Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλαράκι ψάχνει να βάλει στο αμάξι του λάστιχα και έχει βρει σε λογική τιμή τα ελαστικά του τίτλου.
Έχει κανείς άποψη;
Αν και είδαμε στο διαδίκτυο οτι έχουν καλές κριτικές στο εξωτερικό (Αγγλία, Γερμανία) το ερώτημα είναι τι γίνεται Ελλάδα (που έχουμε και άλλο κλίμα);
Να σας πω την αλήθεια προσωπικά την είχα για δευτεροκλασάτη μάρκα την Hankook αλλά έξω είδα την έχουν στις top.

Δύο-τρεις λαστιχάδες που ρώτησε ο ένας του τα έλεγε έτσι και ο άλλος γιουβέτσι...

Τα έχετε δοκιμάσει;

Δημοσ.

Τέτοια λάστιχα καλοκαιρινά έβαλα ένα ζευγάρι στο αμάξι μου,ένα πεζό 508 sw gt.
Πραγματικά πάρα πολύ ευχαριστημένος,που θα τα ξαναπάρω χωρίς να το σκεφτώ.

Το μόνο ίσως μειονέκτημα που είδα,είναι μου φαίνεται μαλακή η γόμα,και το αμάξι βαρύ,πάνω από 1700 κιλά.

Αποτέλεσμα να φαγώνονται αρκετά γρήγορα.

Για το κλίμα που λες,μένω γερμανιστάν,αλλά και εδώ τα καλοκαίρια έχει γερές ζέστες,δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά σε αυτό.

Διαφορά υπάρχει στο ότι έχουν καλύτερη ποιότητα ασφάλτου οι γερμανοί.

Δημοσ.

Τα εβαλα σε bmw, μια χαρα λαστιχα, καλο κρατημα, εχουν μαλακη γομα και το αμαξι δεν κοπαναει στις λακουβες. Ειχα κ εγω στο μυαλο μου οτι ειναι δευτεροκλασατη μαρκα, αλλα στη πραξη ειναι πραγματικα καλα λαστιχα. Τα εχω ομως μονο 3 μηνες, αν θα γινουν ξυλο σε 3 χρονια, δεν το ξερω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Hankook δεν νομίζω να είναι δευτεροκλασάτη μάρκα.

Ήδη βάζει λάστιχα στο DTM,στις S και Ε της Mercedes,Tesla,VW,BMW και άλλες μάρκες αυτοκινήτων.

Επεξ/σία από palawiaris
Δημοσ.
11 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Φιλαράκι ψάχνει να βάλει στο αμάξι του λάστιχα και έχει βρει σε λογική τιμή τα ελαστικά του τίτλου.
Έχει κανείς άποψη;
Αν και είδαμε στο διαδίκτυο οτι έχουν καλές κριτικές στο εξωτερικό (Αγγλία, Γερμανία) το ερώτημα είναι τι γίνεται Ελλάδα (που έχουμε και άλλο κλίμα);
Να σας πω την αλήθεια προσωπικά την είχα για δευτεροκλασάτη μάρκα την Hankook αλλά έξω είδα την έχουν στις top.

Δύο-τρεις λαστιχάδες που ρώτησε ο ένας του τα έλεγε έτσι και ο άλλος γιουβέτσι...

Τα έχετε δοκιμάσει;

Hankook όχι αυτά του θέματος άλλα ειδικά , έχω βάλει σε φορτηγάκι μπροστοκίνητο fiat strada πριν 2-3 χρόνια.

Μια χαρά λάστιχο το περπατάω ακόμη.Θα τα ξαναέβαζα.Μην τα φοβάσαι μια χαρά είναι.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Αν είναι και κάποιος που τα έχει 3-4 χρόνια ας μας πει να δούμε πως πάνε σε βάθος χρόνου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...