freegr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μάλλον με το επόμενο πακέτο αναβάθμισης θα έρθουν μαζί και τα εικονίδια οπότε το σκέφτηκαν αρκετά...
sotirisl Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 εμένα προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ Σε σχέση με το macOS, νομίζω ότι η Microsoft περνάει ένα βήμα μπροστά.... 1
spgkountis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 έχω μείνει άφωνος... έλιωσαν στη δουλειά και τις υπερωρίες για να το κάνουν... αξίζει συγχαρητήρια...
petasis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μιας και είναι τεχνολογικό το φόρουμ, καλό θα είναι να αναγνωρίσουμε στην microsoft ότι πάντα οδηγεί σχεδιαστικά τις εξελίξεις, και ακολουθούν και οι υπόλοιποι. 1
Xxred_swordxX Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Εμένα πάντως μου άρεσε το γεγονός που κοιτάει και λίγο τις λεπτομέρειες η Microsoft. Ίσως δούμε ωραία πραγματάκια το 2020 από αυτή για τα Windows.
skiabox Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, sotirisl είπε εμένα προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ Σε σχέση με το macOS, νομίζω ότι η Microsoft περνάει ένα βήμα μπροστά.... Ας αλλάξει και τα τραγικά icons διαχείρησης πάνω στα παράθυρα που τα έχουν ίδια 20 χρόνια και βλέπουμε. Επίσης το mac OS είναι κυρίως software developer εργαλείο οπότε ουσιαστικά η apple πουλάει τόσα χρόνια το λειτουργικό.
Jophiel Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, spgkountis είπε έχω μείνει άφωνος... έλιωσαν στη δουλειά και τις υπερωρίες για να το κάνουν... αξίζει συγχαρητήρια... Ναι. Ο κάθε εργαζόμενος σχεδίαζε και από 1 pixel. Και pixel στο pixel να τα 100 εικονίδια. Σκοτώθηκαν στη δουλειά...😋 Η αλλαγή εικονιδίων, για εμένα, ΔΕΝ είναι τεχνολογική είδηση. Ακόμα και για μία εταιρεία του μεγέθους της MS. Να κοιτάξουν να διορθώσουν άλλα και τα εικονίδια ας τα αφήσουν για το τέλος. Καλό είναι για το μάτι, δίνει και την αίσθηση του κανινούριου, αλλά πολλοί χρήστες δουλεύουν τελείως οπτικά, δηλαδή πατάνε την εφαρμογή από το εικονίδιο, δε διαβάζουν περιγραφή. Άρα η αλλαγή των εικονιδίων θέλουν λίγο χρόνο να εξοικειωθεί το μάτι. Προσωπικά είναι καλοδεχούμενα, αλλά πλήρως αδιάφορα. Το λειτουργικό είναι το μέσο για να εκτελώ τις εφαρμογές και να κάνω τη δουλειά μου. Από μόνο του δε μου λέει τίποτα, ώστε να δίνω τόση σημασία στα εικονίδιά του.
Arkin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μπορει να μην ειναι μια ειδηση που χριζει αναλυσης αλλα μιας και μιλαμε για ενα περιβαλλον που βλεπουμε καθημερινα ειναι καλο να ειναι οσο πιο ομορφο στο ματι χωρις να μας αγχωνει. Μπραβο στην MS και ας μην μιλαμε για μια σοβαρη και δυσκολη προσθηκη στα windows.
Phoenix4 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, EuphangeL είπε Μιας και τεχνολογικές ειδήσεις είναι μόνο μια καινούρια κάρτα γραφικών με καγκουρεμένη ψύκτρα. Το νέο design system ολόκληρης Microsoft δεν αποτελεί τεχνολογική είδηση για τον μέσο βαλκάνιο Insomnia.gr reader Οι τεχνολογικές ειδήσεις είναι μόνο ανάμεσα στα νέα εικονίδια της MS και GPU με καγκουρομένες ψύκτρες, ναι αυτό ήταν το πέτυχες. Δεν μπορεί να είναι Ο νέος driver της AMD ο οποίος άλλαξε όλο του το UI και προσφέρει αρκετά νέα features, ένας driver που βγαίνει 1 φορά τον χρόνο Το launch της νέας μικρής Navi που θα αντικαταστήσει τις top seller 580/590, RX 5500XT Η ανακοίνωση-επιβεβαίωση της Intel οτί δεν θα πηδήξουν τα 10nm για τα 7 Η χαόδης διαφορά μεταξύ πωλήσεων Intel - AMD στο DIY όχι μόνο στο GN αλλά και στο Mindfactory To yield rate των 7nm της TMSC είναι στα 93.5% (!) με τους 8 πυρήνες και όλη την cache intact. Βγαίνει η νέα γενιά της 240Hz best seller monitor στην Ελλάδα, AW2518H, η AW2521HF μαζί με μία από τις πρώτες 27" 240Hz η AW2720HF "Intel: We Aren't Stepping Back to 22nm Haswell; We Never Left" Αλλά όλα αυτά δεν είναι τεχνολογικές ειδήσεις και μάλιστα είναι των τελευταίων 3 ημερών, λογικά οι τεχνολογικές ειδήσεις είναι ανάμεσα σε καγκουριές και στα μοντέρνα εικονίδια. 2 1
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Εκλασε η φοραδα στο αλωνι... Σορρυ ,ειμαι χωριατης(κατοικω σε χωριο)
OLDjunior Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, Xxred_swordxX είπε Εμένα πάντως μου άρεσε το γεγονός που κοιτάει και λίγο τις λεπτομέρειες η Microsoft. Ίσως δούμε ωραία πραγματάκια το 2020 από αυτή για τα Windows. Ακριβώς έτσι έγινε κ με τα Windows Phone... .. Όλο περιμέναμε.... Και περιμέναμε.. 1
Typhoon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Στις 14/12/2019 στις 11:15 ΠΜ, ThReSh είπε Γούστα... Θυμάμαι πριν από 10κάτι χρόνια που γκρίνιαζαν κάποιοι ότι βλέπουμε πολλές "ασήμαντες" ειδήσεις για μητρικές/κάρτες γραφικών/επεξεργαστές/κτλπ κι από τότε έχουμε πλημμυρίσει στις ειδήσεις για smartphones. Αυτό ειναι μεγάλη αλήθεια....πάνω από τις μισές ειδήσεις είναι για κινητά και μάλιστα χωρίς κάποια τεχνολογική χροιά αλλά ειδήσεις του στυλ "οι πρώτη φωτογραφία του νέου ΧΥΖ"...γούστα είναι όντως αλλά κάποτε θυμάμαι ότι είχε αφαιρεθεί το μπλα μπλα γιατί δεν ταίριαζε με τον τεχνολογικό χαρακτήρα του site για όποιον θυμάται...
Xxred_swordxX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, OLDjunior είπε Ακριβώς έτσι έγινε κ με τα Windows Phone... .. Όλο περιμέναμε.... Και περιμέναμε.. Τα Windows Phone όμως είχαν μια μεγάλη διαφορά με τα Windows. Με τις χαζές Marketing τακτικές της Microsoft συν πράγματα που λέγανε πως θα γίνουν και δεν έγιναν ήταν λογικό να αποτύχουν. Τα Windows όμως είναι ένα εμπορικά πετυχημένο λογισμικό και ξεκίνησε να ασχολείται πιο σοβαρά με αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα