Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα!

Ψάχνω να αγοράσω δύο κινητά, ένα για μένα και ένα για την γυναίκα μου.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; έως 450€ το κάθε(αν αξίζει κάτι πάω και κάτι ψιλά παραπάνω)
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; καλύτερα από Ελλάδα να κοπεί τιμολόγιο
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;όχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές;καινούργιο
5) Μέγεθος οθόνης; πάνω από 5,8'
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);όχι
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι αρκετά (κανονική και Selfie)
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;καλό θα είναι να βγάζουν την μέρα
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;όχι
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) φωτογραφίες, browsing, παιχνίδια ελάχιστα και χαμηλών απαιτήσεων.

Για μένα είμαι ανάμεσα σε Honor 20 pro, Samsung galaxy s10e και Huawei mate 20 pro(αν και έχει ακριβύνει πάρα πολύ) γενικώς λέτε αξίζει να περιμένουμε λίγο μπας και πέσουν, υπάρχει κάποια περίοδος που πέφτουν οι τιμές; όπως πριν τρεις μήνες.

και για την γυναίκα έλεγα το Huawei p30

Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη!

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο Xiaomi Mi Note 10 αν και σε αυτά τα λεφτά θα περίμενα περισσότερα από τον επεξεργαστή του (ξεκινά από 446€), περίμενα να είναι πιο οικονομικός σε κατανάλωση (1,5  μέρα αν και η μπαταρία του είναι για πολύ παραπάνω) και βγάζει μερικά πολύ μικρά κωλύματα, ίσως βέβαια λυθούν τα κωλύματα με κανένα update. Πάντως εγώ προσωπικά έχω πάθει πλάκα με την κάμερά του. Δες ενώ ένα review https://www.youtube.com/watch?v=r7ZXbLKqH-Q

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να ξεφύγω από την Xiaomi, έχω πολλά χρόνια τώρα (Redmi note 3 και Mi note 3) και γενικώς έχω πάρει σε όλους στην οικογένεια και έλεγα να δοκιμάσω κάποια άλλη εταιρία!

Δημοσ.
Στις 14/12/2019 στις 12:55 ΜΜ, chios είπε

Το έχει δουλέψει κανένας αυτό τηλέφωνο, αξίζει; Πώς πάνε αυτά από αναβαθμίσεις;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Partet είπε

Το έχει δουλέψει κανένας αυτό τηλέφωνο, αξίζει; Πώς πάνε αυτά από αναβαθμίσεις;

Από το παραπάνω βίντεο που έστειλα το αναφέρει και αυτό, αλλά από εκεί και πέρα δεν ξέρω προσωπικά κάτι άλλο αν και για μένα ότι έχει πει ο συγκεκριμένος reviewer σε όλα του τα βίντεο με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Το σημείο που αναφέρεται είναι εδώ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Partet είπε

Για το realme X2 pro έλεγα, τα έχει όλα πάντως και συμφέρει!

Αυτό λέω και εγώ, το αναφέρει στο σημείο που ανέφερα μέσα στο review του Note 10.

Δημοσ.

Αξίζει να δόσεις 430€ για το huawei p30 ή είναι πάνω κάτω τα ίδια με το honor view 20 ή έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο εκτός του mi note 10; Το κριτήριο μας είναι η κάμερα των κινητών. (Το realme X2 pro το έχω στον νου μου για μένα)Αυτό το θέλω για την γυναίκα μου..

Ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 21/12/2019 στις 11:04 ΠΜ, Partet είπε

Αξίζει να δόσεις 430€ για το huawei p30 ή είναι πάνω κάτω τα ίδια με το honor view 20 ή έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο εκτός του mi note 10; Το κριτήριο μας είναι η κάμερα των κινητών. (Το realme X2 pro το έχω στον νου μου για μένα)Αυτό το θέλω για την γυναίκα μου..

Ευχαριστώ.

Δες και το samsung galaxy a80

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...