georgekom Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Το πήγα σε συνεργείο, διάβασαν τον εγκέφαλο και δεν εμφάνισε κάποιο πρόβλημα. Μου είπαν πως από θέμα ρεύματος είσαι ΟΚ. Δεν έχει ανάψει κάποιο λαμπάκι και μου είπαν να το ζορίσω κι άλλο μήπως ανάψει λαμπάκι για να καταλάβουν από πού είναι το πρόβλημα. Το θέμα είναι πως όταν είναι σχετικά κρύο το αυτοκίνητο δεν το κάνει... Το κάνει όταν δουλεύει για κάποια ώρα (στην Εγνατία σε ταξίδι) Προχθές μου το έκανε και στην 3η ταχύτητα και στην 4η και στην 5η!! Ειδικά όταν ο δρόμος έχει μια ελαφριά ανηφόρα αλλά και όταν είναι ίσιος. Και όταν πχ από την 3η ταχύτητα βάλω 4η στις 3.000 στροφές πάλι μου το κάνει. Και μου κλωτσάει συνέχεια ακόμα και όταν είναι ίσιος ο δρόμος. Δηλαδή δεν το ζορίζω καθόλου. Η αλλαγή της ταχύτητας γίνεται σε κανονικές στροφές.
nik0laus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μπας και αρχίζει να τα παίζει η αντλία βενζίνης.....; 1
meletis_m Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, georgekom είπε Το πήγα σε συνεργείο, διάβασαν τον εγκέφαλο και δεν εμφάνισε κάποιο πρόβλημα. Μου είπαν πως από θέμα ρεύματος είσαι ΟΚ. Δεν έχει ανάψει κάποιο λαμπάκι και μου είπαν να το ζορίσω κι άλλο μήπως ανάψει λαμπάκι για να καταλάβουν από πού είναι το πρόβλημα. Το θέμα είναι πως όταν είναι σχετικά κρύο το αυτοκίνητο δεν το κάνει... Το κάνει όταν δουλεύει για κάποια ώρα (στην Εγνατία σε ταξίδι) Προχθές μου το έκανε και στην 3η ταχύτητα και στην 4η και στην 5η!! Ειδικά όταν ο δρόμος έχει μια ελαφριά ανηφόρα αλλά και όταν είναι ίσιος. Και όταν πχ από την 3η ταχύτητα βάλω 4η στις 3.000 στροφές πάλι μου το κάνει. Και μου κλωτσάει συνέχεια ακόμα και όταν είναι ίσιος ο δρόμος. Δηλαδή δεν το ζορίζω καθόλου. Η αλλαγή της ταχύτητας γίνεται σε κανονικές στροφές. Φοράει τα σωστά μπουζί το αμάξι που δίνει ο κατασκευαστής και πόσο τα έχεις επάνω ; Εάν σου ρετάρει , ίσως ανάψει κωδικός βλάβης για αστοχία αυτοαναφλεξης misfire
georgekom Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, nik0laus είπε Μπας και αρχίζει να τα παίζει η αντλία βενζίνης.....; Μπορώ να το διαπιστώσω αυτό αν το πάω στο συνεργείο για έλεγχο?? 8 ώρες πριν, meletis_m είπε Φοράει τα σωστά μπουζί το αμάξι που δίνει ο κατασκευαστής και πόσο τα έχεις επάνω ; Εάν σου ρετάρει , ίσως ανάψει κωδικός βλάβης για αστοχία αυτοαναφλεξης misfire Δεν νομίζω να έχω αλλάξει ποτέ μπουζί, το αυτοκίνητο το έχω 9 χρόνια! Μπορεί και να μην ανάψει κάποιος κωδικός βλάβης? 1
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, georgekom είπε Μπορώ να το διαπιστώσω αυτό αν το πάω στο συνεργείο για έλεγχο?? Δεν νομίζω να έχω αλλάξει ποτέ μπουζί, το αυτοκίνητο το έχω 9 χρόνια! Μπορεί και να μην ανάψει κάποιος κωδικός βλάβης? Πόσα χλμ έχεις;Στο βιβλιαράκι λέει κάθε πότε αλλάζονται.Φίλτρο αέρα έχεις αλλάξει;
georgekom Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πόσα χλμ έχεις;Στο βιβλιαράκι λέει κάθε πότε αλλάζονται.Φίλτρο αέρα έχεις αλλάξει; Ούτε φίλτρο αέρα έχω αλλάξει.. 'Εχω 55.000χλμ
meletis_m Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, georgekom είπε Μπορώ να το διαπιστώσω αυτό αν το πάω στο συνεργείο για έλεγχο?? Δεν νομίζω να έχω αλλάξει ποτέ μπουζί, το αυτοκίνητο το έχω 9 χρόνια! Μπορεί και να μην ανάψει κάποιος κωδικός βλάβης? Ξεκινάς με το να διαβάσεις το βιβλίο. Βρίσκεις κωδικό των μπουζί παίρνεις μια 4αδα (ίσως παίρνει ιριδίου) δεν το γνωρίζω , φίλτρο αέρα , φίλτρο καμπίνας , και φίλτρο καυσίμου (εάν αλλάζει) και το παρακολουθεις. Δεν είναι ανάγκη να πάρεις γνήσια φίλτρα προτίμησε καλές μάρκες σε εμπορίου και μπουζί προτίμησε NGK. Λάδια ελπίζω να αλλάζεις κάθε 10.000 μέγιστο με φίλτρο λαδιού μαζί
georgekom Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Τελικά άλλαξα τα μπουζί στο service που έκανα... Αλλά το πρόβλημα ήταν τα μπουζοκαλώδια, τα άλλαξα κι αυτά και είναι οκ τώρα! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα