kp1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, malthampoukos είπε Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους, καταλήγω στο mi 9 lite, αν και σκέφτομαι αν αξίζει την τόσο μεγάλη διαφορά στα χρήματα σε σχέση με το mi a3 και το ρίσκο μη εγγύησης αφού ουσιαστικά δεν υπάρχει μαγαζί που να σε καλύπτει. Μάλλον θα περιμένω και λίγο να δω αν θα το φέρει κανένα μαγαζί. Σε κάμερα και ανάλυση οθόνης φίλε πολύ καλύτερο το mi9 lite και έχεις και 6 ραμ βασικό για να το κρατήσεις παραπάνω.. Από την άλλη το Mi a3, έχει στοκ που σώζει πολύ..! Η διαφορά τους είναι 50€.. Δεν εξναι μεγάλη. Για μένα αξίζει την υπέρβαση το mi9 lite αν θες να δώσεις μέχρι 200€ 1
adi32 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Οι κάμερες είναι ακριβώς οι ίδιες. Σε μπαταρία θα πηγαίνει καλύτερα το mia3 λόγω οθόνης μεγέθους και ανάλυσης. Το Android one σίγουρα είναι πιο ασφαλής επιλογή. Οπότε αν δε θες πιο μεγάλο κινητό και σε ενδιαφέρει κάμερα μπαταρία πας στο mia3 3
Green Dragon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, kp1 είπε Σε κάμερα και ανάλυση οθόνης φίλε πολύ καλύτερο το mi9 lite και έχεις και 6 ραμ βασικό για να το κρατήσεις παραπάνω.. Από την άλλη το Mi a3, έχει στοκ που σώζει πολύ..! Η διαφορά τους είναι 50€.. Δεν εξναι μεγάλη. Για μένα αξίζει την υπέρβαση το mi9 lite αν θες να δώσεις μέχρι 200€ Σωστές οι παρατηρήσεις σου @kp1. Αλλά ο @adi32δίνει άλλη εικόνα. Σε αυτό που θα διαφωνήσω μαζί σου είναι η διαφορά τιμής σε σχέση με την εγγύηση που ζητάει ο ts. Το mi a3 θα το βρει στα 150 ευρώ με 2 χρόνια εγγύηση Infoquest. Το mi 9 lite, όπου το βρει 200 έως 220 ευρώ θα είναι με 1 χρόνο εγγύηση καταστήματος. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Αν δηλαδή το κατάστημα έχει αξιόπιστο service ή βάλει λουκέτο στο μεταξύ. Η πιο αξιόπιστη και σίγουρη 2ετής εγγύηση φαίνεται να είναι του e-shop και εκεί έχει 259 ευρώ. Η διαφορά ανεβαίνει στα 100 ευρώ. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2019 από Green Dragon 2
malthampoukos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 2 minutes ago, Green Dragon said: Σωστές οι παρατηρήσεις σου. Στο μόνο που θα διαφωνήσω μαζί σου είναι η διαφορά τιμής σε σχέση με την εγγύηση που ζητάει ο ts. Το mi a3 θα το βρει στα 150 ευρώ με 2 χρόνια εγγύηση Infoquest. Το mi 9 lite, όπου το βρει 200 έως 220 ευρώ θα είναι με 1 χρόνο εγγύηση καταστήματος. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Αν δηλαδή το κατάστημα έχει αξιόπιστο service ή βάλει λουκέτο στο μεταξύ. Η πιο αξιόπιστη 2ετής εγγύηση φαίνεται να είναι του e-shop και εκεί έχει 259 ευρώ. Η διαφορά ανεβαίνει στα 100 ευρώ. Ακριβώ αυτό έχω στο νου μου, με 160 € θα έχω κινητό με εγγύηση infoquest ενώ me 240 € (κοιτάω την έκδοση με 128 gb αν πάωω στο mi 9 lite ) θα έχω το κινητό, αλλά αν πάθει κάτι τρέχα βρες άκρη μετά με τα σκρουτζομάγαζα. Μάλλον θα πάω σε mi 9 lite λόγω οθόνης και επειδή δεν σκοπεύω να πάρω νέο κινητό πολύ σύντομα, τώρα βέβαια δεν ξέρω ποιο από τα σκρουτζομάγαζα να εμπιστευτώ 1
kp1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, adi32 είπε Οι κάμερες είναι ακριβώς οι ίδιες. Σε μπαταρία θα πηγαίνει καλύτερα το mia3 λόγω οθόνης μεγέθους και ανάλυσης. Το Android one σίγουρα είναι πιο ασφαλής επιλογή. Οπότε αν δε θες πιο μεγάλο κινητό και σε ενδιαφέρει κάμερα μπαταρία πας στο mia3 Έχεις δίκαιο λάθος μου η κάμερα είναι ίδια.. Απλά σε ανάλυση οθόνης έχει σίγουρα καλύτερη το mi9 lite και 6 ραμ.. Βέβαια το άλλο έχει στοκ αλλά και χειρότερο επεξεργαστή!!
GeorgeR1_700 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Γενικά πιστεύω πως τα Xiaomi αν είναι να πάθουν κάτι θα το πάθουν το πρώτο διάστημα, τα θεωρώ πολύ αξιόπιστα. Εγώ προσωπικά το πήρα με ένα χρόνο εγγύηση από Κίνα στα 130€. Με αυτήν την τιμή το να πάρω ένα τόσο καλό κινητό δεν το περίμενα ποτέ μου. Xiaomi είσαι αγάπη 😍 1
Green Dragon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, malthampoukos είπε ..... Μάλλον θα πάω σε mi 9 lite λόγω οθόνης και επειδή δεν σκοπεύω να πάρω νέο κινητό πολύ σύντομα, τώρα βέβαια δεν ξέρω ποιο από τα σκρουτζομάγαζα να εμπιστευτώ Πολύ καλή επιλογή το Mi 9 lite. Το έχω 2 μέρες και το έχω λιώσει, για να το μάθω. Δεν κολλάει πουθενά, από ταχύτητα, smoothness και αυτονομία. Η οθόνη του καταπληκτική και οι φωτογραφίες εξαιρετικές. Μπορεί να εγκατασταθεί και gcam, για ακόμη καλύτερη ποιότητα, αλλά δεν το έχω ψάξει. Για τα 128gb, εγώ δεν τα θεώρησα απαραίτητα, αφού παίρνει sd card και υπάρχουν και τα clouds ( Google και Mi ) για αποθήκευση.
malthampoukos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 1 minute ago, Green Dragon said: Πολύ καλή επιλογή το Mi 9 lite. Το έχω 2 μέρες και το έχω λιώσει, για να το μάθω. Δεν κολλάει πουθενά, από ταχύτητα, smoothness και αυτονομία. Η οθόνη του καταπληκτική και οι φωτογραφίες εξαιρετικές. Μπορεί να εγκατασταθεί και gcam, για ακόμη καλύτερη ποιότητα, αλλά δεν το έχω ψάξει. Για τα 128gb, εγώ δεν τα θεώρησα απαραίτητα, αφού παίρνει sd card και υπάρχουν και τα clouds ( Google και Mi ) για αποθήκευση. Εσύ δράκε από που το πήρες και πόσο?? Εγώ θέλω 128 gb γιατί τις χρησιμοποιώ και τις 2 sim 1
Green Dragon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, malthampoukos είπε Εσύ δράκε από που το πήρες και πόσο?? Εγώ θέλω 128 gb γιατί τις χρησιμοποιώ και τις 2 sim Εγώ το πήρα από kaizershop στην Πανεπιστημίου και πλήρωσα 230 ευρώ. Το βιαζόμουνα και ήταν το πιο φθηνό, ετοιμοπαράδοτο, κοντά μου. Γενικά τα μαγαζιά στο Σκρουτζ, κοίτα να έχουν service, να είναι πολλά χρόνια στην αγορά και να έχουν πολλές και καλές αξιολογήσεις. Περιορίζεις έτσι το ρίσκο. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2019 από Green Dragon
panosk0 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Υπάρχει κατάστημα με δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος Μου βγήκε συνολικά το μι9λιτε 64 στα 220 1
malthampoukos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 1 hour ago, panosk0 said: Υπάρχει κατάστημα με δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος Μου βγήκε συνολικά το μι9λιτε 64 στα 220 ποιο??
Green Dragon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, panosk0 είπε Υπάρχει κατάστημα με δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος Μου βγήκε συνολικά το μι9λιτε 64 στα 220 Μια χαρά! Δώσε ένα link για όσους ενδιαφέρονται.
panosk0 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Για να μην κάνω διαφήμιση δεν έγραψα Οποιοs θέλει, σε pm 1
Green Dragon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, panosk0 είπε Για να μην κάνω διαφήμιση δεν έγραψα Οποιοs θέλει, σε pm Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα διαφήμισης. Αν ρίξεις μια ματιά σε άλλα θέματα, όπως: το "βοήθεια για αγορά laptop" ή "σύνθεση-αναβάθμιση pc".... τα links από καταστήματα πέφτουν βροχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα