Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Spoiler

Επειδή είμαι λίγο ασχέτως με αυτά μια ερώτηση... Μπορεί να συνδεθεί πικάπ απλό με soundbar η οποία έχει έξοδο aux ή χρειάζεται κάποια άλλη έξοδο. Χρειάζεται κ προενισχυτής σ αυτή την περίπτωση? 

Δημοσ.

κατ αρχην ποιο πικ απ?   αν ειναι απο τα κλασσικα, μαλλον θα χρειαστει προενισχυση. αν ειναι απο καποια τελευταια καραγκιοζιλικια που βγαινουν και με USB θυρα για εγγραφες MP3, ισως οχι.   

παλια, ολες οι PHONO εισοδοι που εμπαινε το Πικ απ, ειχαν προενισχυση. αλλιως ακουγεται πολυ χαμηλα. 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ένα παλιό pioneer χωρίς USB Bluetooth κτλ. Το  θέμα είναι σε aux έξοδο θα μπορεί να συνδεθεί ή τι άλλη έξοδο μπορει να θέλει. Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με πικάπ κ έχω ξεχάσει λίγο.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη δεν γνωριζω το μοντελο σου,  ακομα και αν συνδεθει σε αλλη εισοδο, θα ακουγεται πιο χαμηλα (μικροτερη ενταση δλδ) απο οτι με την εισοδο PHONO με την προενισχυση.  αυτο ειναι το θεμα.   

τα πιο νεα μοντελα...π.χ.  https://technosound.gr/pioneer-plx-500-k-professional-turntable/?skr_prm=WyI3NmYwNmYzMi1jNGM0LTRhMTEtYmRjNi1lNjg2ZDgxN2Q0MjciLDE1NzYzMDg1NjQ5NjEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0

εχουν επιλογη Phono/Line αναλογα που θα συνδεθει. αν το συνδεσεις σε καποιον ενισχυτη που εχει εισοδο PHONO, επιλεγεις την Phono. αν το συνδεσεις σε οτιδηποτε αλλη συσκευη, το βαζεις LINE. 

τα πιο παλια μοντελα ειχαν μονο PHONO εξοδο, οποτε αναγκαστικα επρεπε να εχεις ενισχυτη με PHONO εισοδο η οποια ειχε προενισχυση. 

Pioneer.JPG

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.

Το μοντέλο είναι ένα pioneer pl335 το οποίο η μόνη έξοδο που έχει είναι 2 ενσωματωμένα rca καλώδια. Σ ευχαριστώ πάντως για την απάντηση! 

• Like 1
Δημοσ.

Θα χρειαστείς πρόενισχυτη ξεκινάνε από 30 ευρώ και φτάνουν στο θεο. Συνδέεις την έξοδο του πικαπ στο phono in και την έξοδο του προενισχυτη στη μπάρα. ετοιμος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...