thomasko7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους!!!Μολις πηρα απο φίλο Macbook air 13,3 2013 κ έκανα όλες τις αναβαθμίσεις κ το σεταρισμα αλλα δε μπορω να ακουσω μουσική. Μεσα απο τις ρυθμίσεςι στον ήχο στην είσοδο κ στην έξοδο το κουτι είναι κενο,δεν βρίσκει εσωτερικά αρχεία. Καμιά ιδέα κανεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Λείπουν τα ηχεία από μέσα μάλλον. Στο πούλησαν χωρίς ηχεία.
thomasko7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Οκ. Σε ευχαριστώ. Κάποια άλλη γνώμη; Μήπως με την τελευταία αναβάθμιση πρέπει να περαστούν κάποιοι drivers?
onelonelystar Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 συνήθως το software & hardware της Apple δουλεύει άψογα μαζί και ότι update είναι να γίνει, γίνεται μέσω των OS updates. οπότε μάλλον ισχύει αυτό που είπε ο @natural_sgf.
atheatos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Κάποιο πρόβλημα υπάρχει τότε. Ούτε ακουστικά , ούτε Bluetooth?
thomasko7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Το παιδί από το οποίο το πήρα είμαι κολλητός κ δεν υπάρχει περίπτωση.... Έιδα στο σάιτ της εταιρείας μια διαδικασία αλλά δε είναι για το μοντέλο μου...οπότε δεν έχει τύχει σε κανέναν άλλον ως τώρα;;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, thomasko7 είπε Το παιδί από το οποίο το πήρα είμαι κολλητός κ δεν υπάρχει περίπτωση.... Έιδα στο σάιτ της εταιρείας μια διαδικασία αλλά δε είναι για το μοντέλο μου...οπότε δεν έχει τύχει σε κανέναν άλλον ως τώρα;; Ωραια, ρωτά τον κολλητό σου πως άκουγε μουσική αυτός...
thomasko7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Να ρωτήσω κάτι γιατί μου φαίνεται πως κάνουμε πλάκα... Υπάρχει περίπτωση πριν κάνει αναβάθμιση στο τελευταίο λειτουργικό να έπαιζε μουσική κ μετά το τελευταίο να μην παίζει;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, thomasko7 είπε Να ρωτήσω κάτι γιατί μου φαίνεται πως κάνουμε πλάκα... Υπάρχει περίπτωση πριν κάνει αναβάθμιση στο τελευταίο λειτουργικό να έπαιζε μουσική κ μετά το τελευταίο να μην παίζει; Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο. Το πιθανότερο είναι ότι έχει καεί το audio chipset (πρόβλημα στη μητρική δηλαδή).
thomasko7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Αυτό σημαίνει πως μπορεί σιγά σιγά να κάτι όλη η μητρική; Η απομονώνεται μόνο εκεί;;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, thomasko7 είπε Αυτό σημαίνει πως μπορεί σιγά σιγά να κάτι όλη η μητρική; Η απομονώνεται μόνο εκεί;; Να μυρίσουμε τα νύχια μας;
thomasko7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 δε καταλαβαίνω γιατι αυτό το υφάκι οταν ρωτα κάποιος που δε ξέρει...δε ζητώ αποκλειστικά τη γνωμη σου, ίσως κάποιος αλλος γνωρίζει ή έχει διαβάσει σε κάποιο φόρουμ κάτι αντιστοιχο.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, thomasko7 είπε δε καταλαβαίνω γιατι αυτό το υφάκι οταν ρωτα κάποιος που δε ξέρει...δε ζητώ αποκλειστικά τη γνωμη σου, ίσως κάποιος αλλος γνωρίζει ή έχει διαβάσει σε κάποιο φόρουμ κάτι αντιστοιχο. Ποιο υφάκι; Περιμένεις να βγάλουμε διάγνωση, πως;
thomasko7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 οταν λες να μυρισουμε τα νυχια μας εσυ τι λες να ειναι... Αν χρειαζεται να το δει καποιος απο κοντα τοτε να μην υπάρχουν φόρουμ αλλα να πηγαίνουμε απευθείας σε τεχνικούς Τέλος παντων γιορτές έχουμε... Αν δε μπορέις να βοηθήσεις μη σπαμάρουμε το θέμα σε παρακαλω
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, thomasko7 είπε οταν λες να μυρισουμε τα νυχια μας εσυ τι λες να ειναι... Αν χρειαζεται να το δει καποιος απο κοντα τοτε να μην υπάρχουν φόρουμ αλλα να πηγαίνουμε απευθείας σε τεχνικούς Τέλος παντων γιορτές έχουμε... Αν δε μπορέις να βοηθήσεις μη σπαμάρουμε το θέμα σε παρακαλω Είναι έκφραση. Πάει να πει ότι δε μπορεί να ξέρει κάποιος αν η βλάβη που "ενδεχομένως" έχει, αν θα συμπαρασύρει και άλλα πράγματα και να καεί ολόκληρη η μητρική. Σε αυτά πρέπει να γίνει διάγνωση με εργαλεία. Ειναι σαν να πας στον γιατρό και σε πονάει το στομάχι και να τον ρωτάς χωρίς να έχεις κάνει εξετάσεις: Γιατρέ, μπορεί να πεθάνω από αυτό; Τι περιμένεις να σου απαντήσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα