Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Και εμένα με πήραν καμία δεκαριά φορές πριν από 2 ημέρες.Ηταν από Αλγερία,ξεκίναγε από 213 το τηλέφωνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

212 662-211732

212 662-536411 Mαροκο  ... Στοχευουν νουμερα cosmote ; Tι γινεται αμα εχεις  εκτροπη ; - τα ειδα στο κινητο που σημαίνει περνουν στο σταθερο 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

212 662-211732

212 662-536411 Mαροκο  ... Στοχευουν νουμερα cosmote ; Tι γινεται αμα εχεις  εκτροπη ; - τα ειδα στο κινητο που σημαίνει περνουν στο σταθερο 

εσενα σου έβγαζε απο που ήταν η κληση;Οπως κάνει το android σε άγνωστους αριθμούς.

Δημοσ.
On 15/12/2019 at 00:48, Mhlogiatros said:

212 662-211732

τιποτα δεν γινεται αμα εχεις εκτροπη.εσυ πληρωνεις την εκτροπη απο το κινητο στο σταθερο σου και εκεινος την κληση προς το σταθερο σου αν το σηκωσεις.

Δημοσ.

Και παλι για να κανει εκτροπη σημαινει οτι επειμενουν με 5+ κουδουνισματα . Να παρω τηλεφωνο cote η να τους στειλω τιποτα . Η χαμενος χρονος δε τους νοιαζει ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα   με   πηραν   απο   2-3   διαφορετικα   νουμερα   απο   49........  χωρις   προθεμα  +   στην   αρχη.

Κουγκλαροντας   ειδα   ΑΓΚΟΛΑ....

Επισης   μια   που  ακουγοταν  να   μιλαει   αγγλικα   σαν  φιλιπινεζα   μου   δηλωσε  οτι   με  καλει   απο   microsoft....

Tης   απαντησα   "POLICE   DEPARTMENT  OF  ATHENS"   και   το  εκλεισε....

Δεν   ξαναπηρε....:mrgreen:

Οταν   παιρνουν   στο   σταθερο   για   προωθηση   προιοντων   απαντω   επισης  "ασφαλεια   λεγετε.."

Μερικοι   ζητανε   συγνωμη   και   το   κλεινουν...:-D

Αλλοι   το  κλεινουν  χωρις   συγνωμη....:lol:

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 1
Δημοσ.

Καλα που το γραφουμε εδω ΜΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΙΣΩ το 212 ΔΕΝ ειναι 210 Αθηνα - δυστυχως πολλοι παλι πεφτουν στην απατη . Εχω και 1 ωρα δωρεαν διεθνη του οτε - εχουν μεσα αυτα τα  νουμερα αραγε ; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, doctorkostis είπε

Ειναι απο χωρες με προθεματα που σε μπερδευουν γιατι μοιαζουν με ελληνικα σταθερα αν δεν εισαι προσεκτικος. Τα +212 +213 προθεματα αν τα δεις βιαστικα νομιζεις οτι ειναι σταθερα απο Αθηνα. Μια φορα τη βδομαδα θα με παρουν απο Αλγερια, +213 μπροστα. Εννοειται κομπινα, δε χρειαζεται να λεμε τα αυτονοητα.

Τόσο συχνά σε καλούν; Εμένα μια με δύο φορές το έτος με παίρνουν από κάτι εταιρείες για forex από Αγγλία. Είναι και Έλληνες κιόλας. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tigergreg είπε

Οταν   παιρνουν   στο   σταθερο   για   προωθηση   προιοντων   απαντω   επισης  "ασφαλεια   λεγετε.."

Μερικοι   ζητανε   συγνωμη   και   το   κλεινουν...:-D

Αλλοι   το  κλεινουν  χωρις   συγνωμη....:lol:

Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Θα το εφαρμόσω άμεσα.:lol:

Δημοσ.

Όσοι θέλω / δέχομαι να με περνούν, είναι ήδη στην λίστα επαφών μου, για τους υπόλοιπους έχω φραγή σε άγνωστους αριθμούς μέσω του κινητού.

Απλά λαμβάνω ενημέρωση από το κινητό ότι προσπάθησε να με καλέσει ο "Χ" - "ψ" αριθμός. Κάνω μια αναζήτηση με το νούμερο και βλέπω αν είναι κάτι που θα έπρεπε να απαντήσω ή προμο / διαφήμιση / απάτη κλπ.... 

Από τότε που την έβαλα είμαι ξένοιαστος, ακόμα και μπλοκ σε νούμερα που ξέρω και δεν θέλω να μιλάω μαζί τους, αντί να κάτσω να αλλάζω αριθμό για τον κάθε μακακα ή να βαράει το κινητό και να μου σπάει τα νεύρα ή να με διακόπτει ο κάθε άσχετος /ενοχλητικός. 

Δημοσ.

Οι Μαροκινές είναι οι ομορφότερες γυναίκες. Οι Μαροκινές συνοδοί είναι περιζήτητες. Μαλάκας ήταν ο Μπερλουσκόνι; 

Δημοσ.

Υπάρχει λύση.

Πρώτον εγκαθιστούμε το TrueCaller και δεύτερο τικάρουμε και το checkbox που απορρίπτει αυτόματα κλήσεις από το εξωτερικό.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, papoys1 είπε

Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Θα το εφαρμόσω άμεσα.:lol:

Εμενα   αρχιζει   απο  21064.....  οπως   σχεδον  ολα   της  ΓΑΔΑ   και   γι  αυτο   μασανε.

Υπαρχουν   κατι   γατονια   που  πρηζουν  μπαλες   και   πιθανοτατα   να   συνεχισουν.....

Σε   αυτην  την   περιπτωση    τους   λες   σχεδον   διαταζοντας....υπαστυνομος   παπαθεοδωρου   δωσε

μου   σε   παρακαλω   ονομα   και  διευθυνση  σου   η  τον   προισταμενο  σου...

Το   κλικ   ειναι   100%  βεβαιο   ανευ  η  μετα   συγνωμης....:mrgreen:

Ουτε   αρθρο  14-24-34   ουτε   τιποτα....

Μετα   απο  καμμια   30ρια   ενοχλησεις   "καθαρισε"   η   γραμμη   μου   με  την  μια....

Μονο   ετσι   καταλαβαινουν  τα   ζωα....

Μετραω   ηδη   σχεδον  70   μερες   χωρις   ενοχληση....

Δημοσ.
14 ώρες πριν, duende είπε

καλο ειναι να αναφερετε και τον παροχο σας. εμενα 2 φορες πηραν, σε κοσμοτε

Cosmote κι εγώ.

13 ώρες πριν, makis855 είπε

τα νουμερα μηπως ηταν +212615058987 και +212662499519?

+212662491982
+212615130500

Στη δική μου περίπτωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...