μπιπ μπιπ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Είναι εφικτό να ανοίξω λογαριασμό ονλαιν ανεβάζοντας τα αντίστοιχα έγγραφα στο σύστημα της τράπεζας; Μιλάω για την πειραιώς, γιατί διάβασα αυτό https://www.winbank.gr/sites/idiwtes/el/Pages/News/Online-άνοιγμα-καταθετικού-λογαριασμού.aspx αλλά ζητάει να κάνω εγγραφή και δε μπορώ, ζητάει εγγραφή με τον αριθμό που έχω δηλώσει στην τράπεζα τους. Αλλά δεν είχα ποτέ λογαριασμό στην Πειραιώς. Επίσης μπορούμε να ανοίξουμε λογαριασμό τώρα; Γιατί θυμάμαι ότι με τα capital controls δε μπορούσαμε.
m_pan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Λογαριασμούς μπορείς να ανοίξεις κανονικά σε οποιαδήποτε τράπεζα (δεν υπάρχουν πλέον capital controls). Online λογαριασμό, χωρίς να είσαι πελάτης, μπορείς να ανοίξεις στην Εθνική (δεν ξέρω τι ισχύει για τις άλλες τράπεζες) https://microsites.nbg.gr/customeronboarding/index.html 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Και ταυτόχρονα θέλω να κλείσω έναν λογαριασμό Εθνικής που έχω. Ούτε αυτό βλέπω να γίνεται ονλαιν
asdfnikos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μόνο η Εθνική Μπορείς να ανοίξεις Λογαριασμο χωρίς να εισαι πελατης. Η Πειραιως Ανοιγει λογαριασμό μόνο αν εισαι ήδη πελατης μεσω της Winbank.
adsl2+ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Και ταυτόχρονα θέλω να κλείσω έναν λογαριασμό Εθνικής που έχω. Ούτε αυτό βλέπω να γίνεται ονλαιν Μόνο στο ταμείο κλείνει ο λογαριασμός 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 πήγα στην πειραιώς να ανοίξω λογαριασμό και μου λένε μόνο με ραντεβού πλέον και το επόμενο είναι στις 14 Γενάρη....
bromiaris Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε πήγα στην πειραιώς να ανοίξω λογαριασμό και μου λένε μόνο με ραντεβού πλέον και το επόμενο είναι στις 14 Γενάρη.... Ε κάνε και εσύ λίγη υπομονή.... Ούτε μήνας δεν έμεινε....
μπιπ μπιπ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Από πότε το άνοιγμα λογαριασμού απαιτεί ραντεβού; Πόση ώρα θέλει; Όταν πήγα πάντως δεν είχε δουλειά η υπάλληλος εκείνη την ώρα. Τον λογαριασμό θέλω να τον έχω ανοίξει μέχρι τέλους του μήνα. Άσε που και στις 14 Γενάρη στις 10 συγκεκριμένα που είναι το ραντεβού, δουλεύω.
Lumini Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Από πότε το άνοιγμα λογαριασμού απαιτεί ραντεβού; Πόση ώρα θέλει; Όταν πήγα πάντως δεν είχε δουλειά η υπάλληλος εκείνη την ώρα. Τον λογαριασμό θέλω να τον έχω ανοίξει μέχρι τέλους του μήνα. Άσε που και στις 14 Γενάρη στις 10 συγκεκριμένα που είναι το ραντεβού, δουλεύω. Είναι νέο κόλπο που κάνουν πλέον στα ταμεία. Το κάνανε και σε μένα για άλλο πράγμα. Σου λένε όχι δε θα σε εξυπηρετήσω πρέπει να κλείσεις ραντεβού. Από την μια έχουν δίκιο γιατί έχουν τιγκαρει από γέρους οι τράπεζες Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από Lumini
HERTHAN Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε πήγα στην πειραιώς να ανοίξω λογαριασμό και μου λένε μόνο με ραντεβού πλέον και το επόμενο είναι στις 14 Γενάρη.... Το ιδιο ακριβως ετυχε και σ'εμενα τον Οκτωβριο που πηγα στην Πειραιως και μου ειπαν να κλεισουμε ραντεβου για τελος Νοεμβριου. Ενιωσα οτι πηγα σε νοσοκομειο και οχι σε τραπεζα. Εφυγα κατευθειαν εκεινη τη στιγμη πηγα στην alpha και μεσα σε τρια τεταρτα ειχα λογαριασμο και σε 2 ημερες την καρτα.
asdfnikos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε Από πότε το άνοιγμα λογαριασμού απαιτεί ραντεβού; Πόση ώρα θέλει; Όταν πήγα πάντως δεν είχε δουλειά η υπάλληλος εκείνη την ώρα. Τον λογαριασμό θέλω να τον έχω ανοίξει μέχρι τέλους του μήνα. Άσε που και στις 14 Γενάρη στις 10 συγκεκριμένα που είναι το ραντεβού, δουλεύω. Πανε σε καποιο πιο μικρο κατάστημα η σε καποιο πιο απομακρυσμενο για να βρεις πιο σύντομα ραντεβού. Μπορείς και μέσω τηλεφώνου να ρωτήσεις αν έχουν διαθέσιμο ραντεβού και πότε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα