dimosgr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Στις 16/12/2019 στις 3:37 ΜΜ, thanos75x είπε Εγώ έκανα από το paypal > Διακοπή χρέωσης spotify Έκανα premium μόνο και μόνο για να το κάνω link με το google home mini ηχείο που έχω και λέει δεν υποστηρίζεται στη χώρα σας 😕 Άλλαξες τη γλώσσα από Ελληνικά σε Αγγλικά?
thanos75x Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dimosgr είπε Άλλαξες τη γλώσσα από Ελληνικά σε Αγγλικά? Εκεί που λέει: Languages For speaking to your Assistant English (United Kingdom) Και στη μουσική μου λέει αυτό: https://drive.google.com/file/d/1eDjLaBb3Ayz-OmkaHSzp_wa966GTwEQS/view?usp=sharing Αυτό είχα πάντα σαν προεπιλογή. Αν εννοείς αυτό... Εσύ κατάφερες και το έκανες link με το spotify premium; Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από thanos75x
dimosgr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, thanos75x είπε Εκεί που λέει: Languages For speaking to your Assistant English (United Kingdom) Και στη μουσική μου λέει αυτό: https://drive.google.com/file/d/1eDjLaBb3Ayz-OmkaHSzp_wa966GTwEQS/view?usp=sharing Αυτό είχα πάντα σαν προεπιλογή. Αν εννοείς αυτό... Εσύ κατάφερες και το έκανες link με το spotify premium; Δεν έχω κάνει ακόμη Premium. Σκεφτόμουν να το κάνω σήμερα - αύριο. Στο απλό όμως είχα κι εγώ μια παρόμοια εικόνα και αυτό που έκανα ήταν: Πήγα στο κινητό μου στις ρυθμίσεις και άλλαξα την γλώσσα του κινητού μου σε αγγλικά. Μετά μπήκα στο google home και ως δια μαγείας είχα νέα μενού και επιλογές στο κομμάτι της μουσικής. Μου έλεγε να επιλέξω μεταξύ spotify, you tube ή κάτι άλλο. Επέλεξα spotify , το συνέδεσα με τον λογαριασμό μου (free) και όλα OK. Το τσέκαρα με το google home mini, όλα οκ! Μετά άλλαξα την γλώσσα του κινητού ξανά σε ελληνικά και το μενού πάλι μου έγραφε αυτό που μου έδειξες, με μόνη διαφορά ότι το google mini έπαιζε μουσική από το spotify. Αυτά ήταν που έκανα στο free λογαριασμό μου. Δεν ξέρω αν γίνονται για τους premium. Δεν νομίζω όμως να υπάρχει πρόβλημα γιατί θεωρητικά τα στοιχεία mail κλπ είναι τα ίδια... 1
thanos75x Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, dimosgr είπε Δεν έχω κάνει ακόμη Premium. Σκεφτόμουν να το κάνω σήμερα - αύριο. Στο απλό όμως είχα κι εγώ μια παρόμοια εικόνα και αυτό που έκανα ήταν: Πήγα στο κινητό μου στις ρυθμίσεις και άλλαξα την γλώσσα του κινητού μου σε αγγλικά. Μετά μπήκα στο google home και ως δια μαγείας είχα νέα μενού και επιλογές στο κομμάτι της μουσικής. Μου έλεγε να επιλέξω μεταξύ spotify, you tube ή κάτι άλλο. Επέλεξα spotify , το συνέδεσα με τον λογαριασμό μου (free) και όλα OK. Το τσέκαρα με το google home mini, όλα οκ! Μετά άλλαξα την γλώσσα του κινητού ξανά σε ελληνικά και το μενού πάλι μου έγραφε αυτό που μου έδειξες, με μόνη διαφορά ότι το google mini έπαιζε μουσική από το spotify. Αυτά ήταν που έκανα στο free λογαριασμό μου. Δεν ξέρω αν γίνονται για τους premium. Δεν νομίζω όμως να υπάρχει πρόβλημα γιατί θεωρητικά τα στοιχεία mail κλπ είναι τα ίδια... Καλημέρα! ΑΑΑ εσύ λες τη γλώσσα του κινητού όχι της google assistant... Τώρα κατάλαβα τι εννοείς! Βασικά το έκανα την πρώτη φορά που έκανα setup το home mini γιατί αλλιώς δεν προχωρούσε έβγαζε ένα error και το έψαξα στο youtube και έλεγαν να αλλάξεις τη γλώσσα στο κινητό. Θα το δοκιμάσω πάλι ευχαριστώ για την ιδέα...
Kenshin_Himura Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Plhrwnetai gia spotify? Sovara? 1 2
dimosgr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Kenshin_Himura είπε Plhrwnetai gia spotify? Sovara? Νομιζω πως αυτο ειναι το θεμα εδω... Δωρεαν!.... 1
Kenshin_Himura Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, dimosgr είπε Νομιζω πως αυτο ειναι το θεμα εδω... Δωρεαν!.... Και πάλι υπάρχει άλλος τρόπος να έχει όλα τα feature εκτός download και το υποτιθέμενο καθαρό 320 που προσφέρει το spotify.
dimosgr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Kenshin_Himura είπε Και πάλι υπάρχει άλλος τρόπος να έχει όλα τα feature εκτός download και το υποτιθέμενο καθαρό 320 που προσφέρει το spotify. και σε google home?
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δεν μου την δίνει την δωρεάν προσφορά. Και δεν θυμάμαι και ποτέ να ενεργοποιω το premium του, τεσπά. Εάν σβήσω τον λογαριασμό μου και τον ξανακάνω, θα πιάσει? (Αν και ζω χωρίς Spotify, ή ζω και με τις διαφημίσεις του) Έτσι για το γμτ να πάρω την προσφορά
Kenshin_Himura Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, dimosgr είπε και σε google home? Δεν το γνωρίζω αυτό αδερφέ, αλλά μπορείς να ψάξεις. Σορι αλλά υποτίθεται απαγορεύεται να μιλάμε για αυτά, αλλιώς θα έβαζα λινκς κτλ.
dimosgr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Το ξέρω και είναι προφανές ότι δεν πρέπει να μιλάμε για τέτοια θέματα. Απλά επειδή η υπόθεση με το google home απαιτεί mail account κλπ μου φάνηκε λίγο περίεργο να υπάρχει "άλλος δρόμος"...
tomtsir Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Kenshin_Himura είπε Plhrwnetai gia spotify? Sovara? Μπορείς να μου πεις έναν άλλο τρόπο να κάνει ακριβώς αυτό που κάνει το Spotify δωρεάν; Που και πάλι , θεωρώ πως είναι πολύ νορμάλ η τιμή για αυτά που προσφέρει. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από tomtsir
thanos75x Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, dimosgr είπε Το ξέρω και είναι προφανές ότι δεν πρέπει να μιλάμε για τέτοια θέματα. Απλά επειδή η υπόθεση με το google home απαιτεί mail account κλπ μου φάνηκε λίγο περίεργο να υπάρχει "άλλος δρόμος"... Τελικά είχες δίκιο. Αλλάζοντας την γλώσσα στο κινητό μου σε ENGLISH UK μου εμφάνισε έξτρα μενού. Είχε default το spotify FREE και ήταν ήδη linked με το account μου. Πρέπει πρώτα να επιλέξεις ένα άλλο μέσω μουσικής π.χ. youtube και μετά σε αφήνει να κάνεις UNLINK το FREE spotify και να το κάνεις LINK από την αρχή με το PREMIUM account Τώρα όποτε δώσω μια εντολή στο home mini παίζει κατευθείαν χωρίς να μου λέει δικαιολογίες "Hey Google, play Last Christmas on Spotify" Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από thanos75x 1
dimosgr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, thanos75x είπε Τελικά είχες δίκιο. Αλλάζοντας την γλώσσα στο κινητό μου σε ENGLISH UK μου εμφάνισε έξτρα μενού. Είχε default το spotify FREE και ήταν ήδη linked με το account μου. Πρέπει πρώτα να επιλέξεις ένα άλλο μέσω μουσικής π.χ. youtube και μετά σε αφήνει να κάνεις UNLINK το FREE spotify και να το κάνεις LINK από την αρχή με το PREMIUM account Τώρα όποτε δώσω μια εντολή στο home mini παίζει κατευθείαν χωρίς να μου λέει δικαιολογίες "Hey Google, play Last Christmas on Spotify" Χαίρομαι που βοήθησα! Κάνω κι εγώ το premium τώρα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις