vins Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, gamer73 είπε Χα χα χα καλή ταινία Φίλε μου δεν είμαι τρολ μέχρι και σε ψυχίατρο πήγα και με διωξε δεν έχω κάτι αυτά που ακούω είναι αληθινά και τρομακτικα Δυστιχως είναι ήχοι δεν κουνιέται κάτι στο σπίτι μπορούν να καταγράφουν αυτά? Σκέφτομαι να πουλήσω το σπίτι να φύγω από εδώ δεν είναι και καλή περιοχή Κοίτα, αν ακούς φωνές, ή πχ να ψιθυρίζουν το όνομά σου κλπ, είναι πολύ πιθανόν να οφείλεται σε στρες. Συμβαίνει πιο συχνά από όσο νομίζουμε. Αν ακούς κι αλλά πράματα, πήγαινε σε κάποιον άλλο ψυχίατρο γιατί αυτός που πήγες μάλλον είναι κομπογιαννιτης. Κανένας σοβαρός ψυχίατρος δε θα έδιωχνε άνθρωπο που λέει ότι ακούει διάφορα πριν κάνει έστω μια αξιολογηση. Φωνές που λένε διάφορα αρνητικά μπορούν να να αποτελέσουν σοβαρό πρόβλημα ως προς τη διαχείρισή τους, ή και σε κάποιες περιπτώσεις να αποτελέσουν ένδειξη για διάφορες διαταραχές, όπως διπολικης ή ψύχωσης. Οπότε μην το αφήνεις έτσι. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2019 από vins 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις