Προς το περιεχόμενο

Draytek 2850 router, Speedport Entry 2i modem: Πώς να δώ το configuration του router;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jkoukos είπε

Με καλώδιο δικτύου ή ασύρματα.

- Ευχαριστώ αγαπητέ, το γνωρίζω.

Έκανα την ερώτηση προς τον petasis, κακώς δεν το διευκρίνισα, υποθέτοντας ότι πιθανόν να έχει κάποιο λόγο να έχει μόνιμα συνδεδεμένο τον υπολογιστή του με το Draytek μόνο μέσω καλωδίου και ότι πιθανόν να είναι επίσης αδύνατη (ή ανεπιθύμητη) η ασύρματη σύνδεση.

- Ξέρω πως θα έχει άμεση πρόσβαση στο web interface του Entry 2i αν συνδεθεί κατευθείαν επάνω του με καλώδιο δικτύου.

- Και ότι ασύρματα, είναι εφικτό να εισέλθει από τον υπολογιστή του στο web interface και των δύο router, την ίδια στιγμή, χωρίς να κάνει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση.

Δημοσ.

Έθεσες όμως το ερώτημα ακριβώς μετά το δικό μου μήνυμα, χωρίς να κάνεις παράθεση ή να απευθύνεσαι στον φίλο, οπότε φαίνεται σαν να ρωτάς γενικά όλους ή ειδικά εμένα.

Όταν και τα 2 δουλεύουν ως Router (όχι με ταυτόχρονη κλήση ΡΡΡ), μόνο από το 2ο LAN έχουμε άμεση επικοινωνία (ενσύρματη ή ασύρματη) με το 1ο LAN. Για να ισχύσει και το αντίθετο, χρειάζεται κανόνας Static Route στο 1ο Router. Γι' αυτό και η ερώτηση που έκανα, να συνδεθούν όλες οι συσκευές στο 2ο Router.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...