Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας αναταράξουμε λιγο τα νερα... 😈

Εγω ειμαι καπνιστης, φουμαρω old holdborn. To περισσοτερο που καπνιζω ειναι στην εργασια μου, αντε και καμια 6-7 στο σπιτι. Μπορει να ειμαι εξω σε μπαρ, ταβερνα κτλ και να μην καπνισω για τοση ωρα, τοση , που να με ρωτανε φιλοι και γνωστοι αν το εκοψα! Ομως.. μου ειναι αδιανοητο να μην μπορω να κανω το τσιγαρακι μου οποτε γουσταρω. Καταλαβαινω οτι καποιους τους ενοχλει και εμενα με ενοχλει η καπνα των αλλων, παραυατα πιστευω οτι θα επρεπε ο καθε επιχειρηματιας να διαλεγει αν θελει στο μαγαζι του να καπνιζουν ή οχι.

Θα μου πειτε μα τοτε θα γινουν παλι ολα οπως παλια... Μαλιστα, μαλλον θα γινουν, δεν εχω αυταπατες! Αυτο ομως ειναι δικο σας προβλημα, <<των μη καπνιστων>> , αν θελετε να το αλλαξετε να μην βγαίνετε σε μαγαζι που καπνιζουν. Να πεσει ο τζιρος τους οπως αναφερει και η κυρια στο βιντεο και να χωριστουν εν τελη σε πραγματικα μαγαζια καπνιστων και μη καπνιστων.

...μικρες απαντησεις σας παρακαλω , μη γραφετε εκθεσεις.

• Like 3
  • Confused 1
  • Sad 7
  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν θελει να πιστολιασει ο αλλος, μπορει να κανει πιο απλα πραγματα, οπως να υποκριθει οτι μιλαει στο κινητο και δεν εχει καλο σημα-εχει φασαρια και να βγει εξω και να την κοπανησει. 

Ο,τι να ναι πραγματικα 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ifaist είπε

Ομως.. μου ειναι αδιανοητο να μην μπορω να κανω το τσιγαρακι μου οποτε γουσταρω.

Και σε εμάς τους μη καπνιστές είναι αδιανόητο να μη μπορούμε να βρούμε μαγαζί χωρίς κάπνα μέσα. Θα το συνηθίσετε, δεν είναι τίποτα.

• Like 22
  • Thanks 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ifaist είπε
Spoiler

Ας αναταράξουμε λιγο τα νερα... 😈

Εγω ειμαι καπνιστης, φουμαρω old holdborn. To περισσοτερο που καπνιζω ειναι στην εργασια μου, αντε και καμια 6-7 στο σπιτι. Μπορει να ειμαι εξω σε μπαρ, ταβερνα κτλ και να μην καπνισω για τοση ωρα, τοση , που να με ρωτανε φιλοι και γνωστοι αν το εκοψα! Ομως.. μου ειναι αδιανοητο να μην μπορω να κανω το τσιγαρακι μου οποτε γουσταρω. Καταλαβαινω οτι καποιους τους ενοχλει και εμενα με ενοχλει η καπνα των αλλων, παραυατα πιστευω οτι θα επρεπε ο καθε επιχειρηματιας να διαλεγει αν θελει στο μαγαζι του να καπνιζουν ή οχι.

Θα μου πειτε μα τοτε θα γινουν παλι ολα οπως παλια... Μαλιστα, μαλλον θα γινουν, δεν εχω αυταπατες! Αυτο ομως ειναι δικο σας προβλημα, <<των μη καπνιστων>> , αν θελετε να το αλλαξετε να μην βγαίνετε σε μαγαζι που καπνιζουν. Να πεσει ο τζιρος τους οπως αναφερει και η κυρια στο βιντεο και να χωριστουν εν τελη σε πραγματικα μαγαζια καπνιστων και μη καπνιστων.

...μικρες απαντησεις σας παρακαλω , μη γραφετε εκθεσεις.

spacer.png

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, jimmy213 είπε

Και σε εμάς τους μη καπνιστές είναι αδιανόητο να μη μπορούμε να βρούμε μαγαζί χωρίς κάπνα μέσα. Θα το συνηθίσετε, δεν είναι τίποτα.

Ακριβως αυτο. Κανε κατι για αυτο γτ αλλιως σε 1 χρονο ή και λιγοτερο, θα με δεις μπροστα σου να κανω κυκλακια. Το καλο σε αυτη την περιπτωση ειναι οτι δε χρειαζεται να συνηθισεις τιποτα, εισαι συνηθισμενος τοσα χρονια! 😁

Πραγματικα θα ηθελα να υπαρχουν και οι 2 επιλογες. Να μπορω να παω καπου και να μην μου επιβαλει ο καθε κακομοιρης πως θα διασκεδασω, αλλα και να μπορω να βγω με τα παιδια μου, ανιψια και παιδια φιλων σε ενα πιο υγιεινο περιβαλλον.

Επεξ/σία από ifaist
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ifaist είπε

Ακριβως αυτο. Κανε κατι για αυτο γτ αλλιως σε 1 χρονο ή και λιγοτερο, θα με δεις μπροστα σου να κανω κυκλακια. Το καλο σε αυτη την περιπτωση ειναι οτι δε χρειαζεται να συνηθισεις τιποτα, εισαι συνηθισμενος τοσα χρονια! 😁

Πραγματικα θα ηθελα να υπαρχουν και οι 2 επιλογες. Να μπορω να παω καπου και να μην μου επιβαλει ο καθε κακομοιρης πως θα διασκεδασω, αλλα και να μπορω να βγω με τα παιδια μου, ανιψια και παιδια φιλων σε ενα πιο υγιεινο περιβαλλον.

5 ατομα, ενας να καπνιζει θα πανε σε καπνιστων. δεν δουλευει, δεν θα δουλεψει ποτε. ουτε ο νομος βεβαια, ειναι τωρα ζεστο το θεμα και χαιρομαστε.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, ifaist είπε

παραυατα πιστευω οτι θα επρεπε ο καθε επιχειρηματιας να διαλεγει αν θελει στο μαγαζι του να καπνιζουν ή οχι.

αυτο που δεν καταλαβαινει το εξαρτιμενο μυαλο του καπνιστη, ειναι οτι δεν ειναι θεμα επιλογης του μαγαζατορα. Το καπνισμα ειναι κακο γιατι βρομαρει ο τοπος και γιατι σκοτωνει. Οι καπνιστες κανουν κατι κακο και γιαυτο τιμωρία θα βγαινουν εξω να καπνιζουν - αυτο ειναι το νοημα του νομου, να καταλάβετε και εσεις οτι αυτο που κανετε ειναι κακο. Να στο πω πιο απλα, το παιδακι που σε βλεπει να βγαινεις εξω να καπνισεις, καταλαβαινει οτι αυτο δεν πρεπει να το κανει γιατι θα απομονωθει. Οταν καπνιζεις με την παρεα σου, τοτε το παιδακι σκεφτετε αυτο ειναι κατι θελκτικο.

Ειναι σαν τα 10 σεντς που πληρωνεις την σακουλα καθε φορα στο ταμειο του σουπερ μαρκετ. Πολλοι ειπαν να μπει μεσα στην τιμη. ΟΧΙ, θα το πληρωνεις καθε φορα εξτρα για να σου θυμιζει οτι το πλαστικο ειναι κακο πραγμα.

Επεξ/σία από Lumini
  • Like 10
  • Thanks 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

5 ατομα, ενας να καπνιζει θα πανε σε καπνιστων. δεν δουλευει, δεν θα δουλεψει ποτε. ουτε ο νομος βεβαια, ειναι τωρα ζεστο το θεμα και χαιρομαστε.

Μα αυτο ειναι το προβλημα. Δε δουλευει εξαιτιας των μη καπνιστων. Τωρα , που ειναι ζεστο το θεμα οπως αναφερεις πρεπει να κανετε την "επανασταση" σας και να πειτε στο καπνιστη ΟΧΙ.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, zio10 είπε

Δυστυχώς ο καφές, το ποτό και δευτερευόντως το φαγητό έχουν συνδυαστεί με τσιγάρο. Θα πάρει πολλά χρόνια να αλλάξει αυτό, μια γενιά ίσως,

Και πως γίνετε όλοι αυτοί που αναφέρεσαι μόλις βγουν έξω από το Ελλάντα να κάθονται σαν κοτούλες και να μην διανοούνται να καπνίσουν γιατί γνωρίζουν ότι και με την σκέψη ακόμη θα τους κόψουν τον κ@λ@...;;;;;;;;

• Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

5 ατομα, ενας να καπνιζει θα πανε σε καπνιστων.

Αφού εσείς οι 4 που δεν καπνίζεται είστε χαϊβάνια και σας τραβά ο καπνιστής από την μύτη…

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lumini είπε

αυτο που δεν καταλαβαινει το εξαρτιμενο μυαλο του καπνιστη, ειναι οτι δεν ειναι θεμα επιλογης του μαγαζατορα. Το καπνισμα ειναι κακο γιατι βρομαρει ο τοπος και γιατι σκοτωνει. Οι καπνιστες κανουν κατι κακο και γιαυτο τιμωρία θα βγαινουν εξω να καπνιζουν - αυτο ειναι το νοημα του νομου, να καταλάβετε και εσεις οτι αυτο που κανετε ειναι κακο. Να στο πω πιο απλα, το παιδακι που σε βλεπει να βγαινεις εξω να καπνισεις, καταλαβαινει οτι αυτο δεν πρεπει να το κανει γιατι θα απομονωθει. Οταν καπνιζεις με την παρεα σου, τοτε το παιδακι σκεφτετε αυτο ειναι κατι θελκτικο.

Ειναι σαν τα 10 σεντς που πληρωνεις την σακουλα καθε φορα στο ταμειο του σουπερ μαρκετ. Πολλοι ειπαν να μπει μεσα στην τιμη. ΟΧΙ, θα το πληρωνεις καθε φορα εξτρα για να σου θυμιζει οτι το πλαστικο ειναι κακο πραγμα.

oh.. το παραπανω ειναι καλο... Μ'αρεσε, αν και ειναι καπως επιφανειακο. 

Στην συνεχεια τι εχει ? Την δευτερη μπριζολα θα την τρωως εξω απο το μαγαζι επειδη εισαι υπερβαρος και πρεπει να δωσουμε το καλο παραδειγμα στα παιδακια ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bromiaris είπε

Αφού εσείς οι 4 που δεν καπνίζεται είστε χαϊβάνια και σας τραβά ο καπνιστής από την μύτη…

εγω ατμιζω. απλα λεω οτι ετσι γινετε και ετσι θα γινετε παντα. σε μια φυσιολογικη παρεα 6-7 ατόμων ειναι 2-3 καπνιστες. τι θα κανεις, θα τους αφησεις πισω και θα βγειτε "μισοι"? χθες ημουν σε νυχτερινο κεντρο. ειμασταν σχεδον το 1/3 μονιμα εξω. δεν ειχε νοημα για κανεναν η φαση. η πορτα ηταν πρακτικα ανοιχτη μονιμα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ifaist είπε

oh.. το παραπανω ειναι καλο... Μ'αρεσε, αν και ειναι καπως επιφανειακο. 

Στην συνεχεια τι εχει ? Την δευτερη μπριζολα θα την τρωως εξω απο το μαγαζι επειδη εισαι υπερβαρος και πρεπει να δωσουμε το καλο παραδειγμα στα παιδακια ?

ο κοσμος ολος εχει βγαλει στο περιθώριο τους καπνιστες. Εμεις οι ελληνες ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ να πηγαινουμε κοντρα και να λεμε χαζομαρουλες ως επιχειρηματα. ευγε

• Like 5
Δημοσ.

Ξέρουμε όλοι ότι το τσιγάρο είναι βλαβερό κ για μας και για τους γύρω μας .κάπνιζα 10 χρόνια ,Ατμιζω τα τελευταία 5 . Ξέρουμε επισσης ότι είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να κόψουμε αυτή την συνήθεια κ πολύ πιθανό υπαρχουν παραδείγματα πολλών που το έκοψαν να το ξανά αρχίσουν. Πρέπει να δούμε μπροστά όμως το μέτρο αυτό δεν ξέρω αν φέρει ελάττωση αλλά σίγουρα θα είναι αποτρεπτικό να το ξεκινήσουν οι νεοι . Μόνο και μόνο αυτό σαν παράδειγμα αρκεί .  Ας το δεχτούμε όλοι να πάμε μπροστά .Τώρα αν χάνουν τζίρο τα μαγαζιά , θα το συνηθίσουμε και θα ξανά πάρουν τα πάνω τους 

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...