emperor4her Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, filipN είπε Πως επιστρέφεις σε ένα πακέτο που δεν είναι πλέον διαθέσιμο; Είτε θα κρατήσει αυτό που έχει είτε θα πάει σε έως 24! Συνεπώς το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να δηλώσει βλάβη μήπως και κερδίσει κάτι σε ταχύτητα, έστω και το ελάχιστο. Δεν ειναι διαθεσιμη η 30? απο ποτε? στο πατρικο μου μια χαρα 30αρα εχω... εννοειται θα το δηλωσει.. απλα λεω, οτι μην περιμενει οτι θα κερδισει κατι.. (μακαρι φυσικα) Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από emperor4her
filipN Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Από τον ΟΤΕ εδώ και ένα χρόνο... Όταν καταργούν τη διάθεση ενός πακέτου, δεν βάζουν αυτόματα τους παλαιούς πελάτες στο ανώτερο.
skiabox Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Καλά μην τρελαίνεσαι γιατί και εγώ που κλειδώνω και καλά στα τέρματα μιας και είμαι 20 μέτρα από το dslam, στην ουσία κατεβάζω με 3.5mb/sec. Δηλαδή ουσιαστικά οι πάροχοι δεν ήταν έτοιμοι να δώσουν vdsl. Οποιος έχει ζήσει και στο εξωτερικό καταλαβαίνει αμέσως την διαφορά.
filipN Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Απαντάω ανάποδα. Έχω ζήσει στο εξωτερικό. Συμφωνώ ότι μερικοί πάροχοι δεν ήταν έτοιμοι να δώσουν VDSL, όλοι σε ορισμένες περιοχές. Δεν είμαι τόσο κοντά στο Dslam, αλλά στη σύνδεση έως 50 που έχω, και παίρνω από Α/Κ, πιάνω καλύτερες ταχύτητες στο download (χωρίς παρέμβαση στο modem) και τερματίζω με παρέμβαση σε modem/router του εμπορίου.
mike0402 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 πηρα τηλεφωνο το πρωι και μου κανανε μια επανεκκινηση στο ρουτερ και μου ειπαν να ξαναμετρησω τωρα την ταχυτητα και αν ειναι παλι χαμηλα γυρω στα 15 να ξαναπαρω να ερθει τεχνικος. τωρα που εκανα μετρηση εγω 2 φορες μου εβαλε 29 mbps..να ξαναπαρω τηλ η δεν θα πετυχω κατι? επισης στην περιοχη μου μου ειπε ο οτε οτι η ταχυτητα ειναι απο 30 εως 45
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα