Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Στις 19/12/2019 στις 5:25 ΠΜ, omitziz είπε Έχει η γυναίκα μου το yaris 1.5 active αγορασμένο το καλοκαίρι. Πολύ οικονομικό, ωραία τα ηλεκτρονικά που έχει. Το πρόβλημα του είναι η ποιότητα κατασκευής και τα τριξιματα σε πολλά σημεία. Έχει πάει ήδη 2 φορές αντιπροσωπία και έχουν φτιάξει 1-2. Αλλά ο θόρυβος από το κάθισμα και τη πόρτα κάτω δεξιά δεν φεύγει και μέραμε τη μέρα γίνεται χειρότερος. Το αμάξι στοίχισε 14.350 και θα το δώσει σε κανένα χρόνο. Ναι, τα παρατήρησα και εγώ τα τριξίματα. Τώρα οικονομικό δεν το λες (εκτός και αν αναφέρεσαι μόνο στην κατανάλωση), έχει ακριβά σέρβις Στις 19/12/2019 στις 10:08 ΠΜ, mp123 είπε Πάρε το i20.ωραίο ειναι καλή τιμή έχει αν δεν μπορείς να περιμενεις το swift. Τι το σκέφτεσαι. Μπορώ να περιμένω το Swift. Το θέμα είναι αν αξίζει ως ''υβριδικό". Στις 20/12/2019 στις 4:25 ΜΜ, kaktos77 είπε Έχω το i10 το τελευταίο εδώ και 1μιση χρόνο, είχα δει το i20 μου άρεσε και εμένα πολύ, αλλά το απλό μοντέλο που λες, το active, τότε είχε κανένα 14000αρι και δεν ήταν και οικονομικό στην κατανάλωση, οπότε πήρα το i10. Δες για το i20 με τους 100hp που έχει 13600 τώρα. Ξέρω είναι παραπάνω από αυτά που διαθέτεις, αλλά αν μπορείς κάνε την υπέρβαση (ψάξε να δεις τις καταναλώσεις σε σχέση με το απλό i20 που παίζει τώρα κάπου 11700 και θα με θυμηθείς) και θα σου γυρίσουν πίσω αυτά τα λεφτά + ότι θα πάρεις ένα αυτοκίνητο 100hp και όχι 75. Θεωρώ ότι είναι ένα πανέμορφο αυτοκίνητο και αξιόπιστο από όλες τις πλευρές. Αυτό με τους 100 ίππους, έχει turbo, το οποιό δεν το θέλω
kaktos77 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, GameMaster92 είπε Ναι, τα παρατήρησα και εγώ τα τριξίματα. Τώρα οικονομικό δεν το λες (εκτός και αν αναφέρεσαι μόνο στην κατανάλωση), έχει ακριβά σέρβις Μπορώ να περιμένω το Swift. Το θέμα είναι αν αξίζει ως ''υβριδικό". Αυτό με τους 100 ίππους, έχει turbo, το οποιό δεν το θέλω Αν επιτρέπεται γιατί δεν θέλεις το turbo; Ρωτάω καθαρά ενημερωτικά μήπως δεν ξέρω κάτι.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 52 λεπτά πριν, GameMaster92 είπε Ναι, τα παρατήρησα και εγώ τα τριξίματα. Τώρα οικονομικό δεν το λες (εκτός και αν αναφέρεσαι μόνο στην κατανάλωση), έχει ακριβά σέρβις Με μέση κατανάλωση 6λτ/100 από τη πρώτη μέρα μια χαρά οικονομικό σε καύσιμα είναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kaktos77 είπε Αν επιτρέπεται γιατί δεν θέλεις το turbo; Ρωτάω καθαρά ενημερωτικά μήπως δεν ξέρω κάτι. Γιατί, είναι ένα εξάρτημα παραπάνω, κάνει τον κινητήρα πιο πολύπλοκο και έτσι υπάρχει αυτή η παραπάνω πιθανότητα να χαλάσει κάτι. Άσε που θέλει και αλλαγή μετά από κάποια χιλιόμετρα. Απλά σου λέω αυτά που έχω διαβάσει στο διαδύκτυο. Γενικά, ξέρω τα πολύ βασικά περι αυτοκίνησης, δηλαδή εντέλως αρχάριος 58 λεπτά πριν, omitziz είπε Με μέση κατανάλωση 6λτ/100 από τη πρώτη μέρα μια χαρά οικονομικό σε καύσιμα είναι. Σίγουρα, είναι οικονομικό στα καύσιμα το 1500αρι στα 6λτ/100. Στο test drive κατάφερα 5.5-5.8 μικτά, αλλά πρόσεχα. Φαντάζομαι, το 1000αρι που ενδιαφερόμουν εγώ, θα πέφτει κάτω άπο 5.5. Αλλά δυστυχώς έχει ακριβά σερβις και ανταλλακτικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα