείς και πας για άλλα;

Δημοσ.

Μου απαντάτε λίγο έμμεσα αλλά τέσπα, συμπέρασμα βγαίνει και μάλλον τα πράγματα είναι χειρότερα από ότι νόμιζα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Εάν δεν έχεις ήδη εργασία εγώ θα σου έλεγα να πας και να δοκιμάσεις για κάποιο διάστημα και βλέπεις πώς πάει το πράγμα.

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, sir ImPeCaBlE είπε

Δε μίλησα ακόμα για λεφτά γιατί ακόμα δε ξέρω τι ακριβώς θέλουν και σε πόση "δουλειά" αυτό μεταφράζεται. Η εντύπωσή μου πάντως είναι ότι μιλάμε για βασικό.

Αλλά ειλικρινά στη φάση μου ο μισθός είναι δευτερεύον. Επειδή είναι δουλειά που αν τη δεχτώ μάλλον θα με δεσμεύσει για 1 χρόνο+ , έχει προτεραιότητα να μην είναι dead-end job.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Από αύριο θα πάω στο φυσικό κατάστημα να μου δείξουν τι ακριβώς θέλουν να κάνω. Αλλά από ότι καταλαβαίνω από τα posts σου, δεν υπάρχει ιδιαίτερη ζήτηση για άτομα με προϋπηρεσία σε αυτό τον τομέα, σωστά?

Τουλάχιστον για εμένα αυτό ισχύει, δεν ξέρω για άλλους. Και μου φαίνεται περίεργο ενώ έχω προϋπηρεσία δεν με προτιμάνε.... Πήγαινε και δες τι παίζει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...