Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, είμαι σε φάση αγοράς καινούριου αυτοκινήτου (Supermini) και θέλω τη βοήθειά σας. Χρειάζομαι να πληρεί τα παρακάτω κριτήρια: 1)Oικονομικό (βενζίνης), εννοώντας τα ετήσια έξοδα (κάνω λίγο κάτω από 10.000χλμ το χρόνο, εντός πόλης τα περισσότερα) 2)Aξιόπιστο σε βάθος χρόνου (σκοπεύω να το κρατήσω πολλά χρόνια) 3)Φτηνά ανταλλακτικά 4)Budget μέχρι 13.000 (Το budget είναι σύμφωνα με τις τιμές των εντύπων των εταιρείων και όχι με τις τελικές τιμές με το κλειδί στο χέρι) Εγώ έχω καταλήξει στα εξής μοντέλα: Toyota Yaris 1.0 (έκδοση COOL) Suzuki Swift 1.2 Dualjet (έκδοση GL) Hyundai i20 1.25 (έκδοση ACTIVE) Όλα είναι στη βασική τους έκδοση, γτ πιστεύω πως δεν χρειάζομαι τα παραπάνω έξτρα που δίνουν οι πιο ακριβές εκδόσεις (πχ turbo, οθόνες, αισθητήρες και άλλα ηλεκτρονικά). Δεν είμαι σίγουρος, αν τα μοντέλα που έχω επιλέξει, είναι και τα σώστα με βάση τις δικές μου απαιτήσεις, για αυτό χρειάζομαι και την δική σας άποψη ή αλήθεια πάνω σε αυτά. Δεκτές και άλλες προτάσεις μοντέλων (και του 2020), αφού πιστεύετε ότι πληρούν και τα 4 κριτήρια ή τα 3 από τα 4, δηλαδή απαραίτητα τα 1, 2 και 4. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλές γιορτές ΥΓ: Τα μοντέλα Yaris και Swift έρχονται κατευθείαν απο Ιαπωνία? To i20 που κατασκευάζεται...στην Κορέα για να έρθει Ελλάδα?
turbat0s Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Ποιά από αυτά έχεις δει από κοντά και έχεις οδηγήσει?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, turbat0s είπε Ποιά από αυτά έχεις δει από κοντά και έχεις οδηγήσει? Κανένα. Μόνο το διαδύκτυο έχω συμβουλευτεί σε θέμα πραγματικής κατανάλωσης, αν αυτο εννοείς
mp123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Το swift ειναι Ιαπωνία, το i20 Τουρκία, το yaris δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά αλλά Τουρκία και αυτό. Υ.γ swift παίρνεις gl+ χειροκίνητο με 13000. Όποιο σου αρεσει να παρεις.και τα τρία καλές επιλογές ειναι.μην το σκέφτεσαι πολύ.
aGka8l Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Yaris βγαίνει νέο μοντέλο , μπορεί να κερδίσεις κάποια έκπτωση αλλά για μένα δεν αξίζει
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mp123 είπε Το swift ειναι Ιαπωνία, το i20 Τουρκία, το yaris δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά αλλά Τουρκία και αυτό. Υ.γ swift παίρνεις gl+ χειροκίνητο με 13000. Όποιο σου αρεσει να παρεις.και τα τρία καλές επιλογές ειναι.μην το σκέφτεσαι πολύ. Για το Swift είχα διαβάσει Ουγγαρία, αλλά για να λες Ιαπωνία, μάλλον τα προηγούμενα μοντέλα θα κατασκευάζονταν στην Ουγγαρία. Για το Yaris είχα διαβάσει Γερμανία, δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να το ξαναψάξω και για το i20 δεν έχω ιδέα. Γτ gl+ και όχι gl? Το i20 μαρέσει περισσότερο από όλα, εσωτερικό και εξωτερικό, αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο αξιόπιστο όσο τα άλλα 2 (σύμφωνα με το δυαδίκτυο πάντα), μετά Swift και Yaris 1 ώρα πριν, aGka8l είπε Yaris βγαίνει νέο μοντέλο , μπορεί να κερδίσεις κάποια έκπτωση αλλά για μένα δεν αξίζει Σχετικά με τι δεν αξίζει?
bromiaris Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, mp123 είπε Το swift ειναι Ιαπωνία, το i20 Τουρκία, το yaris δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά αλλά Τουρκία και αυτό. 31 λεπτά πριν, GameMaster92 είπε Για το Swift είχα διαβάσει Ουγγαρία, αλλά για να λες Ιαπωνία, μάλλον τα προηγούμενα μοντέλα θα κατασκευάζονταν στην Ουγγαρία. Για το Yaris είχα διαβάσει Γερμανία, δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να το ξαναψάξω και για το i20 δεν έχω ιδέα. Yaris 2018-2019 σίγουρα Βέλγιο… Σας το υπογράφω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 41 λεπτά πριν, bromiaris είπε Yaris 2018-2019 σίγουρα Βέλγιο… Σας το υπογράφω. Το έψαξα λίγο παραπάνω και όντως έχεις δίκιο, όπως έχει δίκιο και ο mp123 πιο πάνω για i20 και swift. Να φανταστώ η καταγωγή παίζει κάποιο ρόλο, όσον αφορά την αξιοπιστία και την τιμή των ανταλλακτικών?
Dark_Nightfall Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Όχι 100αρη ,δεν πάει βήμα και έχει κατανάλωση περίπου όσο ενα 1300.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Όχι 100αρη ,δεν πάει βήμα και έχει κατανάλωση περίπου όσο ενα 1300. Ακόμα και να καίει σαν 1300, το yaris 1.0 καίει πολύ λίγο, σύμφωνα με πραγματικές μετρήσεις. Βέβαια εξαρτάται και πως το οδηγέις. Αν πχ ανέβει καμιά ανηφόρα λες να ζοριστεί και να καίει έτσι περισσότερο?
Dark_Nightfall Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, GameMaster92 είπε Ακόμα και να καίει σαν 1300, το yaris 1.0 καίει πολύ λίγο, σύμφωνα με πραγματικές μετρήσεις. Βέβαια εξαρτάται και πως το οδηγέις. Αν πχ ανέβει καμιά ανηφόρα λες να ζοριστεί και να καίει έτσι περισσότερο? Αν φοράει τον 1KR-FE άσε καλύτερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Αν φοράει τον 1KR-FE άσε καλύτερα. Αυτόν φοράει. Γιατί? Τόσο χάλια είναι?
turbat0s Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, GameMaster92 είπε Αυτόν φοράει. Γιατί? Τόσο χάλια είναι? Είναι από τις περιπτώσεις που λες καλύτερα να έπαιρνα μεταχειρισμένο να γλίτωνα τα λεφτά, παρά καινούριο και να μου καίει λάδια.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, turbat0s είπε Είναι από τις περιπτώσεις που λες καλύτερα να έπαιρνα μεταχειρισμένο να γλίτωνα τα λεφτά, παρά καινούριο και να μου καίει λάδια. Δεν έχω διαβάσει τίποτα για τον συγκεκριμένο 1000αρη (1KR-FE), πως καίει λάδια. Ο "1NR-FE" των 1,33 λίτρων, λένε ότι καίει. Μήπως κάνεις λάθος? Μπορεί και εγώ να κάνω λάθος για το "1KR-FE" ότι δεν καίει, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο "1NR-FE" των 1,33 είναι φριτέζα
mp123 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, GameMaster92 είπε Γτ gl+ και όχι gl? Γιατί είναι η έκδοση με τις ζάντες αλουμινίου συν κάποια άλλα εξτρα συν οτι δεν θα υπερβείς το budget σου. Στο ξαναλεω με οτι να αγορασεις απο τα 3 που λες ειναι πολυ καλες επιλογες. Σκεψου μονο πιο σου αρεσει πιο πολυ .μονο αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα