Draken Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Εχω εναν Athlon64 και δυστυχως (ή ευτυχως) ενα MSI K8T motherboard Rev 1.0 (απο τα πρωτα). Το προβλημα μου ειναι οτι εως πριν απο λιγο καιρο που ειχα BIOS ver 1.1 αν δεν κανω λαθος ολα δουλευαν καλουτσικα. Απο τη στιγμη που αναβαθμισα σε 1.4 δεν μπορω να κοιμηθω εξηγω: Το laser του Intellipoint Mouse της MS ειναι αρκετα δυνατο με αποτελεσμα οποτε καθομαι στο κρεβατι να μου πεφτει στα ακριβως στο υψος του ματιου...και ποιο το προβλημα θα μου πειτε...οταν κανω shutdown τον pc περιεργως υστερα απο το update του BIOS παραμενει ανοιχτο το laser (ενω ολα τα αλλα εχουν κλεισει). Αυτο σημαινει απο τα λιγα που ξερω οτι υπαρχει ακομα τροφοδοσια ρευματος στις USB. Υπαρχει κανενας τροπος να το απενεργοποιησω (εκτος απο το να τον βγαλω απο την πριζα)...και στο ver 1.1 δεν αναβε γμτ :evil: Να επιστρεψω στο 1.1 δεν το σκεφτομαι καθοτι εχουν λυθει ορισμενα αλλα προβληματα. ΥΓ: Υποδειγμα του πως μια απλη ερωτηση 2 γραμμων μπορει να γινει κουραστικη (να παω για πολιτικος )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.