hellpentagon28 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Γεια σας καλημέρα σας. Έχω αυτόν τον σκληρό δίσκο της Seagate δεν θυμάμαι ακριβώς πιο μοντέλο είναι και ούτε το βρίσκω πλέον στο ίντερνετ στα 2 tb που τον έχω. Σήμερα το πρωί μετά από έναν γενικό καθαρισμό γραφείου τον μετακίνησα αλλά σιγά σιγά και τον άφησα ουσιαστικά στα πούπουλα χωρίς να τον κακό μεταχειριστω. Η αλήθεια είναι πως τον έχω εδώ και μία 4ετια από ότι θυμάμαι, δεν θέλω καμιά μέρα να ξυπνήσω και να μην λειτουργεί όπως και οι δύο προηγούμενοι εξωτερικοί δίσκοι. (Τι προτείνετε) Άνοιξα αυτό το άρθρο γιατί άκουσα έναν παράξενο θόρυβο κατά την λειτουργία του σήμερα και βλέπω μεγάλο φόρτωμα στην αναμονή όταν ανοίγω φακέλους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Βάλε κάποιο software που να σου δείχνει την υγεία του δίσκου ώστε να το παρακολουθείς σταδιακά. Το Hard Disk Sentinel είναι μια καλή επιλογή: https://www.hdsentinel.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellpentagon28 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Θα το δοκιμάσω σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellpentagon28 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, fisfirikos είπε Βάλε κάποιο software που να σου δείχνει την υγεία του δίσκου ώστε να το παρακολουθείς σταδιακά. Το Hard Disk Sentinel είναι μια καλή επιλογή: https://www.hdsentinel.com/ Πάλι καλά που το είδα φίλε μου 5% η ζωή του σκληρού έλεγε,τα μετέφερα, τουλάχιστον όσα πρόλαβα γιατί όσο άνοιγα φακέλους όλο έβλεπα και αρχεία χαμένα,σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή. Τώρα βλέπω κάτι βίντεο στο YouTube πως να φτιάξεις τον σκληρό σου εξωτερικό δίσκο,θα πειραματιστω και ότι γίνει. Εκτός και αν υπάρχουν service και μπορεί να γλυτώσει εκεί αλλά δεν νομίζω πλέον να αξίζει να δώσεις λεφτά αντί να πάρεις έναν καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα