papajohnnnn Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Έχω την συγκεκριμένη κάρτα από αρχές Σεπτέμβρη, γενικά δεν έχω κάποιο προβλημα, μόνο το ότι κάνει θορυβο αλλά με τα profile που έχουνε ανεβάσει κάτι παλικάρια εδώ στο forum, είναι ήσυχη πλέον. Απ' ότι διάβασα η msi κάνει επισκευή της κάρτας αλλά επειδή έχει αγοραστεί απο ελληνικό καταστημα, δεν ξέρω τι θα μου πούνε και σίγουρα θα είναι κάτι πολύ χρονοβορο. Τι μπορώ να κάνω; Να την φτιάξω μόνος μου; Θα χάσω την εγγύηση. Το ξαναλέω δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα profile, αλλά φοβάμαι μελλοντικά μην καεί και τρέχω με το service. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από papajohnnnn
7nisiotis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, papajohnnnn είπε Καλησπερα. Έχω την συγκεκριμένη κάρτα από αρχές Σεπτέμβρη, γενικά δεν έχω κάποιο προβλημα, μόνο το ότι κάνει θορυβο αλλά με τα profile που έχουνε ανεβάσει κάτι παλικάρια εδώ στο forum, είναι ήσυχη πλέον. Απ' ότι διάβασα η msi κάνει επισκευή της κάρτας αλλά επειδή έχει αγοραστεί απο ελληνικό καταστημα, δεν ξέρω τι θα μου πούνε και σίγουρα θα είναι κάτι πολύ χρονοβορο. Τι μπορώ να κάνω; Να την φτιάξω μόνος μου; Θα χάσω την εγγύηση. Το ξαναλέω δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα profile, αλλά φοβάμαι μελλοντικά μην καεί και τρέχω με το service. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ασε την έτσι. Εγγύηση έχει αν πάθει κάτι. Απ τη στιγμή που τη βλέπεις να είναι σε λογική θερμοκρασία λειτουργίας. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από 7nisiotis 1
leros2004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, papajohnnnn είπε Καλησπερα. Έχω την συγκεκριμένη κάρτα από αρχές Σεπτέμβρη, γενικά δεν έχω κάποιο προβλημα, μόνο το ότι κάνει θορυβο αλλά με τα profile που έχουνε ανεβάσει κάτι παλικάρια εδώ στο forum, είναι ήσυχη πλέον. Απ' ότι διάβασα η msi κάνει επισκευή της κάρτας αλλά επειδή έχει αγοραστεί απο ελληνικό καταστημα, δεν ξέρω τι θα μου πούνε και σίγουρα θα είναι κάτι πολύ χρονοβορο. Τι μπορώ να κάνω; Να την φτιάξω μόνος μου; Θα χάσω την εγγύηση. Το ξαναλέω δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα profile, αλλά φοβάμαι μελλοντικά μην καεί και τρέχω με το service. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Γιατί δεν απευθύνεσαι στην MSI ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα