ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Εδώ και καιρό θέλω να πάρω ένα office για έναν συνάδελφο τον οποίο τον έχω ακόμα με office 2003 και όσους κινδύνους εγκυμονεί αυτό. Του είπα να.του βάλω έναν thunderbird και ένα open office αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι όλοι εξοικειωμένοι με αυτά. Οπότε πάμε σε office 2019. Κανενας , σε κανένα φόρουμ δεν έχει δώσει μια σαφή απάντηση για το πώς μπορείς να πάρεις κάτι νόμιμο χωρίς να δώσεις ένα σκασμός λεφτά. Μπαίνοντας στο skroutz βλέπεις το home and business 2019 να κυμαίνεται από 220 μέχρι 400 ευρώ . Φυσικά μαγαζί ο οποίος είναι microsoft partner έχω να το πάρω , το έχει γύρω στα 260 αλλά το σκέφτομαι. Στον αντίποδα ένα σωρό ιστοσελίδες οι οποίες έχουν εκοδεις από 10-20 ευρώ όπου εκεί δεν αγγίζουμε μιας και θα εγκατασταθεί σε εταιρία και σελίδες οι οποίες το έχουν 100 και 120 και σου λένε ότι είναι νόμιμο και κόβουν.και τιμολόγιο πιθανόν ενδοκοινοτικο Ψάχνω φυσικά να βρω άκρη μιας και δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από την microsoft και από συζητήσεις που έχω κάνει όλοι λένε ότι αν πάρεις άδεια πχ με 100 ευρώ και τιμολόγιο, σε πιθανό έλεγχο θα σου πουν ότι θα πρέπει η άδεια να έχει αγοραστεί από Έλληνα dealer και πέραν του προστίμου που μπορεί να φας θα πρέπει να.σκασεις αλλά 250 ευρώ για να πάρεις κανονική άδεια. Το insomnia κατά καιρούς.ανεβαζει κάτι τέτοιες προσφορές αλλά δεν τονίζει τι στο καλό θα γίνει αν ένας επαγγελματίας πάρει μια τέτοια άδεια. Πολλοί το κάνουν και προχωρανε σε τέτοιες αγορές μη αναλογιζομενοι τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή η αγορά. Το θεμα είναι ότι χρειάζομαι να έχω κάλυψη και το κεφάλι μου ήσυχο . Τα χρήματα και η εταιρία δεν είναι δικά μου, υπάλληλος είμαι και εγώ . Αν και τα αφεντικά δεν έχουν θέμα να δώσουν 200 και 300 ευρώ ο λόγος που δεν έχω προχωρήσει είναι το ότι στο μέλλον θα σκάσουν και άλλες τέτοιες ανάγκες και είναι αλλιώς να πάρεις 5 άδειες των 120 ευρώ και αλλιώς 5 άδειες των 300 ευρώ. Εγώ προσωπικά στο pc μου έχω thunderbird γιατί τον δουλεύω χρόνια και open office για κάνα excel.και word . Τα ίδια προγράμματα έχω βάλει στην αποθήκη και στα 2 pc του ταμείου όπου δεν υπάρχει ανάγκη για πολλά mail και αρχεία. Στις πωλήσεις και στο λογιστήριο είναι όλα office 2016 και φυσικά παντού αυθεντικά windows. Το θεμα είναι να υπάρξει ένας σαφής οδηγός και να πάρει θέση η microsoft σχετικά με τους επαγγελματίες που θέλουν να είναι νομιμοι
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δεν αναφέρεις το βασικότερο. Όταν θα πάρεις άδεια χρήσης με €20 ή γενικότερα από μη-εξουσιοδοτημένο dealer το πιθανότερο είναι το λογισμικό να έχει μέσα malware. Σκέψου τώρα τι μπορεί να κάνει ένας ιός σε ένα εταιρικό περιβάλλον. Θες να το διακινδυνεύσεις; Τα €250 που σου ζητάει η Microsoft δεν νομίζω ότι είναι κάνα φοβερό ποσό, ειδικά από τη στιγμή που την προηγούμενη έκδοση την κράτησες 16 χρόνια. Αν κρατήσεις κι αυτή άλλα 15 σου βγαίνει €16/έτος. Αν σε ζορίζουν αυτά τα χρήματα τότε κάτι κάνεις λάθος.
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, fisfirikos είπε Όταν θα πάρεις άδεια χρήσης με €20 ή γενικότερα από μη-εξουσιοδοτημένο dealer το πιθανότερο είναι το λογισμικό να έχει μέσα malware. Καμία σχέση. Μόνο το κλειδί σου δίνουν και εσύ κατεβάζεις το πρόγραμμα από την Microsoft με αυτό το κλειδί ανοίγοντας λογαριασμό στο store. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, micos000 είπε Καμία σχέση. Μόνο το κλειδί σου δίνουν και εσύ κατεβάζεις το πρόγραμμα από την Microsoft με αυτό το κλειδί ανοίγοντας λογαριασμό στο store. ΟΚ λέω μαλακίες τότε. Ignore το αρχικό μήνυμα.
elpenor Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, fisfirikos είπε Δεν αναφέρεις το βασικότερο. Όταν θα πάρεις άδεια χρήσης με €20 ή γενικότερα από μη-εξουσιοδοτημένο dealer το πιθανότερο είναι το λογισμικό να έχει μέσα malware. Σκέψου τώρα τι μπορεί να κάνει ένας ιός σε ένα εταιρικό περιβάλλον. Θες να το διακινδυνεύσεις; Στο internet παίρνεις απλά ένα retail κλειδί, στη συνέχεια μπαίνεις στο επίσημο website της microsoft (office.com) βάζεις το κλειδί και ανοίγει μία επιλογή download office. Κατεβάζεις το office από την επίσημη σελίδα και μετά γίνεται αυτόματα ενεργοποίηση. Όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει malware. 18 λεπτά πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Το θεμα είναι να υπάρξει ένας σαφής οδηγός και να πάρει θέση η microsoft σχετικά με τους επαγγελματίες που θέλουν να είναι νομιμοι Με βάση τη δική μου εμπειρία δεν προσεγγίζεις σωστά το ζήτημα, το θέμα δεν είναι ούτε τι λέει η Microsoft ούτε τι λέει ο Ελληνικός νόμος και οι Ευρωπαϊκοί κανονισμοί, το θέμα είναι τι θα πει ο εφοριακός που θα μπει μέσα. Στη χώρα μας έχουν μπει ασύλληπτα πρόστιμα, τα περισσότερα μετά από χρόνια διαγράφονται γιατί δεν έπρεπε να έχουν μπει εξ αρχής. Όταν φας ένα πρόστιμο πρέπει να πληρώσεις ένα μέρος του (ή ολόκληρο) για να συνεχίσεις κανονικά τη δουλειά σου μέχρι να αποδείξεις ότι δεν έπρεπε να μπει και να γίνει η διαγραφή, άρα την ζημιά την παθαίνεις και χάνεις πολύ χρόνο. Η καλύτερη λύση είναι λογικά να πάρεις ένα subscription Office 365 για Επιχειρήσεις με 9 ευρώ το μήνα που επιτρέπει να βάλεις το office σε 5 συσκευές.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 5 Device του ΊΔΙΟΥ χρήστη. Είναι per user η άδεια.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Κλειδί όπως είπα εξαρχής με 20 ευρώ δεν παίρνω με τίποτα. Ένας γνωστός μου προγραμματιστής μου είπε ότι μπορώ να πάρω κλειδιά με 10 ευρώ για την εταιρία. Του λέω είναι νόμιμα? Μου λέει ναι , είναι VLKeys και ειναι αυθεντικά και σου κόβουν και τιμολόγιο. Ωραία του λέω, παίρνεις την ευθύνη να κάνεις όλη την δουλειά και να τα εγκαταστήσεις κιόλας στα PC? Εκεί δεν απάντησε απλά μου είπε ξανά ότι είναι νόμιμα κλπ κλπ Αυτό είναι το θέμα μου. Κανένας δεν παίρνει την ευθύνη Το θέμα είναι σε Office 365 μπορώ να πάω για έναν χρήστη πχ. 130 ευρώ το χρόνο είναι. Αλλά με 260 αν πάρω κανονική άδεια κάνω απόσβεση σε 2 χρόνια αντί να κάθομαι να πληρώνω κάθε χρόνο office365 . Θα μου πεις παίρνω και 1TB cloud αλλά προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει Και πες στην ανάγκη παίρνω το office από το φτηνότερο μαγαζί στο skroutz Και δίνω 220 αντί να δώσω 270 και 280. Ποιος μου λέει ότι δεν θα μου δώσει και αυτός κάποιο VLKEY ? Δεν με ζορίζουν τα χρήματα , ούτε την εταιρία. Απλά δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας τυχάρπαστος να σου λέει πάρε άδεια με 20 ευρώ , νόμιμη , καρανόμιμη και όταν του λές να πάρει την ευθύνη για την εγκατάσταση να κάνει την πάπια Και το software-deals έχει το home-business 2019 στα 195 ευρώ . Το παίρνω για το σπίτι δεν με νοίαζει. Στην εταιρία αν το βάλω θα έχω θέμα? Μπορεί η Microsoft η κάποιος να πάρει θέση και να σου πει οτι αν ερθει έλεγχος θα σου κόψει τον πισινό και θα σε υποχρεώσει να πάρεις από ελληνα Microsoft partner?
elpenor Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Κλειδί όπως είπα εξαρχής με 20 ευρώ δεν παίρνω με τίποτα. Ένας γνωστός μου προγραμματιστής μου είπε ότι μπορώ να πάρω κλειδιά με 10 ευρώ για την εταιρία. Του λέω είναι νόμιμα? Μου λέει ναι , είναι VLKeys και ειναι αυθεντικά και σου κόβουν και τιμολόγιο. Ωραία του λέω, παίρνεις την ευθύνη να κάνεις όλη την δουλειά και να τα εγκαταστήσεις κιόλας στα PC? Εκεί δεν απάντησε απλά μου είπε ξανά ότι είναι νόμιμα κλπ κλπ Αυτό είναι το θέμα μου. Κανένας δεν παίρνει την ευθύνη Το θέμα είναι σε Office 365 μπορώ να πάω για έναν χρήστη πχ. 130 ευρώ το χρόνο είναι. Αλλά με 260 αν πάρω κανονική άδεια κάνω απόσβεση σε 2 χρόνια αντί να κάθομαι να πληρώνω κάθε χρόνο office365 . Θα μου πεις παίρνω και 1TB cloud αλλά προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει Και πες στην ανάγκη παίρνω το office από το φτηνότερο μαγαζί στο skroutz Και δίνω 220 αντί να δώσω 270 και 280. Ποιος μου λέει ότι δεν θα μου δώσει και αυτός κάποιο VLKEY ? Δεν με ζορίζουν τα χρήματα , ούτε την εταιρία. Απλά δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας τυχάρπαστος να σου λέει πάρε άδεια με 20 ευρώ , νόμιμη , καρανόμιμη και όταν του λές να πάρει την ευθύνη για την εγκατάσταση να κάνει την πάπια Και το software-deals έχει το home-business 2019 στα 195 ευρώ . Το παίρνω για το σπίτι δεν με νοίαζει. Στην εταιρία αν το βάλω θα έχω θέμα? Μπορεί η Microsoft η κάποιος να πάρει θέση και να σου πει οτι αν ερθει έλεγχος θα σου κόψει τον πισινό και θα σε υποχρεώσει να πάρεις από ελληνα Microsoft partner? Αν μπορείς να έχεις τιμολόγιο πιο είναι το πρόβλημα, τι φοβάσαι ακριβώς; Βάζεις το key και κατεβάζεις το office, αυτόματα γίνεται η εγκατάσταση δεν σε ρωτάει τίποτα. Από τη στιγμή που θα έχεις τα τιμολόγια αν δεν δουλέψει κάποιο key πάρε ένα άλλο από το ebay με 3 ευρώ... Αν μπει έλεγχος δίχνεις το ελληνικό/ενδοκοινοτικό τιμολόγιο και είσαι μια χαρά. Την ευθύνη τώρα στη χώρα που ζούμε φυσικά και δεν μπορεί να την πάρει κανένας, εδώ έχουμε ζήσει οι περισσότεροι τα πιο τρελά πράγματα με τις Ελληνικές υπηρεσίες και άσχημα και καλά. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από elpenor
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, elpenor είπε Αν μπορείς να έχεις τιμολόγιο πιο είναι το πρόβλημα, τι φοβάσαι ακριβώς; Βάζεις το key και κατεβάζεις το office, αυτόματα γίνεται η εγκατάσταση δεν σε ρωτάει τίποτα. Από τη στιγμή που θα έχεις τα τιμολόγια αν δεν δουλέψει κάποιο key πάρε ένα άλλο από το ebay με 3 ευρώ... Αν μπει έλεγχος δίχνεις το ελληνικό/ενδοκοινοτικό τιμολόγιο και είσαι μια χαρά. Την ευθύνη τώρα στη χώρα που ζούμε φυσικά και δεν μπορεί να την πάρει κανένας, εδώ έχουμε ζήσει οι περισσότεροι τα πιο τρελά πράγματα με τις Ελληνικές υπηρεσίες και άσχημα και καλά. Στα λόγια μου έρχεσαι. Αν πάρω με.ενδοκοινοτικο τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ μια οθόνη δεν με πειράζει. Αν όμως έρθει ο έλεγχος και δει το ενδοκοινοτικο τι θα γίνει τότε. Θα το περάσει στα ψιλά η θα σου πει 1000 ευρώ πρόστιμο και πάρε και μια άδεια από microsoft partner στο Ελλαντα για να είσαι οκ? Αυτό είναι το θέμα μας . Κανενας ακόμα και εδώ που μιλάμε δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι όλα καλά αδερφέ. Δεν έχεις πρόβλημα. Εγώ εντάξει.. Δεν έχω θέμα .Μια άδεια θέλω και τα αφεντικά δεν έχουν θέμα με τα χρήματα που κοστίζει. Χιλιάδες όμως άτομα σαν και μένα ψάχνουν απαντήσεις. Άλλοι πάλι το έχουν ρισκάρει ήδη και απλά αναμένουν τον έλεγχο. Άλλοι λένε δε μαμιεται... Δική μου είναι η εταιρία ; Και άλλοι απλά βάζουν πειρατικά..
micos000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Εγώ εντάξει.. Δεν έχω θέμα .Μια άδεια θέλω και τα αφεντικά δεν έχουν θέμα με τα χρήματα που κοστίζει. Χιλιάδες όμως άτομα σαν και μένα ψάχνουν απαντήσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω τι απαντήσεις ψάχνουν. Η απάντηση είναι μία, αγόρασε από επίσημο partner. Αν δε σ΄ αρέσει η τιμή πρόβλημα σου, ψάξε σε δωρεάν ή πιο φθηνές εναλλακτικές λύσεις (εννοώ όχι microsoft office). Αν δεν μπορείς να δουλέψεις χωρίς mso πλήρωσε ή βάλε vlk, σταύρωσε το και ότι γίνει. Καλώς ή κακώς οι τιμές για τα προϊόντα της ms είναι λίγο-πολύ fix, οι έλεγχοι πολύ αυστηροί και οι ελεγκτές ολίγον-τι γκεστάπο. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Η όλη συζήτηση ξεκίνησε όχι για τα site που πουλάνε με 3,10 και 20 ευρώ αλλά για το πως μπορείς να γλυτώσεις χρήματα και να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Παίρνουμε σαν παράδειγμα το office 2019 home and business Στο skroutz έχει από 223 έως 323. Θα μου πεις όσο θέλει ο καθένας πουλάει , αλλά μιλάμε σε όλες τις περιπτώσεις για το ίδιο προϊόν?Γιατί κάποιος από όλους λέει ότι το κλειδί θα σου έρθει με mail. Ναι μεν ειναι medialess αλλά συνήθως δίνουν και ένα κουτάκι με οδηγίες και κωδικό... Στον αντίποδα υπάρχουν τα γνωστά sites για τα οποία δεν έχει κανένας γνώμη Και που πουλάνε τα office αρκετά πιο χαμηλά Έστω ότι στον συνάδελφο θέλω να δοκιμάσω να του βάλω το office 2013 για να γλυτώσω και αρκετά χρήματα 88 ευρώ μόνο στο software-deals αντί να πάρω από μαγαζί που συνεργάζομαι και ο οποίος ειναι Microsoft Gold Partner , το 2019 με 260 Οπότε σου λέει o software-deals Ηλεκτρονικό πιστοποιητικό αδείας, αρχείο εγκατάστασης για ληψη, πιστοποιητικό νομιμότητας σύμφωνα με τους νόμους της ΕΕ. Επιβεβαίωση αγορας με τιμολόγιο. Όλα αυτά τα παραπάνω με καλύπτουν σε πιθανό ελεγχο? Η θα φάω το πρόστιμο και θα μου πουν πάρε και ενα νέο από greek microsoft partner.? Νομίζω δεν λέω κάτι παράλογο. Δεν ειναι ένα site το παραπάνω το οποίο είναι καινούργιο. Τόσα χρόνια υπάρχει και γενικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βρίσκεται ένας να μου πει ότι ναι ειναι ΟΚ. Η οχι , θα έχεις θέμα
dpolal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Πάρτε Office 365 για επιχειρήσεις με χρέωση per user / per month και τελειώνει η κουβέντα αν τα χρήματα είναι το θέμα. Από την στιγμή που είναι επιχείρηση πρέπει να είστε τυπικοί και νόμιμοι. https://products.office.com/el-gr/compare-all-microsoft-office-products?activetab=tab:primaryr2 Σύγκρινε τις εκδόσεις και πάρε αυτή που σας καλύπτει περισσότερο. Αν θες να δείς τί σε συμφέρει καλύτερα από οικονομικής άποψης πρέπει να κάνεις οικονομοτεχνική ανάλυση με πρόβλεψη σε βάθος χρόνου. Π.Χ. Αν οι ανάγκες σας είναι για 10 θέσεις εργασίας χωρίς αυξομειώσεις σε βάθος Χ ετών (όχι προσλήψεις/απολύσεις) τότε 365 = ((8,80€ το μήνα χ 10χρήστες ) χ 12μήνες ) = 1.056 euro κάθε χρόνο για Χ χρόνια = ......... ευρώ αντιθέτως 2019 = ( 299€ εφάπαξ ανά χρήστη χ 10χρήστες) = 2990 ευρώ εφάπαξ αλλά το ποσό πρέπει να καταβληθεί άμεσα. Με το 365 έχεις ευελιξία να αναπροσαρμόζεις το ποσό αναλόγως τις ανάγκες σας, δηλαδή αναλόγως με το πόσοι εργάζεστε στην εταιρεία κάθε στιγμή. Με το 2019 ξεμπερδεύεις με ένα Χ ποσό για πάντα αλλά για φιξ αριθμό χρηστών. Προσάρμοσε τα παραπάνω στις ανάγκες σας και δείχτω στα αφεντικά σου για να αποφασίσουν. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δεν ανέφερα πουθενά ότι το πρόβλημα ειναι τα χρήματα. Και τώρα αν πάρω το αφεντικό και του πω οτι το πρωι θα πεταχτω από το τάδε κατάστημα να πάρω μια άδεια για τον τάδε συνάδελφο θα μου πει οκ προχώρα 4 pc εχουμε thundebird Και open office μιας και δεν εχουμε τεράστιες ανάγκες για έγγραφα 3 pc εχουν office 2016 home and business 1 pc εχει Office 2007 Tο θεμα ειναι οτι δεν εχω πρόβλημα οπως εχω ξαναπει να δώσουμε 260 ευρώ για μια άδεια. Αλλά αν μπορώ να πάρω το office 2013 από το software-deals με μόνο 88 ευρώ και να ειμαστε καλυμμένοι γιατι να μην το κάνω? Αυτή την απάντηση ζητάω από την αρχή αλλά ακόμα κανείς Γενικά προσπαθώ να γλυτώνω την εταιρία από άσκοπες σπατάλες. Δίναμε σχεδόν 80 ευρώ το μήνα σε toner για τον εκτυπωτη της αποθηκης. Μέχρι που πήρα ένα ακριβό μοντέλο της HP και το toner των 250 ευρώ μας έβγαλε 7 μήνες..
micos000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Αλλά αν μπορώ να πάρω το office 2013 από το software-deals με μόνο 88 ευρώ και να ειμαστε καλυμμένοι γιατι να μην το κάνω? Αυτή την απάντηση ζητάω από την αρχή αλλά ακόμα κανείς Η μόνη απόλυτη απάντηση σε αυτό που μπορεί να σου δώσει κάποιος είναι ένα μεγαλο και τρανό... "ΟΧΙ. Δεν μπορείς" και γι' αυτο δε φταίνε οι dealers αλλά το ελεγκτικό σύστημα. Έχω διαβάσει αναφορά ότι ζητούσαν τιμολόγια για το open office και οταν τους είπαν ότι είναι ελεύθερο το πρόγραμμα δεν το δεχόταν. Τι να πει κανείς σε αυτό. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από micos000 2
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Με κάλυψες απόλυτα. Δεν εκπλήσσομαι σχετικά με αυτό που αναφέρεις για το open office.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα