pgniner Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα κα είπα να κάνω την αρχή. Διάφορες ανταλλαγές απόψεων/ απορίες πληροφορίες. Να αρχίσω εγώ ... Μήπως ξέρει κάποιος οι τρύπες που έχει στο πάνω μέρος του δίπλα απο την υποδοχή της σιμ, τι είναι ? Η μία από ότι έχω διαβάσει είναι για να βγαίνει ο ήχος του μεγαφώνου, η άλλη ξέρει κανείς τι είναι ? Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από pgniner
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Η αλλη ειναι μικροφωνο.
pgniner Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Λίγες μέρες συμβίωσης με το συγκεκριμένο κινητό... Οι εξής παρατηρήσεις: Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Πάρα πολύ κάμερα.. Η οθόνη είναι από απίστευτη ειδικά με HDR10 etc.. Εντυπωσιακό κομμάτι είναι η πιστότητα αναπαραγωγής ήχου αλλά και η ηχογράφηση από τα διάφορα μικρόφωνα. Σε θέμα ταχύτητας θεωρώ ότι πλέον με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ, αφού και το xiaomi mi Max 2 που είχα πριν ήταν σφαίρα. Στα αρνητικά τώρα. Καλή απόκριση στο face recognition αλλά μηδαμινή τις βραδινές ώρες ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Δεν ξέρω αλλά κινητά πως ανταποκρίνονται στο θέμα αυτό. Μέτριος προς κακός ο αισθητήρας δακτυλικου αποτυπώματος στην οθόνη. Καμία σχέση με το Xiaomi. Σπάνια να το αναγνωρίσει από την πρώτη, και χωρίς μέτρο σύγκρισης η ταχύτητα.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, pgniner είπε Μέτριος προς κακός ο αισθητήρας δακτυλικου αποτυπώματος στην οθόνη. Καμία σχέση με το Xiaomi. Σπάνια να το αναγνωρίσει από την πρώτη, και χωρίς μέτρο σύγκρισης η ταχύτητα Εχεις tempered glass μηπως?
pgniner Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 49 minutes ago, stormrain said: Εχεις tempered glass μηπως? Όχι δεν έχω . Δεν είναι άμεση η απόκριση ξεκλειδωματος. Δεν είναι ακαριαίο δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός..
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Καταλαβα τι εννοεις, απλως εχουν αναφερθει δυσλειτουργιες με tempered glasses γι'αυτο ρωταω. Το δικο μου αναγνωριζει το δαχτυλικο με τη μια, αλλα ναι, εχει μια μικρη καθυστερηση ειναι η αληθεια, τυπου μισο δευτερολεπτο. Ισως αν δοκιμαζες να κανεις νεα εγγραφη του δακτυλικου σου?
doa5 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να γραψω και εγω τις εντυπωσεις μου υστερα απο σχεδον ενα μηνα συνυπαρξης μου μαζι του...(πρωην κατοχος S9 + iPhone 11 Pro) Τα θετικα... -Μεγάλη ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ οθόνη 6.8" με καταπληκτικά χρώματα, Ομορφος σχεδιασμός (το πηρα σε aura black, 12/512). -Το S Pen, αν και στην αρχή εντυπωσιάστηκα απο τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολλές λειτουργίες του, (πχ ζωγραφική επί φωτογραφίας, ζωγραφική real time σε video, κράτηση σημείωσης με σβηστή την οθόνη και μεταφορά της στην εφαρμογή Samsung Notes), τελικά εχω σχεδόν ξεχάσει την υπαρξή του και το "βγάζω" όταν δω κάποιο καινούριο video που περιγράφει κάτι καινούριο και έτσι όμως, δεν παύει να κάνει πραγματικά πολλά τα οποία λογικά ακόμα ανακαλύπτω. -Samsung DeX... -3d Scanner, ότι και να γράψω είναι λίγο, σκανάρετε ένα αντικείμενο και αυτό έρχεται 3d στην οθόνη του κινητού σας, απο εκεί και πέρα μέχρι και να κάνει τις κινήσεις σας ταυτόχρονα (πχ εαν σκανάρετε ένα pop) σε video μπορείτε, τέλος και μόνο η δυνατότητα να δημιουργηθεί αρχείο για εκτύπωση σε 3d εκτυπωτη αξίζει και με το παραπάνω!!! -Bixby vision και φωτογραφική.... -GPS ακριβείας (δοκιμή με HERE WEGO). -ΔΕΝ κολλάει ή σέρνεται με ΤΙΠΟΤΑ. Τα Αρνητικά: -Under display Ultrasonic Fingerprint Scanner. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ, 2 στις 5 φορές απλα ΔΕΝ κάνει τη δουλεία του ακόμα και με το touch sensitivity ενεργοποιημένο, προτιμότερος αυτός της σειρας S9/+ πίσω και κατω απο την κάμερα!!! -Μέτρια αυτονομία για 4300mah (4170 στην πραγματικότητα) μπαταρία χωρίς dark mode (όχι ότι με ενεργοποιημένο είδα τεράστια διαφορά), FHD+ ανάλυση, απενεργοποιημένο gps, ενεργοποιημένο bluetooth λογω smartwatch (samsung gear s3/Samsung galaxy watch), μέτρια χρήση παιχνιδιών και καθόλου social media τη βγάζει δε τη βγάζει 1μιση ημέρα. -Η ποιότητα βίντεο είναι καλή αλλά αυτή του iPhone 11 Pro που ειχα νομίζω είναι λίγο καλύτερη. -Δεν έχει LED Notification, με το edge lighting + app Notification light-aodnotify ψιλολύνεται το "πρόβλημα". -Ο αισθητήρας φωτός νομίζω υπολειτουργεί (σύγκριση με ταυτόχρονη μεταφορά απο φωτεινό σε σκοτεινό περιβάλλον με το S9), του έκανα calibration και πάλι όμως δεν "συμπεριφέρεται" απολύτως σωστά στις συνθήκες φωτισμού, δοκίμασα factory reset είδα διαφορά, μικρή αλλά είδα, τελικά μετά απο πολύ ψάξιμο και λίγο πριν αποφασίσω να το "γυρίσω" πίσω σαν ελλατωματικό, διάβασα ότι τις πρώτες ημέρες "μαθαίνει", ίδωμεν... -To "τρίξιμο-δόνηση" όταν είναι δυνατή η ένταση του ηχείου, είναι κάτι αρκετά ενοχλητικό και πιστεύω ότι σε ένα τόσο ακριβό κινητό, σε ένα flagship κινητό ΔΕΝ θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοια προβλήματα αλλά και τόσο ηλίθιες δικαιολογίες για την υπαρξή του!!! Και μια ερωτηση σε οσους το εχουν, ο αισθητήρας φωτός σας "δουλευει σωστα"? ή μονο εγω ψιλοαντιμετωπιζω (πια) θεματακια? Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2020 από doa5
chios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Με τόσο μικρή μπαταρία λογικό να μην βγάζεις μέρα, πιστεύω στο επόμενο μοντέλο να βάλουν τουλάχιστον 5000 μπαταρία.
doa5 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δε νομιζω οτι 4300 τη λες μικρη μπαταρια...και δεν εγραψα οτι δεν βγαζει μερα...
chios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 για το μέγεθος το τηλεφώνου δεν τη λες μεγάλη, αν θυμάσαι mi max 2 ειχε 5,300 και χτυπούσε πάνω από 10 ώρες sot αυτή ήταν μπαταρία για phablet 1
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, doa5 είπε Και μια ερωτηση σε οσους το εχουν, ο αισθητήρας φωτός σας "δουλευει σωστα"? ή μονο εγω ψιλοαντιμετωπιζω (πια) θεματακια? Μια χαρα μου λειτουργει ο αισθητήρας εμενα. Μηπως να δοκιμαζες να μπεις σε service menu ( *#0*# ) και να τσεκάρεις όλους τους αισθητήρες? Ειχα το note9 πριν και δεν εχω διαπιστώσει καποια διαφορα στο πως ανταποκρίνεται στο κομμάτι αυτο. 1
doa5 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Το δοκιμασα και αυτο, σε ευχαριστω, στους σενσορες μου δειχνει οτι υπαρχουν-λειτουργουν οι: Accelerometer, Barometer, Gyroscope, Magnetic & Fingerprint test. Αυτους δειχνει και σε εσενα?.
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Ναι αυτους δειχνει και σ'εμενα, θεωρουσα πως θα ειχε και τον light sensor. Μολις τσεκαρα ομως αυτην την εφαρμογη η οποια δουλευει, σ'εμενα αναγνωριζει σχεδον αμεσως την διαφορα στο φως. https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.andr7e.sensortest&hl=en 1
doa5 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω!! Tην τσεκαρω τωρα... edit: ... φαινεται οτι δουλευει, το light sensor test με το που το πλησιαζω σε πηγη φωτος (λαμπα, monitor, τηλεοραση) αλλαζουν τα νουμερa τι να πω... Στο proximity sensor test μενει σταθερα στα 5 cm me to που ακουμπαω την οθονη σβηνει το νουμερο απλα...στο info-->power δινει τιμη 0.0 ενω το S9 info-->power τιμη 0.75, σου ειναι ευκολο να δεις την τιμη που σου δινει στο power? ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ παλι με το S9 ο sensorας του (οχι σε test αλλα "real time" αντιλαμβανεται πολυ καλυτερα το επιπεδο φωτος που πρεπει να ανεβασει ή κατεβασει στις ιδιες εναλλαγες οπως και να 'χει και παλι ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2020 από doa5
Fulgore Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, doa5 είπε Τα Αρνητικά: Ειναι και αλλα,ειδικα μιας και η Samsung εκανε το λαθος και εβγαλε και Note10 lite. -Μικροτερη μπαταρια. Ρε Samsung ειναι δυνατον στο ακριβοτερο Plus μοντελο με την μεγαλυτερη αναλυση να μου βαζεις μικροτερη μπαταρια απο το φθηνοτερο Lite? -απουσια θυρας ακουστικων. Το μεγαλυτερο και ακριβοτερο note10+ δεν εχει θυρα ακουστικων,και εχει το Lite. Επισης σε συσκευη με αρχικη τιμη τα 1100+ευρω,εκοψαν και το usb dongle. -Android 9 που σημαινει οτι θα παρει μεχρι Android 11,ενω το φθηνοτερο Note10 lite ερχεται με Android 10 και θα παρει μεχρι 12. Αλλο ενα τραγικο απο την Samsung.Θα εχει καλυτερη υποστηριξη το φθηνοτερο μοντελο απο το ακριβοτερο. -Τιμη. Ειμαι σιγουρος οτι εαν γνωριζαν πολλοι οτι θα εβγαινε το φθηνοτερο note10lite με Android 10,θυρα ακουστικων,και microSd στα 600ευρω,σιγα μην αγοραζαν το Note10+ ή και το Note10. -Exynos σε μας στην Ευρωπη και οχι Snapdragon. Γνωστη η ιστορια με τα τσιπακια. Με λιγα λογια απο εκει που η σειρα Note ηταν η κορυφαια της εταιρειας γνωστη και ως ''χωρις συμβιβασμους''(με κορυφαιο το τελευταιο Note 9),φετος κυριολεκτικα τα εκανε σαλατα η εταιρεια. Ολως τυχαιως με τα S μοντελα,αυτα τα καραγκιοζιλικια δεν τα εκανε σε τετοιο βαθμο τουλαχιστον,γιατι και εκει εκανε αλλες λαλακιες που κυκλοφορησε το S10e και S10lite. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα