333_halfdevil Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Το κεντρικό ηχείο είναι εξίσου σημαντικό με τα υπόλοιπα 2 μπροστά ηχεία.Βρίσκω το pico λίγο μικρό ειδικά αν συνδυαστεί με Zensor5. Στις ταινίες η περισσοτερη πληροφορία έρχεται απο το κεντρικό( πέρα απο τους διαλόγους που ερχονται απο εκεί ). Τωρα που το πήρες ήδη θα καταλάβεις σε τι αναφέρομαι οταν στο μέλλον αλλαξεις το κεντρικο με κάποιο πιο επαρκές (πχ spektor vocal ή το μάλλον discontinued zensor vokal ).
TEOKOS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Στην αρχή κάνοντας calibration με το Audyssey, αν δεν είναι σωστή η πολικότητα θα σου γράψει στην tv ότι είναι εκτός εκτός φάσης 1
nosstrom Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, bluesattack είπε Οχι μωρε , τι θερμοκρασια απο καλωδια κλπ.Αν ληξει η εγγυηση του ενισχυτη (γενικως ζεσταινονται ) μπορεις να βαλεις και ενα ανεμιστηρι μεσα , εγω ετσι το εχω . Με οπτικη δεν θα εχεις hd format ηχου επειδή κάνει μια υποτιπόδη επεξεργασία εικόνας upscaling μπας και το ζοριζω μαζί με τον ήχο. 1 ώρα πριν, 333_halfdevil είπε Το κεντρικό ηχείο είναι εξίσου σημαντικό με τα υπόλοιπα 2 μπροστά ηχεία.Βρίσκω το pico λίγο μικρό ειδικά αν συνδυαστεί με Zensor5. Στις ταινίες η περισσοτερη πληροφορία έρχεται απο το κεντρικό( πέρα απο τους διαλόγους που ερχονται απο εκεί ). Τωρα που το πήρες ήδη θα καταλάβεις σε τι αναφέρομαι οταν στο μέλλον αλλαξεις το κεντρικο με κάποιο πιο επαρκές (πχ spektor vocal ή το μάλλον discontinued zensor vokal ). είναι κουμούτσες τα άλλα όμως, θα το δοκιμάσω και αν είναι θα το δώσω αργότερα. Το άκουσα λίγο εχτές μαζί με τα zensor 5 μια χαρα μου φάνηκε, βέβαια άλλο να βλέπεις ταινία.Για να το λές όμως επειδή δεν το έχω λειτουργήσει, θα ξέρεις σίγουρα περισοτερα. Πάντως απο το λίγο που το άκουσα φαίνεται καλό και δυνατό , δεν έχω κάνει καλιμπραρισμα ακομα δεν έχω βάλει τα πίσω σημερα τα βάζω. Και τα suround ειναι μικρά λογικά. Για το χώρο μου μια χαρα ειναι πιστευω να δω το συνδιασμό όμως μεταξύ τους 30 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Στην αρχή κάνοντας calibration με το Audyssey, αν δεν είναι σωστή η πολικότητα θα σου γράψει στην tv ότι είναι εκτός εκτός φάσης Σοβαρα τώρα? να δοκιμάζω έτσι και αν μου πει αλλάζω πολικότητα? Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από nosstrom
nosstrom Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, chios είπε Η καλύτερη μέθοδος με την μπαταρία, όταν ο κώνος του ηχείου βγαίνει προς τα έξω είναι η σωστή πολικότητα, οπότε έχεις βρει τον θετικό πόλο και τον μαρκάρεις με μια κόκκινη μονωτική ταινία. Η αλήθεια είναι πως φοβάμαι λιγο το ηχείο ...
nosstrom Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 20/12/2019 στις 3:45 ΜΜ, TEOKOS είπε Στην αρχή κάνοντας calibration με το Audyssey, αν δεν είναι σωστή η πολικότητα θα σου γράψει στην tv ότι είναι εκτός εκτός φάσης Στις 20/12/2019 στις 9:47 ΜΜ, chios είπε Με 1.5v μπαταρία δεν παθαίνει τίποτα. Εντέλλει και για καλή μου τύχη είχανε βάλει μεσα στο τοίχο καλωδιο 1.5μμ2 με κοκκινο και μαυρο θα προτιμούσα πιό μεγάλης διατομής αλλα απο το τίποτα μια χαρα ειναι. Μετά απο audyssey calibration, σαν σύνολο είναι αρκετα καλό και καθαρό στα αυτιά μου, λεπτομερές στα ψηλά θα έλεγα και ομορφο οπτικά δένει καλα με το χώρο, έχω dali zensor 5 μπροστά σίγουρα λείπει το sub αλλά ο ήχος πεντακάθαρος,ακόμα και στα entry level spektor 1 που έχω ως surround. Το pico vokal αρκετά καλό θα ελεγα οι διαλογοι πεντακάθαροι,δυνατό και ειδικα σχέση απόδοση τιμής για εμενα είναι οτι πρέπει, άξιζε μέχρι και το τελευταίο cent,ήθελε απλά ρυθμίση το center level adjustment λιγο πιο ψηλά και ολα καλα. Στο 2ο calibration με όλα τα ηχεία τα Dali zensor 5 τα βγάζει small 40 hz οτι δεν ειναι full range μέσα απο το audyssey σκέφτομαι να το εμπιστευτώ και να τα αφήσω έτσι, τα υπολοιπα μου τα έβγαλε small 40hz όπως πρέπει.Στο πρώτο calibration όταν δεν είχα τα surround μου είχε βγάλει τα zensor 5 large 80hz, είναι αλήθεια τόσο έγκυρο το audyssey η θα ήταν καλύτερο να πειραματειστώ μόνος? Σκέφτομαι να μη πάω σε dali sub αλλά είδα το pb1000 svs τι λετε? Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από nosstrom
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα