panagiotisk01 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Εδω και λιγες εβδομαδες χρησιμοποιω το λαπτοπ μου, Toshiba Satellite CB660-10C, με το δεξι και το αριστερο shift να μην λειτουργουν. Εχω δοκιμασει καποιους συνηθισμενους τροπους επιλυσης οπως το να σιγουρετυτω οτι τα sticky keys ειναι κλειστα και να ενημερωσω τον driver του πληκτρολογιου αλλα τιποτα απο αυτα δεν δουλεψε. Καμια ιδεα πως μπορει να φτιαχτει; Και για ποιο λογο θα μπορουσε να συμβει κατι τετοιο; Προσφατα, εβαλα linux mint στο λαπτοπ και κατα την εκκινηση μπορω να ανοιξω ειτε linux mint ειτε windows 7. Νομιζω οτι τα linux επαιξαν καποιο ρολο σε αυτο το προβλημα, αλλα δεν εμφανιστηκε το προβλημα αυτο κατευθειαν απο οταν εγκατεστησα αυτο το λειτουργικο συστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crc2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Εχεις ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο να δοκιμάσεις ?? Αν εκει σου δουλεούν τα usb τότε είσαι για πληκτρολόγιο ... Επίσης δοκίμασε και αυτο εδώ Πήγαινε στο --> Πίνακας Ελέγχου\Διευκόλυνση πρόσβασης\Κέντρο διευκόλυνσης πρόσβασης\Ρύθμιση Ασύγχρονων πλήκτρων Και ξετσεκάρισε εκει που λέει για ασύγχρονα πλήκτρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisk01 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δυστυχώς δεν έχω αυτή τη στιγμή πληκτρολόγιο με usb να δοκιμάσω, αλλά θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή και μάλλον θα λειτουργήσει. Τα ασύγχρονα πλήκτρα (sticky keys) είναι απενεργοποιημένα και ο driver ενημερωμένος. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αναρωτιέμαι όμως αν υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να αντικαταστήσω κάποιο πλήκτρο με το shift. Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crc2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Για δοκίμασε να το ενεργοποιήσεις μηπως και εκεί κάπου έχει κολλήσει .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisk01 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δεν άλλαξε κάτι και πάλι. Μου φαίνεται αρκετά περίεργο που δεν φτιάχνει.Εν τω μεταξύ προσπάθησα μέσω της εφαρμογής sharpkeys (https://www.randyrants.com/category/sharpkeys/) να αλλάξω ένα άλλο πλήκτρο με το shift και δεν έγινε τίποτα. Το μόνο που κατάφερα είναι να χρησιμοποιώ το caps lock σαν shift στο linux mint, μέσω των ρυθμίσεων του πληκτρολογίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sil_unique Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 on screen keyboard μέχρι να βρεις λύση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosx13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Στις 14/12/2019 στις 6:54 ΜΜ, panagiotisk01 είπε Δεν άλλαξε κάτι και πάλι. Μου φαίνεται αρκετά περίεργο που δεν φτιάχνει.Εν τω μεταξύ προσπάθησα μέσω της εφαρμογής sharpkeys (https://www.randyrants.com/category/sharpkeys/) να αλλάξω ένα άλλο πλήκτρο με το shift και δεν έγινε τίποτα. Το μόνο που κατάφερα είναι να χρησιμοποιώ το caps lock σαν shift στο linux mint, μέσω των ρυθμίσεων του πληκτρολογίου. Για να ειναι τα 2 shift μονο που δε δουλευουν απο ολα τα πληκτρα δε νομιζω να ειναι hardware σαν καποια ρυθμιση να εγινε μοιαζει. Eγω στη θεση σου θα δοκιμαζα σε αλλο σκληρο δισκο μια καθαρη εγκατασταση windows η εστω το hirens live cd με τα ενσωματωμενα windows για να αποκλεισω τη βλαβη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα