Evelina91 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά Τα δικά σας iPhone pro Max αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα με την υγεία της μπαταρίας; Γιατί το δικό μου 2 μηνών κινητό και η υγεία έχει πάει στο 97% με την απλή καθημεριμη χρήση τίποτα τρελό. Είναι φυσιολογικό αυτό; Αγορασμένο από iStorm. Παρακαλω πολύ οποίος εχει κάποια λύση και μπορεί να με συμβουλέψει θα το εκτιμούσα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2019 από Evelina91
PCAPTURES Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Evelina91 είπε Παιδιά Τα δικά σας iPhone pro Max αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα με την υγεία της μπαταρίας; Γιατί το δικό μου 2 μηνών κινητό και η υγεία έχει πάει στο 97% με την απλή καθημεριμη χρήση τίποτα τρελό. Είναι φυσιολογικό αυτό; Αγορασμένο από iStorm. Παρακαλω πολύ οποίος εχει κάποια λύση και μπορεί να με συμβουλέψει θα το εκτιμούσα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το όλο θέμα με την υγεία μπαταρίας ηταν ένα πολύ καλοστημένο μαρκετινγκ τρικ της απλ για να πουλήσει ένα μεγάλο αριθμό μπαταριών(ειδικά όσο αφορά παλαιότερες συσκευές)...Μην δίνεις σημασία και για εμένα μην το βλέπεις καθόλου εφόσον το τηλεφωνό σου αποδίδει σίγουρα άψογα. Δραματική μείωση της διάρκειας της μπαταρίας αλλά και ξαφνικά shut down όταν η στάθμη δείχνει οτι υπάρχει ακόμα μεγάλο ποσοστό μπαταρίας ειναι ενδείξεις που πρέπει να μας ανησυχούν που φυσικά στην περίπτωση σου ουτε καν πρέπει να περνάει απο το μυαλό.... Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2019 από PCAPTURES
Evelina91 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το πήρα 5 Οκτωβρίου από το istorm και από τότε μέχρι σήμερα έχει πέσει από 100% στο 97% δε θεωρείς πως Είναι περίεργο; Είχα το xs Max πέρυσι και στο 97% έπεσε η μπαταρία του μετά από 7 μήνες. Δε του κάνω τρελή χρήση τα κλασικά κάνα ινσταγκραμ κανα YouTube Viber αυτά και το φόρτιζω κάθε 30/35 ώρες και πολλές φορές μέρα παρά μέρα. Δε ξέρω μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση Πως η υγεία έχει πέσει τόσο πολύ! Δηλαδή σε ένα χρόνο θα έχει πάει 80 άμα πέφτει δυο μονάδες κάθε μήνα.
thodoris20s Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δεν είναι νορμάλ, αλλά μπορεί να μην συμβαίνει και τίποτα. Συνήθως το ποσοστό της μπαταρίας πέφτει πιο γρήγορα άμα παίζεις πολλά παιχνίδια, άμα παίζεις και φορτίζει κλπ. Μπορεί να είναι και κάποιο κόλλημα και με ένα update ή restore να διορθωθεί.
taslikos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Φυσιολογικό δεν είναι, μάλλον δεν έχει καλής ποιότητα μπαταρία. Δυστυχώς όμως δεν δικαιούσαι κάποια αλλαγή. Έχει τύχει να δω X να έχει υγεία 98% μετά από 1 χρόνο και ένα άλλο να έχει 90. Είναι θέμα τύχης οι μπαταρίες πλέον! Σαφώς παίζουν ρόλο και οι συνθήκες χρήσης. Όπως εάν φορτίζεις και χρησιμοποιείς ταυτόχρονα, αν το φορτίζεις με τον δικό του φορτιστή η κάποιον άλλο, ποσό μεγάλη θήκη του έχεις(συνεπάγεται μεγαλύτερες θερμοκρασίες), αν το φορτίζεις ασύρματα(αύξηση θερμοκρασίας), και τέλος θερμοκρασίες σπιτιού(ζέστη σε μεγάλο βαθμό). Συνεπώς πέρα από την ποιότητα της μπαταρίας είναι και εξωτερικοί παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία! Προτείνω να μην το κοιτάς, και να αλλάξεις μπαταρία όταν πάει στο 80% με αυθεντική στην Apple! 1
CheOnWeb Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 13 hours ago, Evelina91 said: Παιδιά Τα δικά σας iPhone pro Max αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα με την υγεία της μπαταρίας; Γιατί το δικό μου 2 μηνών κινητό και η υγεία έχει πάει στο 97% με την απλή καθημερινή χρήση τίποτα τρελό. Είναι φυσιολογικό αυτό; Αγορασμένο από iStorm. Παρακαλώ πολύ οποίος έχει κάποια λύση και μπορεί να με συμβουλέψει θα το εκτιμούσα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θα πας (χωρίς βιασύνη αλλά πριν περάσουν 6 μήνες) σε ένα service της Apple (iSystem ή Document) και θα το δώσεις για έλεγχο, ρωτώντας αν τα στατιστικά τής μπαταρίας είναι φυσιολογικά και αν δικαιούσαι κάποια αντικατάσταση. Μπορείς να κάνεις και την ερώτηση διερευνητικά απ' το τηλέφωνο, περιγράφοντας τη χρήση που κάνεις. Θα πρότεινα να αποφύγεις την iStorm προς το παρόν. Ελπίζω να είσαι Αθήνα, ώστε να απευθυνθείς σε iSystem ή Document.
Teotsala Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Στις 15/12/2019 στις 12:26 ΠΜ, Evelina91 είπε Παιδιά Τα δικά σας iPhone pro Max αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα με την υγεία της μπαταρίας; Γιατί το δικό μου 2 μηνών κινητό και η υγεία έχει πάει στο 97% με την απλή καθημεριμη χρήση τίποτα τρελό. Είναι φυσιολογικό αυτό; Αγορασμένο από iStorm. Παρακαλω πολύ οποίος εχει κάποια λύση και μπορεί να με συμβουλέψει θα το εκτιμούσα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. η μπαταρια ξερω πεφτει οταν το κινητο εχει 35% και το βαζεις για φορτισμα αν το κανεις αυτο αρχισε να το βαζεις οταν πηγαινει 15% και μην παιζεις πολλα παιχνιδια την ημερα αν συνεχιζει και πεφτει ακομα ρωτα καποιον ειδικο 1
kaktos77 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 iPhone XS 3 μηνών έχει πάει στο 94%, το 8 plus που είχα πριν χρειάστηκε 1 χρόνο για να πάει στο 94. Θα το πάω και εγώ σε κανένα μήνα να το κοιτάξουν όποτε βρω χρόνο. Όπως το λένε τα παιδιά. Δεν αξίζει να σκας, όταν θα γίνει αισθητή η πτώση θα το καταλάβεις και τότε θα πας για αλλαγή.
thodoris20s Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Στις 16/12/2019 στις 6:25 ΜΜ, Teotsala είπε η μπαταρια ξερω πεφτει οταν το κινητο εχει 35% και το βαζεις για φορτισμα αν το κανεις αυτο αρχισε να το βαζεις οταν πηγαινει 15% και μην παιζεις πολλα παιχνιδια την ημερα αν συνεχιζει και πεφτει ακομα ρωτα καποιον ειδικο Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, προφανώς...
Teotsala Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, kaktos77 είπε iPhone XS 3 μηνών έχει πάει στο 94%, το 8 plus που είχα πριν χρειάστηκε 1 χρόνο για να πάει στο 94. Θα το πάω και εγώ σε κανένα μήνα να το κοιτάξουν όποτε βρω χρόνο. Όπως το λένε τα παιδιά. Δεν αξίζει να σκας, όταν θα γίνει αισθητή η πτώση θα το καταλάβεις και τότε θα πας για αλλαγή. eixa to iphone 8 plus me 88% ygeia kai me ebgaze 1.5 meres otan paei sto 82 na to pas twra einai nwris akoma den aksizei na thn allajeis apo twra 1
kaktos77 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Teotsala είπε eixa to iphone 8 plus me 88% ygeia kai me ebgaze 1.5 meres otan paei sto 82 na to pas twra einai nwris akoma den aksizei na thn allajeis apo twra Λέω να το πάω να το δουν τσάμπα εφόσον είναι εντός εγγύησης, μπας και μου την αλλάξουν έτσι χωρίς να δώσω τίποτα. Αλλιώς ναι στο 80% θα το πάω κανονικά για αλλαγή.
panosk0 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Είχα iphone 8 ( το μόνο που αναβάθμισα αναγκαστικα λόγω battery health ) και μετά από 1,5 χρόνο με πολύ χρήση free fire , σε σημείο να φορτίζει και να παίζω ώρες ... μου έδειχνε 87% ... Κρατούσε 10 ώρες το πολυ με απλή χρήση Iphone x ξαδέρφου έπειτα από 1,5 χρόνο χρήση κ αυτός, αλλά τα βασικά μόνο .. fb instagram google και σπάνια YouTube, είχε 88% . Οπως μπορείτε να δείτε... Χαρείτε τη συσκευή και μην τα κοιτάτε τα ποσοστά ...για να πουλήσουν τις στοκ μπαταρίες το δημιούργησαν 1
Giorgos_Mad20 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Τελικά, ποια είναι η σωστή φόρτιση iPhone, ώστε να διατηρήσεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια ζωή στη μπαταρία σου κατ'επέκταση και στη συσκευή? Ο κατασκευαστής επίσημα ΔΕΝ έχω βρει να γράφει ή να δίνει οδηγίες πάνω σ'αυτό.
iYannis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το έχω βάλει και σε άλλο topic πριν είκοσι ημέρες και 11 φορτίσεις Μετά από ένα χρόνο χρήσης αγορά 20/10/19 και φόρτιση ΠΑΝΤΑ από 30 % έως 80 % και Πάντα με τον δικό του 18W φορτιστή. Ποτέ δεν άδειασε ή δεν φόρτισε πλήρως υγεία μπαταρίας 100%..... με 177 πλήρεις φορτίσεις πλέον Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2020 από iYannis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα