imported_agnαnta Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2000 EXW KINITO BFREE SAVVY PHILLIPS (TIS PLAKAS GIA 2 KSEMINE...) ...SE 2 MINES KLEINEI XRONO KAI EIPA NA BALW TIS KARTES APO TELEPOLIS!ZITAEI PIN OK META KWDIKO NSCK...TI EINAI AUTOS?POU NA TON BRW?OTI EGRAFE TO KOUTI TON EBALA ALLA TZAMPA KOPOS
imported_agnαnta Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2000 ti kaneis sas den kserei??????apantiste bre...
iron Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2000 Nsck είναι ο κωδικός ξεκλειδώματος του κινητού. Εγώ είχα ένα κινητό Philips ala carte και όταν αποφάσισα να το κάνω b free πήρα την panafon έδωσα όλα τα στοιχεία, μου έδωσε τον κωδικό nsck τον πληκτρολόγησα και δούλεψε. Στην περίπτωση σου τον κωδικό nsck (αποσο ξέρω) μπορεί να τον βρει μόνο ο ιδιοκτήτης του κινητού, μέσω της εταιρίας, η κάποιος που είναι γάτος στα κινητά.
iron Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2000 Nsck είναι ο κωδικός ξεκλειδώματος του κινητού. Εγώ είχα ένα κινητό Philips ala carte και όταν αποφάσισα να το κάνω b free πήρα την panafon έδωσα όλα τα στοιχεία, μου έδωσε τον κωδικό nsck τον πληκτρολόγησα και δούλεψε. Στην περίπτωση σου τον κωδικό nsck (αποσο ξέρω) μπορεί να τον βρει μόνο ο ιδιοκτήτης του κινητού, μέσω της εταιρίας, η κάποιος που είναι γάτος στα κινητά.
passenger57 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2000 Nαι παιδιά μόνο απο την εταιρία, και για την υπόθεση και εγώ κινητό PHILIPS είχα!!!!!!
Kafao Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2000 Exw dwsei apantisi gia to ti tha kaneis sto proigoumeno topic.<P>Kafao...
imported_agnαnta Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2000 to kinito diko mou einai..ton kediko apo telestet ton zitw (to exw bfree twra) kai an nai poso xronos prepeina perasei apo ti stigmi pou to peira kai pio tilefono pairnw???????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.