papoys1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ θα έλεγα πως είσαι σε καλές επιλογές.Δες τα και τα τρία και πάρε αυτό που θα σε ενθουσιάσει περισσότερο. Να ξέρεις πως όσο περισσότερο το ψάχνεις τόσο θα ανεβαίνεις και σε μπάτζετ σε κυβικά σε ίππους.Αυτή είναι η ψυχοσύνθεση όλων μας οι πάντες το ξέρουν και οι εταιρείες αυτοκινήτων περισσότερο οι οποίες προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας δελεάσουν ώστε να εισπράξουν όσο γίνεται περισσότερα. Δεν ξέρω γιατί αλλά τα swift ανέκαθεν μόνο για την εμφάνιση τα συμπαθούσα.(το έγραψα αντί να σου πω πήγαινε σε ένα από τα άλλα δύο)😊 Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από papoys1 3
LongTom Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, GameMaster92 είπε Καλησπέρα παιδιά, είμαι σε φάση αγοράς καινούριου αυτοκινήτου (Supermini) και θέλω τη βοήθειά σας. Χρειάζομαι να πληρεί τα παρακάτω κριτήρια: 1)Oικονομικό (βενζίνης), εννοώντας τα ετήσια έξοδα (κάνω λίγο κάτω από 10.000χλμ το χρόνο, εντός πόλης τα περισσότερα) 2)Aξιόπιστο σε βάθος χρόνου (σκοπεύω να το κρατήσω πολλά χρόνια) 3)Φτηνά ανταλλακτικά 4)Budget μέχρι 13.000 (Το budget είναι σύμφωνα με τις τιμές των εντύπων των εταιρείων και όχι με τις τελικές τιμές με το κλειδί στο χέρι) Εγώ έχω καταλήξει στα εξής μοντέλα: Toyota Yaris 1.0 (έκδοση COOL) Suzuki Swift 1.2 Dualjet (έκδοση GL) Hyundai i20 1.25 (έκδοση ACTIVE) Όλα είναι στη βασική τους έκδοση, γτ πιστεύω πως δεν χρειάζομαι τα παραπάνω έξτρα που δίνουν οι πιο ακριβές εκδόσεις (πχ turbo, οθόνες, αισθητήρες και άλλα ηλεκτρονικά). Δεν είμαι σίγουρος, αν τα μοντέλα που έχω επιλέξει, είναι και τα σώστα με βάση τις δικές μου απαιτήσεις, για αυτό χρειάζομαι και την δική σας άποψη ή αλήθεια πάνω σε αυτά. Δεκτές και άλλες προτάσεις μοντέλων (και του 2020), αφού πιστεύετε ότι πληρούν και τα 4 κριτήρια ή τα 3 από τα 4, δηλαδή απαραίτητα τα 1, 2 και 4. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλές γιορτές ΥΓ: Τα μοντέλα Yaris και Swift έρχονται κατευθείαν απο Ιαπωνία? To i20 που κατασκευάζεται...στην Κορέα για να έρθει Ελλάδα? Έχοντας κάνει test drive το yaris (υβριδικό όμως) θα έλεγα ότι το εσωτερικό του έχει κάτω του μετρίου VfM. Πολύ κακή ποιότητα για τα λεφτά και έντονη παστικούρα/τριγμοί. Επίσης περισσότερο θορυβώδες στον αυτοκινητόδρομο από τον ανταγωνισμό. Το i20 προσωπικά με άρεσε πολύ περισσότερο.
gia_nnis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, GameMaster92 είπε Καλησπέρα παιδιά, είμαι σε φάση αγοράς καινούριου αυτοκινήτου (Supermini) και θέλω τη βοήθειά σας. Χρειάζομαι να πληρεί τα παρακάτω κριτήρια: 1)Oικονομικό (βενζίνης), εννοώντας τα ετήσια έξοδα (κάνω λίγο κάτω από 10.000χλμ το χρόνο, εντός πόλης τα περισσότερα) 2)Aξιόπιστο σε βάθος χρόνου (σκοπεύω να το κρατήσω πολλά χρόνια) 3)Φτηνά ανταλλακτικά 4)Budget μέχρι 13.000 (Το budget είναι σύμφωνα με τις τιμές των εντύπων των εταιρείων και όχι με τις τελικές τιμές με το κλειδί στο χέρι) Εγώ έχω καταλήξει στα εξής μοντέλα: Toyota Yaris 1.0 (έκδοση COOL) Suzuki Swift 1.2 Dualjet (έκδοση GL) Hyundai i20 1.25 (έκδοση ACTIVE) Όλα είναι στη βασική τους έκδοση, γτ πιστεύω πως δεν χρειάζομαι τα παραπάνω έξτρα που δίνουν οι πιο ακριβές εκδόσεις (πχ turbo, οθόνες, αισθητήρες και άλλα ηλεκτρονικά). Δεν είμαι σίγουρος, αν τα μοντέλα που έχω επιλέξει, είναι και τα σώστα με βάση τις δικές μου απαιτήσεις, για αυτό χρειάζομαι και την δική σας άποψη ή αλήθεια πάνω σε αυτά. Δεκτές και άλλες προτάσεις μοντέλων (και του 2020), αφού πιστεύετε ότι πληρούν και τα 4 κριτήρια ή τα 3 από τα 4, δηλαδή απαραίτητα τα 1, 2 και 4. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλές γιορτές ΥΓ: Τα μοντέλα Yaris και Swift έρχονται κατευθείαν απο Ιαπωνία? To i20 που κατασκευάζεται...στην Κορέα για να έρθει Ελλάδα? Το rio δεν σου αρεσει?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, mp123 είπε Γιατί είναι η έκδοση με τις ζάντες αλουμινίου συν κάποια άλλα εξτρα συν οτι δεν θα υπερβείς το budget σου. Στο ξαναλεω με οτι να αγορασεις απο τα 3 που λες ειναι πολυ καλες επιλογες. Σκεψου μονο πιο σου αρεσει πιο πολυ .μονο αυτο. Είναι 1000 ευρώ διαφορά. Δεν αξίζει για εμένα, καθώς τα υπόλοιπα έξτρα που δίνει, θα μου είναι τελείως άχρηστα. Ζάντες αλλουμινίου μπορώ να βάλω πιο μετά όταν θα αλλάξω τα λάστιχα. 15 ώρες πριν, papoys1 είπε Εγώ θα έλεγα πως είσαι σε καλές επιλογές.Δες τα και τα τρία και πάρε αυτό που θα σε ενθουσιάσει περισσότερο. Να ξέρεις πως όσο περισσότερο το ψάχνεις τόσο θα ανεβαίνεις και σε μπάτζετ σε κυβικά σε ίππους.Αυτή είναι η ψυχοσύνθεση όλων μας οι πάντες το ξέρουν και οι εταιρείες αυτοκινήτων περισσότερο οι οποίες προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας δελεάσουν ώστε να εισπράξουν όσο γίνεται περισσότερα. Δεν ξέρω γιατί αλλά τα swift ανέκαθεν μόνο για την εμφάνιση τα συμπαθούσα.(το έγραψα αντί να σου πω πήγαινε σε ένα από τα άλλα δύο)😊 Δεν δελεάζεσαι με τίποτα, αν ξέρεις τι ακριβώς ψάχνεις. Ναι, το Swift είναι όμορφο αμαξάκι. Πραγματικά, η φωτογραφία το αδικεί πολύ, φαίνεται σαν παιχνίδι 9 ώρες πριν, gia_nnis είπε Το rio δεν σου αρεσει? Το Rio εσωτερικά, αν το συγκρίνω με i20, δεν μαρέσει και τόσο. Πέρα από την εμφάνιση, έχει και την υψηλότερη αρχική τιμή από αυτά που έχω προτείνει, καθώς και περισσότερες εκπομπές CO2
gia_nnis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, GameMaster92 είπε Το Rio εσωτερικά, αν το συγκρίνω με i20, δεν μαρέσει και τόσο. Πέρα από την εμφάνιση, έχει και την υψηλότερη αρχική τιμή από αυτά που έχω προτείνει, καθώς και περισσότερες εκπομπές CO2 Παραξενο.. Γνωριζω οτι φορανε το ιδιο μηχανικο συνολο με το i20!
kostasgr78 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Λίγη αναμονή και το καινούριο Yaris αφήνει μίλια πίσω τον ανταγωνισμό!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, gia_nnis είπε Παραξενο.. Γνωριζω οτι φορανε το ιδιο μηχανικο συνολο με το i20! Έτσι έχω διαβάσει στα έντυπά τους 8 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Λίγη αναμονή και το καινούριο Yaris αφήνει μίλια πίσω τον ανταγωνισμό! Αυτό νομίζω αργεί πολύ ακόμα, του χρόνου το φθινόπωρο. Μπορώ βέβαια να περιμένω μέχρι 3 μήνες. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο πριν την άνοιξη
kostasgr78 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Το καινούριο Yaris έρχεται το Σεπτέμβριο του 2020.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Τελικά, πήγα σήμερα να τα δω και από κοντά. Σε γενικές γραμμές, έμεινα ευχαρηστημένος. Συγκριτικά, το i20 μάρεσε πολύ περισσότερο απο το Yaris, και εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά (κυρίως). Και τα 2 αυτοκίνητα, μου φάνηκαν αρκετά ευρύχωρα στις θέσεις επιβατών και συνεπιβατών. Ειλικρινά, δεν κατάλαβα κάποια διαφορά σε κενό μεταξύ γονάτων και θέση οδηγού, σε κενό μεταξύ ύψους και κεφαλιού, αλλά και σε πλάτος των 3 πίσω θέσεων (σίγουρα παίζουν με τα χιλιοστά υπέρ του i20 λογικά). Δυστυχώς, από την τοπική αντιπροσωπία της Suzuki, μου είπαν ότι το Swift έχει καταργηθεί σαν βενζινοκίνητο και είχαν πουληθεί όλα. Δεν είχαν ούτε για δείγμα, αλλά, θα φέρουν στις αρχές του Γενάρη μόνο υβριδικά. Ρώτησα βέβαια για τη μπαταρία. Το κόστος είναι πάνω από 1000 ευρώ (δεν θυμάμαι ακριβώς) και θέλει αλλαγή κάθε 8 χρόνια. Η τιμή της, θα μειωθεί στα 500 περίπου, στα επόμενα 5 χρόνια (έτσι μου είπαν τουλάχιστον). Και τώρα είμαι στο εξής δίλημμα: Να περιμένω για το υβριδικό Swift ή δεν αξίζει? (Αν θυμάμαι καλά η υβριδική έκδοση (GL) ειναι λίγο κάτω από τις 12.500 ευρώ, σύμφωνα πάντα με το έντυπο)
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Έχει η γυναίκα μου το yaris 1.5 active αγορασμένο το καλοκαίρι. Πολύ οικονομικό, ωραία τα ηλεκτρονικά που έχει. Το πρόβλημα του είναι η ποιότητα κατασκευής και τα τριξιματα σε πολλά σημεία. Έχει πάει ήδη 2 φορές αντιπροσωπία και έχουν φτιάξει 1-2. Αλλά ο θόρυβος από το κάθισμα και τη πόρτα κάτω δεξιά δεν φεύγει και μέραμε τη μέρα γίνεται χειρότερος. Το αμάξι στοίχισε 14.350 και θα το δώσει σε κανένα χρόνο.
mp123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Πάρε το i20.ωραίο ειναι καλή τιμή έχει αν δεν μπορείς να περιμενεις το swift. Τι το σκέφτεσαι.
korakios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Επειδή κοιτούσα το Ignis ,έτσι και το Swift δεν είναι υβριδικό με την έννοια οτι δεν κινείται με μπαταρία, απλά έχει μια υποβοήθηση όταν ξεκινά. Θα σε βοηθήσει στην πόλη αρκετά (κατανάλωση) και ταυτόχρονα κατεβαίνει σκάλα στους ρύπους ,άρα και στα τέλη . Στην αλλαγή δε μου είπαν πόσο χρεώνουν τα περαστικά , ρώτα το γιατί η suzuki δίνει 3 + 4 χρόνια (εργοστασίου& αντιπροσωπίας) άρα λογικά θα βγαίνει εκτώς.
bromiaris Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Στις 19/12/2019 στις 5:25 ΠΜ, omitziz είπε Έχει η γυναίκα μου το yaris 1.5 active αγορασμένο το καλοκαίρι. Πολύ οικονομικό, ωραία τα ηλεκτρονικά που έχει. Το πρόβλημα του είναι η ποιότητα κατασκευής και τα τριξιματα σε πολλά σημεία. Έχει πάει ήδη 2 φορές αντιπροσωπία και έχουν φτιάξει 1-2. Αλλά ο θόρυβος από το κάθισμα και τη πόρτα κάτω δεξιά δεν φεύγει και μέραμε τη μέρα γίνεται χειρότερος. Το αμάξι στοίχισε 14.350 και θα το δώσει σε κανένα χρόνο. Γιατί θα περιμένει 1 ακόμη χρόνο και όχι τώρα;;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, bromiaris είπε Γιατί θα περιμένει 1 ακόμη χρόνο και όχι τώρα;;;; Δεν έχω απάντηση.. Έτσι θέλει
kaktos77 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Στις 18/12/2019 στις 11:37 ΜΜ, GameMaster92 είπε Τελικά, πήγα σήμερα να τα δω και από κοντά. Σε γενικές γραμμές, έμεινα ευχαρηστημένος. Συγκριτικά, το i20 μάρεσε πολύ περισσότερο απο το Yaris, και εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά (κυρίως). Και τα 2 αυτοκίνητα, μου φάνηκαν αρκετά ευρύχωρα στις θέσεις επιβατών και συνεπιβατών. Ειλικρινά, δεν κατάλαβα κάποια διαφορά σε κενό μεταξύ γονάτων και θέση οδηγού, σε κενό μεταξύ ύψους και κεφαλιού, αλλά και σε πλάτος των 3 πίσω θέσεων (σίγουρα παίζουν με τα χιλιοστά υπέρ του i20 λογικά). Δυστυχώς, από την τοπική αντιπροσωπία της Suzuki, μου είπαν ότι το Swift έχει καταργηθεί σαν βενζινοκίνητο και είχαν πουληθεί όλα. Δεν είχαν ούτε για δείγμα, αλλά, θα φέρουν στις αρχές του Γενάρη μόνο υβριδικά. Ρώτησα βέβαια για τη μπαταρία. Το κόστος είναι πάνω από 1000 ευρώ (δεν θυμάμαι ακριβώς) και θέλει αλλαγή κάθε 8 χρόνια. Η τιμή της, θα μειωθεί στα 500 περίπου, στα επόμενα 5 χρόνια (έτσι μου είπαν τουλάχιστον). Και τώρα είμαι στο εξής δίλημμα: Να περιμένω για το υβριδικό Swift ή δεν αξίζει? (Αν θυμάμαι καλά η υβριδική έκδοση (GL) ειναι λίγο κάτω από τις 12.500 ευρώ, σύμφωνα πάντα με το έντυπο) Έχω το i10 το τελευταίο εδώ και 1μιση χρόνο, είχα δει το i20 μου άρεσε και εμένα πολύ, αλλά το απλό μοντέλο που λες, το active, τότε είχε κανένα 14000αρι και δεν ήταν και οικονομικό στην κατανάλωση, οπότε πήρα το i10. Δες για το i20 με τους 100hp που έχει 13600 τώρα. Ξέρω είναι παραπάνω από αυτά που διαθέτεις, αλλά αν μπορείς κάνε την υπέρβαση (ψάξε να δεις τις καταναλώσεις σε σχέση με το απλό i20 που παίζει τώρα κάπου 11700 και θα με θυμηθείς) και θα σου γυρίσουν πίσω αυτά τα λεφτά + ότι θα πάρεις ένα αυτοκίνητο 100hp και όχι 75. Θεωρώ ότι είναι ένα πανέμορφο αυτοκίνητο και αξιόπιστο από όλες τις πλευρές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα