Προς το περιεχόμενο

Mls lcd

fteras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας χρόνια πολλά κ καλές γιορτές σε όλους . Είμαι κάτοχος του mls mx 2019 κ μου έσπασε η οθόνη και δεν μπορώ να βρω με τίποτα τι οθόνη φοράει το άτιμο . Το έκανα βίδες κ ούτε με τους κωδικούς που αναγράφονται στην πλάτη της οθόνης δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Και έχω φτιάξει πάνω από 50 κινητά κ δεν μπορώ το δικό μου ...

Δημοσ.

Αποκλειστικά Mls για αγορά parts.Στα νεότερα μοντέλα δεν υπάρχουν πουθενά κωδικούς πανω σε flex cable κλπ.

χαλάει/σπάει..το πετάς.

απαράδεκτη κατ εμέ!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fteras είπε

Σε ευχαριστώ πολύ. Είδα πως δεν είναι διαθέσιμο πια . Αλλά θα πάρω την mls

Πάρε τηλέφωνο στο Γερμανό, μήπως το έχουν σε κάποιο κατάστημα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 15/12/2019 στις 12:59 ΠΜ, fteras είπε

Καλησπέρα σας χρόνια πολλά κ καλές γιορτές σε όλους . Είμαι κάτοχος του mls mx 2019 κ μου έσπασε η οθόνη και δεν μπορώ να βρω με τίποτα τι οθόνη φοράει το άτιμο . Το έκανα βίδες κ ούτε με τους κωδικούς που αναγράφονται στην πλάτη της οθόνης δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Και έχω φτιάξει πάνω από 50 κινητά κ δεν μπορώ το δικό μου ...

Καλημέρα φίλε. 

Τι έκανες τελικά με κινητό. Την βρήκες την άκρη για την οθόνη; Σίγουρα το συγκεκριμένο είναι ένα κινέζικο μοντέλο, και οι έξυπνοι δικοί μας, με ένα αυτοκόλλητο MLS το βαφτίζουν ελληνικό. Το βασικότερο είναι να βρεις σε ποιο κινέζικο αντιστοιχεί το μοντέλο και μετά βρίσκεις ότι ανταλλακτικό θέλεις. Πάντως με after sale service το MLS απορώ πως υπάρχουν ακόμα. Απαράδεκτοι. Θέλουν να έχουν αποκλειστικό σέρβις και πώληση ανταλλακτικών, χρεώνοντας παράλληλα πανάκριβες τιμές. Αν βρήκες πάντως κάτι, γράψε μου.

Καλή συνέχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...