Προς το περιεχόμενο

download movies in Mac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, dvasilakis1984 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Υπάρχει κάποιος οδηγός για ασφαλές κατέβασμα ταινιών στο Mac; 

Τι εννοείς ασφαλές κατέβασμα? Μπορεις να φέρεις ένα παράδειγμα με Windows?

Δημοσ.

στα windows κατεβαζα με μtorrent μεσω καποιων site (πχ rargb). σε προσπαθεια εγκαταστασης του μtorrent δεν μου κανει εγκατασταση. επειδη δεν εχω καταλαβει ακομα την λογικη του Mac δεν γνωριζω αν ειναι ασφαλές να ακολουθησω πρακτικες windows ή υπαρχει διαφορετικό μονοπατι οσον αφορα το Mac

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dvasilakis1984 είπε

στα windows κατεβαζα με μtorrent μεσω καποιων site (πχ rargb). σε προσπαθεια εγκαταστασης του μtorrent δεν μου κανει εγκατασταση. επειδη δεν εχω καταλαβει ακομα την λογικη του Mac δεν γνωριζω αν ειναι ασφαλές να ακολουθησω πρακτικες windows ή υπαρχει διαφορετικό μονοπατι οσον αφορα το Mac

Δεν έχει καμία διαφορά φτάνει να βρεις το torrent που δουλεύει. Ποια έκδοση Mac OS  έχεις? Είναι συμβατός ο torrent με την έκδοση που έχεις? Τι εννοείς δεν σου κάνει εγκατάσταση ? Μήπως επειδή δεν έχεις δώσει άδεια από τις προτιμήσεις συστήματος να εγκατασταθούν εφαρμογές εκτός store? Δες λίγο τις ρυθμίσεις σου . Είναι ενεργοποιημένες συνήθως για να προστατέψουν αυτούς που κάνουν κλικ όπου βρουν... αλλά αλλάζουν. Θα μειωθεί η ασφαλεια σου , αλλά όχι σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι γινοταν στο Windows. Μπορώ να σου πω και σε μικρότερο βαθμό από Windows.

Δημοσ.

ισχύει αυτό που είπες για την άδεια. έδωσα το οκ και πλέον όλα δουλεύουν. το θέμα τώρα είναι ότι προσπάθησα να μεταφέρω την ταινία σε εξωτερικό σκληρό. δεν με άφηνε και ακολούθησα οδηγία από YouTube που ανεφερε οτι έπρεπε να μετατρεψω τον εξωτερικο σκληρο σε exfat. αφου το εκανα και με αφησε να μεταφερω την ταινια, συνδεσα τον εξωτερικο στην τηλεοραση και δεν αναγνωριζει τον εξωτερικο σκληρο. τι αλλο πρεπει να κανω; ή τι δεν εκανα σωστά;

Δημοσ.

Δυστυχώς θα πρέπει να αγοράσεις ένα πρόγραμμα για να γράφεις σε ntfs σκληρούς.

Paragon ntfs λέγεται.  Προσωρινά αν η ταινία δεν είναι πάνω από 4gb ,μπορείς να κάνεις το σκληρό fat 32 ,να την αντιγράψεις  από τον  mac στον σκληρο  και λογικά θα την παίξει η τηλεόραση.

Δημοσ.

ισχύει αυτό που είπες για την άδεια. έδωσα το οκ και πλέον όλα δουλεύουν. το θέμα τώρα είναι ότι προσπάθησα να μεταφέρω την ταινία σε εξωτερικό σκληρό. δεν με άφηνε και ακολούθησα οδηγία από YouTube που ανεφερε οτι έπρεπε να μετατρεψω τον εξωτερικο σκληρο σε exfat. αφου το εκανα και με αφησε να μεταφερω την ταινια, συνδεσα τον εξωτερικο στην τηλεοραση και δεν αναγνωριζει τον εξωτερικο σκληρο. τι αλλο πρεπει να κανω; ή τι δεν εκανα σωστά;

το κατέβασα το paragon αλλα θελει αδεια. δεν ξερω αν υπαρχει η επιλογη να το σπασεις. δοκιμασα προς το παρων την trial version

Δημοσ.
21 ώρες πριν, dvasilakis1984 είπε

το κατέβασα το paragon αλλα θελει αδεια. δεν ξερω αν υπαρχει η επιλογη να το σπασεις. δοκιμασα προς το παρων την trial version

Η τηλεόραση προφανώς δεν αναγνωρίζει exfat.  Δοκιμασες μήπως αναγνωρίζει fat 32(MSdos)? Αλλιώς θα πρέπει να αγοράσεις  το paragon.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει τρόπος να μην πληρώσεις γενικότερα και να ησυχάσεις μια και καλή με τέτοια προβλήματα. Βάζεις Windows με boot camp και δούλευεις όπως δούλευες παλιά....

Ποση ram έχει ο mac?Ίσως είναι καλύτερα να βάλεις Windows με virtual box .

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.

8GB έιναι η RAM. αλλα αυτο που μου αναφέρεις δεν το γνωρίζω καθώς είμαι νέος χρήστης και τώρα αποκτάω τριβή με το νέο λειτουργικό. επίσης καποια video απο YouTube με οδηγιες για free χρήση του paragon είναι αξιόπιστα; 

Δημοσ.

Έδωσες για ένα λάπτοπ κάνα 1000ρικο που ανάθεμα αν ξέρεις γιατί το πήρες και ψάχνεις και κανείς τσιγκουνιες για 20 30 ευρώ έλεος δηλαδή 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dellapple είπε

Έδωσες για ένα λάπτοπ κάνα 1000ρικο που ανάθεμα αν ξέρεις γιατί το πήρες και ψάχνεις και κανείς τσιγκουνιες για 20 30 ευρώ έλεος δηλαδή 

Μπορεί και να μην έδωσε και τίποτα ...Ίσως να του το έκαναν δώρο....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dellapple είπε

Αυτό ακριβώς θα έγραφα

Πλήρωσε ρε φίλε τουλάχιστον κάτι, όλα τσάμπα τα θέλεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...