coffeex Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Αναφορά σε κείμενο From the makers of Sherlock, the Count Dracula legend transforms with new tales. Claes Bang stars as Dracula in this brand-new series inspired by Bram Stoker's classic novel. 2
Bermudakias33 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακόμη μια πάμφθηνη παραγωγή του Netflix και του BBC one που είναι ανάξια σχολιασμού. Με τέτοιες σειρές, για πέταμα, τo Netflix στην ουσία προσβάλει και αυτούς που είναι συνδρομητές του. Αφού πια έχει γεμίσει με τόσο υλικό και άρα διαθέτει την ποσότητα, θα ήταν καλύτερο να στραφεί προς στην ποιότητα (για να την αποκτήσει κι αυτή). Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από Bermudakias33 3 1 1
Edel Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε Ακόμη μια πάμφθηνη παραγωγή του Netflix που είναι ανάξια σχολιασμού. Με τέτοιες σειρές, για πέταμα, στην ουσία προσβάλει και αυτούς που είναι συνδρομητές της. Αλήθεια? Εμένα πάλι η όλη αισθητική μια χαρά μου φάνηκε. Δε γίνεται να ναι όλες οι σειρές Better Call Saul ή Game of thrones 3
Bermudakias33 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Edel είπε Αλήθεια? Εμένα πάλι η όλη αισθητική μια χαρά μου φάνηκε. Δε γίνεται να ναι όλες οι σειρές Better Call Saul ή Game of thrones Μήπως βλέπεις πολλές σειρές του Netflix και έχεις συνηθίσει στη σαβούρα; Εγώ βλέπω και από αλλού (κυρίως από αλλού) και μάλλον για αυτό μου φαίνεται χάλια. 1
_linuslost_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Bermudakias33 είπε Ακόμη μια πάμφθηνη παραγωγή του Netflix και του BBC one που είναι ανάξια σχολιασμού. Με τέτοιες σειρές, για πέταμα, τo Netflix στην ουσία προσβάλει και αυτούς που είναι συνδρομητές του. Αφού πια έχει γεμίσει με τόσο υλικό και άρα διαθέτει την ποσότητα, θα ήταν καλύτερο να στραφεί προς στην ποιότητα (για να την αποκτήσει κι αυτή). Από τους παραγωγούς του Σέρλοκ και συμπαραγωγη με το BBC και ο άλλος το λέει φθηνοπαραγωγη... Ρε κόψτε τα αν σας πειράζουν 6 2
costacurta Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δυστυχώς στο νετφλιξ δεν υπάρχει ούτε φθηνή ούτε ακριβή παραγωγή. Υπάρχει νετφλιξοπαραγωγη νετφλιξοταινια νετφλιξοσειρα και πάει λέγοντας 1
noFEARgr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Καλα τωρα τελευταια απο ταινιες εχει κατι βγαλει , ο Ιρλανδος κοστισε 160m. Το προβλημα ειναι οτι θελει να βγαλει ποσοτητα και ας ειναι και σαβουρα. Ελπιζω τωρα με περισσοτερο ανταγωνισμο να επικεντρωθει στην ποιοτητα.Χιλιες φορες 10 καλες σειρες τον χρονο παρα 50 και να βλεπονται οι 4-5 1 1
xavier Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Spoiler το 2ο επ, μου θυμησε αυτο... οπως και να χει, οι ξυπνητζιδικοι διαλογοι δεν ξερω αν μου κολλανε στη σειρα, παντως γελασα πολυ με το φιναλε του 2ου. στα χναρια του jekyll η σειρα. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από xavier
najinblue3 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 @xavier βλεπεται? τι φαση ειναι? δωσε info plz😄
xavier Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Βλεπεται, αλλα εχει πραγματα που σιγουρα καποιους θα τους ξενισουν...η απεικονιση του δρακουλα ειναι παλιομοδιτικη . εχει αυτο το bela lugosi / cristopher lee σκηνικο, να σηκωνει τα χερια και να δειχνει τα δοντια για να τρομαξει, ειναι ψιλογελοιο να το βλεπεις στο 2020... Εχει εξυπνα twists ομως και για εμενα αυτο το σωζει... Θα δω και το τελευταιο αυριο και το ξανασυζηταμε. 1
KilliK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 με το βιβλιο ποσο σχεση εχει; ακομη περιμενω να βγαλουν μια σωστη μεταφορα του.. 1
xavier Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, KilliK είπε με το βιβλιο ποσο σχεση εχει; ακομη περιμενω να βγαλουν μια σωστη μεταφορα του.. χωρις να το εχω διαβασει, ειμαι βεβαιος οτι δεν εχει καμια σχεση...λιγο απεξω απεξω η γνωστη ιστορια με τη μινα και το χαρκερ στο 1 επ, αλλα καταληγει αλλου... Του κοπολα δε σου αρεσε?
KilliK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 καλο ηταν του κοπολα, αλλα δεν ειχε καμια σχεση με το βιβλιο. 1
najinblue3 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, KilliK είπε με το βιβλιο ποσο σχεση εχει; ακομη περιμενω να βγαλουν μια σωστη μεταφορα του.. ποιο βιβλιο λες? Link plz
xavier Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 το δρακουλα του bram stoker, δεν το εχω διαβασει αλλα θυμαμαι οτι στη ταινια του Κοπολα, λεγοταν Bram Stoker's Dracula. Παντως απο την εκδοχη του bbc, το Duckula εχει περισσοτερη σχεση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα