ioannis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Αγορασα απο τον Κωτσοβολο το ups APC BX950U-GR 950VA 230V AVR Schuko, ανοιξα το κουτι δεν βρηκα καλωδια να το συνδεσω με τον υπολογιστη μου και την οθονη. Εχω βεβαια καλωδια απο το παλιο μου ups αλλα δεν ταιριαζουν. Δεν εχω πολλες γνωσεις και την παταω οταν ψωνιζω απο το διαδικτυο, καλα να παθω. Παρακαλω τους φιλους να μου πουν που μπορω να βρω καλωδια για τις πριζες BX950U-GR που εχει το το συγκεκριμενο ups. Ευχαριστω και καλες γιορτες.
Leleouras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) απλά βάζεις τα καλώδια της οθόνης και του υπολογιστή πάνω στο ups (τα ήδη καλώδια ρεύματος του pc και του monitor) και το ups στην πρίζα. και νικάς Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από Leleouras
hp8 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, ioannis είπε Spoiler Αγορασα απο τον Κωτσοβολο το ups APC BX950U-GR 950VA 230V AVR Schuko, ανοιξα το κουτι δεν βρηκα καλωδια να το συνδεσω με τον υπολογιστη μου και την οθονη. Εχω βεβαια καλωδια απο το παλιο μου ups αλλα δεν ταιριαζουν. Δεν εχω πολλες γνωσεις και την παταω οταν ψωνιζω απο το διαδικτυο, καλα να παθω. Παρακαλω τους φιλους να μου πουν που μπορω να βρω καλωδια για τις πριζες BX950U-GR που εχει το το συγκεκριμενο ups. Ευχαριστω και καλες γιορτες. Τι περίεργο έχει δηλαδή Από ότι είδα εδώ αν είναι αυτό δεν έχει κάτι το περίεργο Βάλε μια φωτο με τις συνδέσεις
ioannis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Στις 13/12/2019 στις 6:57 ΜΜ, hp8 είπε Τι περίεργο έχει δηλαδή Από ότι είδα εδώ αν είναι αυτό δεν έχει κάτι το περίεργο Βάλε μια φωτο με τις συνδέσεις Ευχαριστω Leleouras και hp8 για τις αμεσες απαντησεις. Λοιπον hp8 ειδες τη φωτογραφια του APC BX950U-GR 950VA 230V AVR Schuko στο Κωτσοβολο και απο κατω εχει και τη φωτογραφια με τις πριζες, δηλαδη σε αυτες τις πριζες θα βαλω τα καλωδια της οθονης και του υπολογιστη που αυτη τη στιγμη τα εχω σε ενα πολυμπριζο; Ειναι δηλαδη τα ιδια καλωδια; Γιατι το προηγουμενο UPS που ειχα διαφορετικες πριζες επομενως και καλωδια, αυτο με μπερδεψε. Οπως δηλαδη τα γραφει ο Leleouras, μονο δεν νικω οπως γραφει ο φιλος, αλλα ξεκινω. (Κανω πλακα για το λαθος που εγραψε ο φιλος). Χαρηκα που λυθηκε το προβλημα μου. Ειχα στενοχωρηθει. Ειμαι συνταξιουχος δασκαλος 82 χρονων. Τις ευχες μου, Καλες γιορτες.
hp8 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, ioannis είπε δηλαδη σε αυτες τις πριζες θα βαλω τα καλωδια της οθονης και του υπολογιστη που αυτη τη στιγμη τα εχω σε ενα πολυμπριζο; Ειναι δηλαδη τα ιδια καλωδια; βγαλτα απο το πολυμπριζο και βαλτα στο ups και τροφοδότησε το ups από μια πρίζα Απόφευγε αν μπορείς το πολυμπριζο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα