Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελάχιστη σημασία έχουν όλα αυτά, εφόσον έχεις ενοχλήσει τον πάροχό σου και δεν έχει δοθεί λύση.

Αν θέλεις να χάσεις χρόνο, κάντο άλλες 10 φορές το ίδιο και παίρνε τους και περίμενε.

Αν θέλεις να προχωρήσεις με την τελευταία ευκαιρία να το λύσεις, κάνεις καταγγελία.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε

Άλλαξε κάτι στην συνδεσμολογία στο σπίτι σου ή μήπως άλλαξε κάτι κάποιος γείτονας, εργασίες στο δρόμο κλπ;

Οι ταχύτητες είναι ίδιες και σε speedtest;

Είχαμε διακοπή ρεύματος σε.ολο το μπλοκ ναι.

18 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Ελάχιστη σημασία έχουν όλα αυτά, εφόσον έχεις ενοχλήσει τον πάροχό σου και δεν έχει δοθεί λύση.

Αν θέλεις να χάσεις χρόνο, κάντο άλλες 10 φορές το ίδιο και παίρνε τους και περίμενε.

Αν θέλεις να προχωρήσεις με την τελευταία ευκαιρία να το λύσεις, κάνεις καταγγελία.

Θα κάνω. Πριν λίγο καιρό είχαμε.διακοπη ρεύματος σε.ολοι την γειτονιά 

Δημοσ.

Ξανα δήλωσε βλάβη και πες το ώστε να σημειωθεί. Πρέπει να έρθει συνεργείο να γίνει έλεγχος γραμμής και εξοπλισμού.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CMOS_Z είπε

Ξανα δήλωσε βλάβη και πες το ώστε να σημειωθεί. Πρέπει να έρθει συνεργείο να γίνει έλεγχος γραμμής και εξοπλισμού.

Έκανα δήλωση βλάβης χτες. Αύριο θα πάρω πάλι να τους πω το συμβάν

Δημοσ.

Γενικά να ξέρετε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο δίκτυο του ΟΤΕ κινητή σταθερή και νετ και είναι σε όλη την Ελλαδα. Το τί έχει γίνει δεν θα το μάθουμε ποτέ αλλά θα αργήσει να επανέλθει σωστά το δίκτυο. Φίλος μου, μου είπε μπορεί να πάρει και δυο εβδομάδες για να στρώσουν όλα. Και εγώ με το νετ αθήνα το ίδιο πρόβλημα έχω απο 100, 56 , 17, και πάλι 100.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ntinos82st είπε

Γενικά να ξέρετε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο δίκτυο του ΟΤΕ κινητή σταθερή και νετ και είναι σε όλη την Ελλαδα. Το τί έχει γίνει δεν θα το μάθουμε ποτέ αλλά θα αργήσει να επανέλθει σωστά το δίκτυο. Φίλος μου, μου είπε μπορεί να πάρει και δυο εβδομάδες για να στρώσουν όλα. Και εγώ με το νετ αθήνα το ίδιο πρόβλημα έχω απο 100, 56 , 17, και πάλι 100.

Αλήθεια ?άρα να περιμένω.

Ένας τεχνικός πριν δύο εβδομάδες είπε κάναν update firmware.. δεν ξέρει ούτε αυτός τι παίζει 

• Super Moderators
Δημοσ.
41 minutes ago, ntinos82st said:

. Και εγώ με το νετ αθήνα το ίδιο πρόβλημα έχω απο 100, 56 , 17, και πάλι 100.

Εννοείς συγχρονισμό ή speedtest?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Εννοείς συγχρονισμό ή speedtest?

Εβαλα φωτο καλε - συνχρονισμο- 

τους ξαναπηρα 8α το επιλισουν το θεμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, APPLEGEEK said:

Εβαλα φωτο καλε - συνχρονισμο- 

τους ξαναπηρα 8α το επιλισουν το θεμα

Ναι την είδα, ρώτησα όμως τον Ντίνο. 😛

Δημοσ.

UPDATE:

ηρθε τεχνικος μου αλαξαν προφιλ και απο χτες (ΧΤΥΠΑ ξυλο) δεν εχω 8εμα.

αλλα εχει μουχλα η πολυκατοικία κατω ...και πανω τα καλωδια θελουν ελενχο θα φερω άτομο.\

τωρα για να φυγω σε αλλο σπιτι θελω 2000 ευρω ολα μαζι δεν συμφερει, αν και καποια στιγμη πρεπει να γινει , ειναι παλιο!

Δημοσ.

το θεμα ειχε λυθει για μερικες μερες

τωρα ξανα τα ιδια, πανω κατω 

πηρα τηλ τον ΟΤΕ

μου λενε οτι ο τεχνικος λεει φταει ι εσωτερικη καλωδιοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...