thelos257 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Καλημερα σας μου εφεραν ενα φορητο υπολογιστη να τον κανω φορματ και να του περασω ξανα τα windows απο πανω του. Δεν με αφηνει να περασω τιποτα πανω σε αυτη την εκδοση την S των windows 10 δεν ξερω τον λογο ή τι να κανω ειναι αρχηστο το λαπτοπ με αυτη την εκδοση. Θα προσπαθησω να περασω τα Windows 10 Pro αλλα σιγουρα δεν θα ενεργοποιηθουν παλι μεσω του BIOS στην S εκδοση τους ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα, γιατί να κάνεις φορματ αρχικά; Πήγαινε Ρυθμίσεις > ενημέρωση > ενεργοποίηση και πάτησε εκεί που λέει για αλλαγή σε Windows 10 Home. Θα σε πετάξει στο Store όπου θα ζητήσει να συνδεθείς με ενα outlook/hotmail λογαριασμό, κάντο και εχεις πλέον Windows 10 home. Αν έπειτα θέλεις να διαγράψεις και το bloatware που είχε το μηχάνημα κάνε ενα reset μέσα από το λειτουργικό και είσαι άρχοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Αυτό που λέει ο shodan, απλά όταν πας στο store θα πρέπει να δεις την λειτουργία switch out of S mode και να πατήσεις Λήψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Στις 14/12/2019 στις 1:04 ΜΜ, micos000 είπε Αυτό που λέει ο shodan, απλά όταν πας στο store θα πρέπει να δεις την λειτουργία switch out of S mode και να πατήσεις Λήψη. Καλημερα να σαι καλα φιλε μου το εκανα αυτο και πετυχε οντως. Ομως τι εκδοση ειναι αυτη η S που δεν σε αφηνει να κανεις τιποτα απολυτος ; Δεν καταλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, thelos257 είπε Καλημερα να σαι καλα φιλε μου το εκανα αυτο και πετυχε οντως. Ομως τι εκδοση ειναι αυτη η S που δεν σε αφηνει να κανεις τιποτα απολυτος ; Δεν καταλαβα. Στο Huawei P30 που έχεις βάζεις προγράμματα μόνο από το store ή σε αφήνει να του περνάς και με sideload ; Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από dpolal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, dpolal είπε Στο Huawei P30 που έχεις βάζεις προγράμματα μόνο από το store ή σε αφήνει να του περνάς και με sideload ; Καλημερα εβαλα και προγραμμα απο αγνωστες πηγες ομως στα Windows το Mozilla το Chrome το k lite codes ειναι αγνωστες πηγες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, thelos257 είπε Καλημερα εβαλα και προγραμμα απο αγνωστες πηγες ομως στα Windows το Mozilla το Chrome το k lite codes ειναι αγνωστες πηγες ; Ναί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Τα windows 10 S δεχονται μονο εφαρμογες απο το store, γιατι μονο αυτες θεωρει ασφαλεις η ms. Δεν εχει σημασια αν κατεβασες τον ff απο την mozilla ή απο καποια καρκινοσελιδα τυπου uptodown κλπ για αυτα. Απο τη στιγμη που δεν πηγες να την βαλεις μεσα απο το store, δεν ειναι εμπιστη.- Γιαυτο και πιασανε πατο σε χρονο dt και η ms δινει την αναβαθμηση τους σε κανονικα 10αρια τζαμπα, ενω παλια ειχε καποιο μικρο αντιτιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Στις 16/12/2019 στις 1:19 ΜΜ, jim_p είπε Τα windows 10 S δεχονται μονο εφαρμογες απο το store, γιατι μονο αυτες θεωρει ασφαλεις η ms. Δεν εχει σημασια αν κατεβασες τον ff απο την mozilla ή απο καποια καρκινοσελιδα τυπου uptodown κλπ για αυτα. Απο τη στιγμη που δεν πηγες να την βαλεις μεσα απο το store, δεν ειναι εμπιστη.- Γιαυτο και πιασανε πατο σε χρονο dt και η ms δινει την αναβαθμηση τους σε κανονικα 10αρια τζαμπα, ενω παλια ειχε καποιο μικρο αντιτιμο. Καλημερα μαλιστα καταλαβα γι αυτο και ορισμενα λαπτοπσ στην αγορα κυκλοφορουν μονο με αυτη την εκδοση ομως γινεται αναβαθμισε σε Home η Professional κανονικα φανταζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Επαναφέρω το τόπικ γιατί έχω το ίδιο θέμα σε λάπτοπ. Υπάρχει τρόπος να βγούμε από το S mode χωρίς Microsoft Account και χωρίς να εγκαταστήσουμε δικά μας Windows; Με αυτή τη λύση δεν προχωράει καθώς μετά το "Get" ζητάει sign-in με λογαριασμό Microsoft. Αν εκεί κάνω κάποιον, μετά δε θα μου ζητάει κάθε φορά το log-in του Microsoft account και για τα Windows; Αυτό είναι που θέλω να αποφύγω κυρίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Αν θυμάμαι καλά έχει μια σχετική επιλογή με το που βάλεις το λογαριασμό ώστε να συνδέεται σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά ή κάπως έτσι. Αλλά όπως και να έχει και κατά λάθος να γυρίσεις σε λογαριασμό Microsoft από τις ρυθμίσεις και επιλογές εισόδου το γυρίζεις σε τοπικό λογαριασμό ή/και αφαιρείς εντελώς το λογαριασμό που έβαλες. Μην αγχώνεσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 9 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Επαναφέρω το τόπικ γιατί έχω το ίδιο θέμα σε λάπτοπ. Υπάρχει τρόπος να βγούμε από το S mode χωρίς Microsoft Account και χωρίς να εγκαταστήσουμε δικά μας Windows; Με αυτή τη λύση δεν προχωράει καθώς μετά το "Get" ζητάει sign-in με λογαριασμό Microsoft. Αν εκεί κάνω κάποιον, μετά δε θα μου ζητάει κάθε φορά το log-in του Microsoft account και για τα Windows; Αυτό είναι που θέλω να αποφύγω κυρίως. Γινεται με επεμβαση στη registry και επανεκκινηση https://old.reddit.com/r/Windows10/comments/fnon0c/windows_10_s_mode_no_more/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα