Προς το περιεχόμενο

Να το κλείσω το UPS για το Πάχα;;;;;;;;;;!!!!!!!!!

hyperionsky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι έτσι λέω και γω απλώς αναρωτιέμαι:

α. πόσο ρεύμα θα κάψει αν μελινει ανοιχτο; (πολύ; λίγο;)

β.αν θα αποφορτιστεί πολύ (θα το δούμε αυτό με δοκιμή)

γ.τί είναι καλύτερο για το UPS και την διάρκεια ζωής του;

Μια δοκιμή θα μας πείσει!!!! :D

Δημοσ.

Καλό είναι για τα ups να μένουν κλειστά όταν εμείς λείπουμε για πολύ καιρό, αν κάτσει καμία διακοπή 5-6 ώρες.... μπαταρία τέλος :(

Δημοσ.

exeis dei polles diakopes na ginontai kai na diarkoun 5-6 ores? kai sto kato kato meta pou tha epanelthei to reyma tha fortistei pali. gia emena mhn to kleiseis apo to reuma. akomi kai3 mhnes na eleipes einai kalytera na einai sthn tash. an to kleiseis yparxei o kindynos na apofortistei h mpataria me apotelesma na katastrafei. ayto bebaia ginetai se bathia ekfortisi.

Δημοσ.

Ρε παιδια.... ποιός είπε ότι αν ξεφορτιστεί η μπταρία καταστρέφεται?

Ένας από τους λόγους που ένα APC το έχω πάνω από 7 χρόνια και από 30' η μπαταρία συνεχίζει και κρατάει 15 είναι ότι το ξεφορτίζω τελείως κάθε 6 μήνες....

Βάζω το PC στο Boot Setup για να έχει κατανάλωση, το βγάζω από την πριζα, μέχρι να ξεφορτίσει τελείως.

Στη συνέχεια το βάζω να φορτίσει κανονικά και όλα ΟΚ.

Εγώ στη θέση του, θα το έβγαζα από την πρίζα αλλά χωρίς να το κλείσω μέχρι να αδειάσει εντελώς η μπαταρία.

Δημοσ.

Εγώ στη θέση του' date=' θα το έβγαζα από την πρίζα αλλά χωρίς να το κλείσω μέχρι να αδειάσει εντελώς η μπαταρία.[/quote']

Ίσως η καλύτερη τακτική!

sc

Δημοσ.
Ένας από τους λόγους που ένα APC το έχω πάνω από 7 χρόνια και από 30' η μπαταρία συνεχίζει και κρατάει 15 είναι ότι το ξεφορτίζω τελείως κάθε 6 μήνες....

Βάζω το PC στο Boot Setup για να έχει κατανάλωση' date=' το βγάζω από την πριζα, μέχρι να ξεφορτίσει τελείως.

Στη συνέχεια το βάζω να φορτίσει κανονικά και όλα ΟΚ.

Εγώ στη θέση του, θα το έβγαζα από την πρίζα αλλά χωρίς να το κλείσω μέχρι να αδειάσει εντελώς η μπαταρία.[/quote']

Το αποκαλούμενο "battery conditioning" που περιγράφεις παραπάνω έχει αποδειχθεί πως δεν έχει καμμία (θετική) επίπτωση στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας... αυτή εξαρτάται αποκλειστικά από τον αριθμό των κύκλων φορτίσεων και από τις συνθήκες περιβάλλοντος που φυλλάσεται αυτή.

Δημοσ.

kokoretsi!! Tora milas me ton eidiko.

Eimai chef se ksenodoxeio kai etoimazomai gia to pasxa. Mageiritsa, kokoretsi, kontosouvli, arnaki, katsikaki ktl...

Loipon tha etoimaso mia syntagi kai tha tin valo online

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...