Kostas-Skam Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, σημερα κατεβασα το τελευταιο firmware για το πληκτρολογιο μου απο το σιτε της creative και οταν πατησα να γινει η αναβαθμιση, τα λεντ του απενεργοποιηθηκαν και μπηκε σε bootloader mode αλλα το update απετυχε κ τωρα δεν μπορω να χρησμιοποιησω το πληκτρολογιο. Δοκιμασα να του κανω hardware reset κρατωντας πατημενα τα ctrl+alt+f2 αλλα δεν εγινε κατι. Επισης δοκιμασα να ξανακατεβασω το αρχειο για το firmware και παλι μου βγαζε update failed. Δεν εχω δυστυχως καποιον αλλον υπολογιστη να δοκιμασω εκει να το κανω αναβαθμιση. Για οσους αντιμετωπισουν το ιδιο προβλημα με εμενα, επειδη στο site της creative για δυσνοητους λογους υπαρχει μονο η τελευταια εκδοση του firmware, δοκιμαστε αυτην εδω η οποια λειτουργησε κανονικα για το δικο μου και μετα αναβαθμιστε στην τελευταια εκδοση μεσα απο το sound blaster connect 2. https://drivers.softpedia.com/get/KEYBOARD-and-MOUSE/OTHERS/Creative-Sound-BlasterX-Vanguard-K08-Keyboard-Firmware-36-0-0.shtml ΥΓ. Εφτιαξα το προβλημα που ειχα με το που εκανα ποστ το συγκεκριμενο θεμα ο,τι να ναι χαχαχα Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2019 από Kostas-Skam
Ronnie Premium Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Φίλε μου ακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπισζω και εγω! θα δοκιμασω τωρα την λυση που προτεινες και θα επανελθω! ευχαριστω εκ των προτερων! οκ, ετρεξα το αρχειο και μου λεει your devices firmware version is ver. 45 δεν κανει update ανοιγω μετα το application sb connect και ενω δειχνει το keyboard, κανει crash ολο το application και μετα οταν το ξαναανοιγω το πληκτρολογιο δεν αναγνωριζεται επισης μια αλλη εφαρμογη λεει οτι το πληκτρολογιο ειναι σε bootloader mode. τι είναι αυτο; και πως βγαινει? οποιαδηποτε βοηθεια θα την εκτιμουσα γιατι με εχει ταλαιπωρησει πολυ αυτο το πληκτρολογιο εδω και ενα μηνα που το εχω
Kostas-Skam Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Αρχικα ποια εκδοση σου απετυχε (η 45 αν δεν κανω λαθος;) και ξεκινησες να χεις το προβλημα και απο που την κατεβασες; Επισης κατεβασες αυτη που εχω το λινκ της και σου βγαζει οτι το πληκτρολογιο εχει την 45;
LAIHO666 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Λοιπον παιδιά επειδή μολις αντιμετώπισα ακριβώς το ιδιο πρόβλημα με το πληκτρολόγιο η λύση είναι.. θα βγάλετε τελείως το Sound Blaster Connect 2 και θα βάλετε την πρώτη έκδοση αυτήν εδώ https://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=4&CatName=Speakers&subCatID=1074&subCatName=Sound%20Blaster&prodID=22869&prodName=Sound%20BlasterX%20Kratos%20S5# Αφού την εγκαταστήσετε θα ανοίξετε το πρόγραμμα και θα πάτε κάτω που λέει settings μετά device και μετά reset το πληκτρολόγιο θα πάει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και θα δουλέψει κατευθείαν, επειδή εχω ολο το set της Creative ηχεία, ποντίκι, πληκτρολόγιο τα δοκίμασα, μετά μπορείτε να κάνετε κανονικά και firmware, και program update , ειναι κρίμα να πετάξετε το πληκτρολόγιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα