fteras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας χρόνια πολλά κ καλές γιορτές σε όλους . Είμαι κάτοχος του mls mx 2019 κ μου έσπασε η οθόνη και δεν μπορώ να βρω με τίποτα τι οθόνη φοράει το άτιμο . Το έκανα βίδες κ ούτε με τους κωδικούς που αναγράφονται στην πλάτη της οθόνης δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Και έχω φτιάξει πάνω από 50 κινητά κ δεν μπορώ το δικό μου ...
coolerman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Αποκλειστικά Mls για αγορά parts.Στα νεότερα μοντέλα δεν υπάρχουν πουθενά κωδικούς πανω σε flex cable κλπ. χαλάει/σπάει..το πετάς. απαράδεκτη κατ εμέ!
tasvar Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δεν παίρνεις τηλέφωνο, μήπως υπάρχει σε κάποιο κατάστημα; 59€ https://www.germanos.gr/product/mls-mx-2019-dual/20379760/#
fteras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, tasvar είπε Δεν παίρνεις τηλέφωνο, μήπως υπάρχει σε κάποιο κατάστημα; 59€ https://www.germanos.gr/product/mls-mx-2019-dual/20379760/# Σε ευχαριστώ πολύ. Είδα πως δεν είναι διαθέσιμο πια . Αλλά θα πάρω την mls
tasvar Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, fteras είπε Σε ευχαριστώ πολύ. Είδα πως δεν είναι διαθέσιμο πια . Αλλά θα πάρω την mls Πάρε τηλέφωνο στο Γερμανό, μήπως το έχουν σε κάποιο κατάστημα.
yanyul Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Στις 15/12/2019 στις 12:59 ΠΜ, fteras είπε Καλησπέρα σας χρόνια πολλά κ καλές γιορτές σε όλους . Είμαι κάτοχος του mls mx 2019 κ μου έσπασε η οθόνη και δεν μπορώ να βρω με τίποτα τι οθόνη φοράει το άτιμο . Το έκανα βίδες κ ούτε με τους κωδικούς που αναγράφονται στην πλάτη της οθόνης δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Και έχω φτιάξει πάνω από 50 κινητά κ δεν μπορώ το δικό μου ... Καλημέρα φίλε. Τι έκανες τελικά με κινητό. Την βρήκες την άκρη για την οθόνη; Σίγουρα το συγκεκριμένο είναι ένα κινέζικο μοντέλο, και οι έξυπνοι δικοί μας, με ένα αυτοκόλλητο MLS το βαφτίζουν ελληνικό. Το βασικότερο είναι να βρεις σε ποιο κινέζικο αντιστοιχεί το μοντέλο και μετά βρίσκεις ότι ανταλλακτικό θέλεις. Πάντως με after sale service το MLS απορώ πως υπάρχουν ακόμα. Απαράδεκτοι. Θέλουν να έχουν αποκλειστικό σέρβις και πώληση ανταλλακτικών, χρεώνοντας παράλληλα πανάκριβες τιμές. Αν βρήκες πάντως κάτι, γράψε μου. Καλή συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα