Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Θέλω με το νέο έτος να βάλω "μεγάλα" πατάκια στο αμάξι, απ' αυτά που καλύπτουν και τα πλαϊνά. Η ιδέα μου μπήκε από τις πάμπολλες διαφημίσεις που έχω δει για τα "diamond car mats" (κυρίως στο Instagram). Τα θεωρώ πανέμορφα. Αυτά που έβαλα στο link (μαύρο με μαύρη ραφή) πιστεύω θα 'ταν απίστευτα στο... μαύρο (τι άλλο;) T-ROC μου. Εντάξει, τσούζουν λίγο για... πατάκια, αλλά ας είναι.

Θέλω να ακούσω γνώμες. Έχει αγοράσει κανείς; Είτε από αυτή την εταιρεία, ή από κάποια άλλη με πατάκια "φουλ" κάλυψης. Αντέχουν στο χρόνο; Καθαρίζονται εύκολα; Στη θεωρία όλα ωραία είναι, στην 1η βροχή όμως, αλλάζουν τα δεδομένα.

Τέλος, ποια θεωρετείται η top - ή στάνταρ - εταιρεία για τέτοια πατάκια; Αυτά που έχω βρει δε τα 'χω ξανακούσει.

Να προσθέσω επίσης, ότι σχεδόν όλες οι μάρκες που βρίσκω (Diamond, Manicci, κλπ) χρησιμοποιούν ύποπτα ίδιες φωτογραφίες. Οπότε μάλλον όλες αυτές είναι κινεζο-φασόν.

Οπότε, ποιες είναι οι "κανονικές"; 

Δημοσ.

Αντιστοιχα τετοια μπακλαβαδοειδη πατακια εχω δει οτι φτιαχνει και ο rellas εδω στην ελλαδα.. δεν θυμαμαι αν ειχε ολοκληρα οπως αυτα που λες (η τουλαχιστον δεν ειχε για το δικο μου) αλλα μπορει να σου φτιαξει φανταζομαι.. 

Δημοσ.

Μπήκα στο site του, αλλά δεν έχει καν πατάκια για το δικό μου, αλλά ούτε και "μεγάλα" για άλλες μάρκες. 

Κι επιβεβαιώνω ότι η Diamond είναι μία από τις πολλές "φασόν κινέζικες" που κυκλοφορούν. Οπότε ψάχνω να βρω ποιες εταιρείες βγάζουν τέτοια πατάκια, αλλά σωστά - ποιοτικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...