dimlevi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Hello world, με ενδιαφερει να ασχοληθω επαγγελματικα και με το digital marketing και με το front end web development και να δουλεψω καποια στιγμη remote. Μπορει καποιος να τα κανει και τα δυο?
CyberCr33p Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Γιατί όχι; Ότι περισσότερο ξέρεις τόσο πιο ανταγωνιστικός είσαι.
Predatorkill Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιατι θελεις μονο remote; Ειναι δυσκολο να βρεις remote στην Ελλαδα, οι λογοι εχουν αναφερθει πολλες φορες εδω μεσα. Για εξωτερικο, γινεται μαχη γι αυτες τις θεσεις, δεν ειναι οτι πιο ευκολο. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από Predatorkill
dimlevi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Predatorkill είπε Γιατι θελεις μονο remote; Ειναι δυσκολο να βρεις remote στην Ελλαδα, οι λογοι εχουν αναφερθει πολλες φορες εδω μεσα. Για εξωτερικο, γινεται μαχη γι αυτες τις θεσεις, δεν ειναι οτι πιο ευκολο. Το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα αυτος ειναι ο στοχος μου να ειμαι ανεξαρτητος απο θεμα τοποθεσιας.
Predatorkill Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, dimlevi είπε Το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα αυτος ειναι ο στοχος μου να ειμαι ανεξαρτητος απο θεμα τοποθεσιας. Μπορει να φανταζει ωραιο το remote αλλα εχει τις δυσκολιες του. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα