Bayern Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους Έχω το ZTE E8Q me 4.4.4 άμα δεν κάνω λάθος και το έχω κάνει ροοτ. Το έδωσα στον ξάδελφό μου και έκανε μεταφορά όλα τα αρχεία από το ταμπλετ στην κάρτα μνήμης. Από τότε το ταμπλετ δεν ανοίγει και ανάβει μόνο το φωτάκι το led σε μπλε χρώμα. Δοκίμασα κάτι τρόπους που βρήκα στο ίντερνετ για να το βάλω σε recovery mod αλλά δεν έγινε τίποτα. Το σύνδεσα και στον υπολογιστή αλλά δυστυχώς δεν φαίνετε. Υπάρχει κανένας τρόπος να φλασαρω ξανά την ρομ για να ανοίξει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EarlyBigi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Καλημερα γνωριζει καποιος γιατι δεν μπορω να τρεξω την σελιδα (insomnia) απο το αρχικο εικονιδιο οθονης ενος ipad mini 4 που εχω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Στις 14/12/2019 στις 2:04 ΠΜ, Bayern είπε Καλησπέρα σε όλους Έχω το ZTE E8Q me 4.4.4 άμα δεν κάνω λάθος και το έχω κάνει ροοτ. Το έδωσα στον ξάδελφό μου και έκανε μεταφορά όλα τα αρχεία από το ταμπλετ στην κάρτα μνήμης. Από τότε το ταμπλετ δεν ανοίγει και ανάβει μόνο το φωτάκι το led σε μπλε χρώμα. Δοκίμασα κάτι τρόπους που βρήκα στο ίντερνετ για να το βάλω σε recovery mod αλλά δεν έγινε τίποτα. Το σύνδεσα και στον υπολογιστή αλλά δυστυχώς δεν φαίνετε. Υπάρχει κανένας τρόπος να φλασαρω ξανά την ρομ για να ανοίξει? Έχει κουμπί reset στο πίσω μέρος. Για δοκίμασε με μια οδοντογλυφίδα μπας και πάρει μπρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα