Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εδώ και 2 ώρες έχω δεχτεί κλήσεις απο 2 διαφορετικά τηλέφωνα στο μαρόκο , μου κάνουν απλά αναπάντητη και μετά το κλείνουν (δεν προλαβαίνω να το σηκώσω)

Κάποια συμβουλή/ιδέα περι τίνος πρόκειται ;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Hasta La Vista είπε

Καλησπέρα εδώ και 2 ώρες έχω δεχτεί κλήσεις απο 2 διαφορετικά τηλέφωνα στο μαρόκο , μου κάνουν απλά αναπάντητη και μετά το κλείνουν (δεν προλαβαίνω να το σηκώσω)

Κάποια συμβουλή/ιδέα περι τίνος πρόκειται ;

Και για ποιο λόγο να σηκώσεις ένα τηλέφωνο από το Μαρόκο από τη στιγμή που δεν έχεις καμία σχέση με τη συγκεκριμένη χώρα;;;;;; Σίγουρα κάποια νέα απάτη θα είναι.

Ενδεχομένως οι Νιγηριανοί να άλλαξαν χώρα γιατί τους είχαμε πάρει είδηση.😊

• Like 2
Δημοσ.

Το προφανές,σε κάνουν να πάρεις πίσω για να χρεωθείς.

Και εγω εχω δεχτεί και απο Τυνησία και απο Μαροκο.Απο Μαροκο το περίεργο είναι που έχει και μια παυλα μέσα στο νούμερο.Πχ  +212 615-253888

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

Mαροκινοί  οι νέοι Νιγηριανοί

Πάρε και πες τους Hasta la vista, θα το πιάσουν το υπονοούμενο...

Το ζήτημα είναι να προλάβεις να το σηκώσεις ώστε να χρεωθούν αυτοί και όχι εσύ!!

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Το ζήτημα είναι να προλάβεις να το σηκώσεις ώστε να χρεωθούν αυτοί και όχι εσύ!!

Για να προλάβεις να το σηκώσεις πρέπει να είσαι πιο γρήγορος κι απ'τη σκιά σου..! Οποιος το καταφέρει είναι γεννημένος για μεγάλα πράματα

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι απο χωρες με προθεματα που σε μπερδευουν γιατι μοιαζουν με ελληνικα σταθερα αν δεν εισαι προσεκτικος. Τα +212 +213 προθεματα αν τα δεις βιαστικα νομιζεις οτι ειναι σταθερα απο Αθηνα. Μια φορα τη βδομαδα θα με παρουν απο Αλγερια, +213 μπροστα. Εννοειται κομπινα, δε χρειαζεται να λεμε τα αυτονοητα.

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...