Sovarospigouinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Το σπίτι που νοίκιασα έχει αυτόνομη θέρμανση και μπορώ να βάλω πετρέλαιο. Επίσης δεν έχει θερμοσίφωνα αλλά μπόιλερ αρα για ζεστο νερό καίει πετρέλαιο. Αυτός που το νοίκιαζε πριν είπε οτι για ένα χρόνο την έβγαλε με 500 λίτρα. Σκεφτόμουν βάλω λιγα λίτρα πετρέλαιο ( μόνο για το νερό δηλαδή) και για το καλοριφέρ μόνο στα μεγάλα κρύα. Και να πάρω μια σόμπα ή άλλο μέσο θέρμανσης. Τί συμφέρει τελικά καλύτερα οικονομικά; Κάποιο συγκεκριμένο προιόν να μου προτείνετε;
papoys1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Και εγώ έτσι το κάνω.Λίγες ώρες το καλοριφέρ και σε μεγάλα κρύα (ευτυχώς στην Αθήνα έχουμε λίγα) και να σπάει αν έχει λίγο κρύο μία σόμπα υγραερίου. Βέβαια το μυστικό για πολύ λίγα έξοδα είναι να βρεις την άκρη να γεμίζεις φιάλη σε πρατήριο σχεδόν με μισά λεφτά.
ELTASSOS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, Sovarospigouinos είπε Το σπίτι που νοίκιασα έχει αυτόνομη θέρμανση και μπορώ να βάλω πετρέλαιο. Επίσης δεν έχει θερμοσίφωνα αλλά μπόιλερ αρα για ζεστο νερό καίει πετρέλαιο. Αυτός που το νοίκιαζε πριν είπε οτι για ένα χρόνο την έβγαλε με 500 λίτρα. Σκεφτόμουν βάλω λιγα λίτρα πετρέλαιο ( μόνο για το νερό δηλαδή) και για το καλοριφέρ μόνο στα μεγάλα κρύα. Και να πάρω μια σόμπα ή άλλο μέσο θέρμανσης. Τί συμφέρει τελικά καλύτερα οικονομικά; Κάποιο συγκεκριμένο προιόν να μου προτείνετε; Το μποιλερ ισως εχει και ηλεκτρικο θερμοσιφωνο., εγω το χρησιμοποιω το ηλεκτρικο οταν τελειωσει το πετρελαιο μεχρι να βαλω καμμια 50 λιτρα για βε4ο μονο, η οταν ο καυστηρας εχει βλαβη..τσεκαρησε το αλλα να ξερεις οτι το πετρελαιο για ζεστο νερο ειναι το πιο οικονομικο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα