Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Τι ακριβώς περιμένεις να δεις από κάποιον για να το πεις καινοτομία; Αν δεν ήταν τα airpods καινοτόμα που άλλαξαν όλη την αγορά των ακουστικών τότε τι είναι;

Καινοτομία θα ήταν να προσφέρεις τα airpods, αλλά να αφήσεις επάνω και το 3.5mm jack, εκεί θα βλέπαμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος.

Φυσικά και θα αλλάξουν την ροή της αγοράς των ακουστικών. Πού θα πριζώσεις τα ακουστικά, όταν δε υπάρχει υποδοχή;  Ο μέσος χρήστης στην αρχή βολεύεται με τον αντάπτορα, αλλά με το που θα του κοπούν τα ακουστικά θα σκεφτεί "άντε μωρέ, να πάρω ασύρματα να ησυχάσω από τα κομμένα καλώδια" και θα πάει να στριμωχτεί στην επόμενη Black Friday για να τα αγοράσει. Το ότι η μπαταρία τους δεν κρατάει για πάντα και ότι κάποια στιγμή σύντομα θα πεθάνουν ούτε που του περνάει εκείνη την ώρα από το μυαλό. 

Σειρά πήραν οι κινέζοι, που αντιγράφουν οτιδήποτε προωθήσει η Apple, απλά και μόνο για να μοιάζει. Η αφαίρεση του jack είναι από τις πλέον επιθετικές κινήσεις χειραγώγησης του καταναλωτικού κινητού που θυμάμαι, τουλάχιστον στο χώρο των κινητών.

• Like 1
Δημοσ.

15 minutes ago, Agony said:

Γραφει  ότι η apple καινοτομεί με τα apple wireless και απαντώ ότι δεν το κανει , και ότι επίσης η apple δεν εχει να πει Τιποτα στο κομματι ηχου . Ποσο ποιο απλα να τα πω ?και ένα βρεφος τα καταλαβαινει .  

Το λες και μονος σου ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ με την APPLE   το λογο τον καταλαβαινεις πιστεύω ??? η και αυτό είναι δυσκολο ?  αν ναι τοτε να το κανω και αυτό ευκολο, ΔΕΝ εχει εμπειρια ουτε κατι να πει η APPLE στο κομματι ηχος … οποτε οι άλλες μεγαλες τις προφέρουν.  

Αυτοκριτική μου σε τι φίλτατε ?  στα 30 χρονια μου εμπειρίας στον κομματι ηχου ?   Τι να κανω δλδ με το ζορι να πω ότι η apple είναι πρωτοπόρος και η καλυτερη στον κοσμο στα ακουστικα για να παω με τα νερα σας ?  

Μια απλη αναζητηση στο ιντερνετ πιστευω θα σου δωσει αυτά που πρεπει να μαθεις . Εγω δεν το νομιζω.

Δηλαδη για σενα καινοτομια ειναι μονο η ποιοτητα του ηχου;

Η τεχνολογια του ασυρματου ηχου δεν ειναι καινοτομια;

Αν ειναι ετσι μεινε στο καλωδιο σου κι αφησε μας ησυχους. 

• Like 1
Δημοσ.

Για όσους ξέρουν το FLAC , το αντίστοιχο της Apple , (ALAC) έχει βελτιστοποιηθεί για την επεξεργασία του ήχου από τα ARM chip. 
Δεν είναι μόνο ασύρματη τεχνολογια  και το ακουστικό . Τι να το κανείς το ακουστικό ψείρα ,όταν η πηγή σου θα αδειάσει πιο γρήγορα η μπαταρία της και δεν θα μπορείς ακούσεις την μουσική σε lossless format. Η Apple πέρα την εμφάνιση που βλέπουν όλοι και νομίζουν ότι είναι κάτι απλό ,κρύβει πολύ τεχνολογια που δεν φαίνεται, με την πρώτη μάτια.

Δεν αδικώ τα σχόλια , συνηθως είναι από άτομα που γίνονται triggered και μυγιάζονται,αλλά δεν ανέχομαι να χαρακτηρίζονται εμμέσως άτομα και να γράφονται υπερβολές . Εδώ και η Microsoft έχει σχέση με τον ήχο , δεν θα έχει η Apple ? Πάτε καλά?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Δηλαδη για σενα καινοτομια ειναι μονο η ποιοτητα του ηχου;

Η τεχνολογια του ασυρματου ηχου δεν ειναι καινοτομια;

Αν ειναι ετσι μεινε στο καλωδιο σου κι αφησε μας ησυχους. 

Είναι καινοτομια…. και εσυ πιστευεις ότι η Apple Ηταν καινοτόμος στον ασυρματο ηχο δλδ?  

Anyway ….

43 λεπτά πριν, atheatos είπε

Βρέφος το καταλαβαίνει ότι χωρίς πηγή δεν παίζει κανένα ηχείο. Εσυ μάλλον όχι. Η Apple συνεργάζεται με τις παραπάνω εταιρείες, χρόνια τώρα , για τα μουσικά της προγράμματα ωστε να μπορεί να ελέγχει την απόδοση τους . Όχι ότι δεν μπορεί να το κάνει και μόνη της αυτό , αλλά καλό είναι να δώσει το αποτέλεσμα που θα ταιριάζει σε όλους ωστε να την προτιμήσουν.

Οσο για την ασύρματη τεχνολογια που χρησιμοποιεί , μάλλον πρέπει να το ψάξεις καλύτερα. Ειδικά όταν σχεδιάζει μέχρι και το τσιπ που έχουν, όταν οι περισσότεροι το παίρνουν έτοιμο από την Qualcomm....

Η Apple  δεν είναι πρωτοπόρος στα ασυρματα ακουστικα , αυτό είναι γεγονός . Παει αυτό !!!

Εχεις δει εργοστασιο τις Sennheiser or Bose ??? και τι τεστ περνανε ? και την καλυτερη ασυρματη τεχνολογια να εχεις , είναι αχρηστη αν ο driver δεν είναι όπως πρεπει να είναι .   

Μου λες ότι η apple μπορει να το κανει και μονη τις , εγω λεω ότι δεν εχει ουτε την εμπειρια ουτε τα μεσα να το κανει , για αυτό βαζει τις άλλες.

Δεν μπορω να πω κατι άλλο.

• Sad 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Hetfield είπε

Παλι η Apple εδωσε κατευθυνση και σε αυτη την αγορα.

5 ώρες πριν, logistoulis είπε

Καινοτομία όχι αστεία

4 ώρες πριν, KostasKri είπε

Τι ακριβώς περιμένεις να δεις από κάποιον για να το πεις καινοτομία; Αν δεν ήταν τα airpods καινοτόμα που άλλαξαν όλη την αγορά των ακουστικών τότε τι είναι;

4 ώρες πριν, Agony είπε

Η αγορα ακουστικων σε ασύρματα δεν ηταν καινοτομια της Apple ,  και ουσιαστικα στο κομματι ηχος η apple δεν εχει απολυτος Τιποτα να πει .  

Καταλαβαίνω απολυτα ότι ο περισσοτερος κοσμος δεν εχει ιδεα από ακουστικα και ηχο στο insomnia , και επισης καταλαβαίνω  ότι ο κοσμος εδώ ξερει μονο ότι κανει η Xiaomi, Apple , Sony, Samsung .  Όμως δεν είναι ετσι . 

Καινοτομία θα ήταν στο φόρουμ να λειτουργεί η παράθεση σωστά .... θα στέλνουμε φωτό χειρόγραφα στο τέλος 

Στο θέμα μας , καινοτομία ήταν από την Apple να καταργήσει το καλώδιο (αν και δε μου αρέσει ) και να περάσει μόνο σε ασύρματο .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Agony είπε

Είναι καινοτομια…. και εσυ πιστευεις ότι η Apple Ηταν καινοτόμος στον ασυρματο ηχο δλδ?  

Anyway ….

Η Apple  δεν είναι πρωτοπόρος στα ασυρματα ακουστικα , αυτό είναι γεγονός . Παει αυτό !!!

Εχεις δει εργοστασιο τις Sennheiser or Bose ??? και τι τεστ περνανε ? και την καλυτερη ασυρματη τεχνολογια να εχεις , είναι αχρηστη αν ο driver δεν είναι όπως πρεπει να είναι .   

Μου λες ότι η apple μπορει να το κανει και μονη τις , εγω λεω ότι δεν εχει ουτε την εμπειρια ουτε τα μεσα να το κανει , για αυτό βαζει τις άλλες.

Δεν μπορω να πω κατι άλλο.

Μάλλον καταλαβαίνεις ότι θες. Που έγραψα ότι βάζει τις άλλες ? Συνεργάζεται για να δοκιμασει ,όχι μόνο στα δικα της μηχανήματα.
Και τον καλύτερο driver στον κόσμο να έχεις αν το σήμα που θα πάει σε αυτόν είναι χάλια , χάλια θα παιξει. Όποτε όλα τα μεγάλα εργοστάσια θέλουν να έχουν συνεργάτη που να μπορεί να τους δώσει έναν καλό ήχο.

Εχει φτιάξει ηχεία στο παρελθόν και στα πάρα  πολύ μικρά ηχεία ,που χρησιμοποιεί χρόνια στα laptop της και στα κινητά έχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από την Bose και Senheiser.

Όσο για τα μέσα ...μάντεψε που θα πάνε τα λεφτά από τις πωλήσεις που έχει κάνει.

Μην πεις τίποτα άλλο γιατί εκτίθεσαι συνέχεια. Σε έχω  ικανό να πηγαίνεις σε στούντιο που έχει χαλασμένο ενισχυτή και να τους λες φταίνε τα ηχεία. Έλληνας επαγγελματίας ήχου....

Επεξ/σία από atheatos
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Agony είπε

Η αγορα ακουστικων σε ασύρματα δεν ηταν καινοτομια της Apple ,  και ουσιαστικα στο κομματι ηχος η apple δεν εχει απολυτος Τιποτα να πει .  

Καταλαβαίνω απολυτα ότι ο περισσοτερος κοσμος δεν εχει ιδεα από ακουστικα και ηχο στο insomnia , και επισης καταλαβαίνω  ότι ο κοσμος εδώ ξερει μονο ότι κανει η Xiaomi, Apple , Sony, Samsung .  Όμως δεν είναι ετσι . 

Μιλάμε για μια εταιρία που έχει τα καλύτερα ηχεία σε laptop, πάρα πολύ καλά ηχεία σε iMac κτλ. Τα iPhone έχουν από τα καλύτερα ηχεία σε smartphone, τo homepod είναι από reviews άριστο σε ποιότητα ήχου και δεν χάνει καθόλου σε υψηλή ένταση (και από προσωπική εμπειρία.. Έχω 2 σπίτι). Επίσης αν πάμε ακόμα πιο παλιά, η Apple με την μουσική ήταν πάρα πολύ κοντά.

Τα airpods, μπορεί να μην είναι ο άριστος ήχος που περιμένεις να ακούσεις από ακουστικά αυτής της τιμής, αλλά σου προσφέρουν ευκολία στην χρήση τόσο που ήταν καν το σκέφτεσαι. Εκεί πέτυχε και καινοτόμησε η Apple. Επίσης καινοτόμησε στο ότι πλέον δεν βάζουν καλώδιο μεταξύ των ακουστικών και ευτυχώς το έχουν πάρει και άλλες εταιρίες αυτό. Καμία όμως ακόμα δεν έχει φτάσει την ευκολία χρήσης των airpods. Αυτό πουλάει λοιπόν, όχι ο crystal clear ήχος. Αν κάποιος audiophile θέλει τέτοιο ήχο, ξέρει και τις επιλογές του. Το υπόλοιπο 99.99% θα προτιμήσει airpods για την άνεση και την ευκολία.

13 ώρες πριν, Voodooman είπε

Καινοτομία θα ήταν να προσφέρεις τα airpods, αλλά να αφήσεις επάνω και το 3.5mm jack, εκεί θα βλέπαμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος.

Φυσικά και θα αλλάξουν την ροή της αγοράς των ακουστικών. Πού θα πριζώσεις τα ακουστικά, όταν δε υπάρχει υποδοχή;  Ο μέσος χρήστης στην αρχή βολεύεται με τον αντάπτορα, αλλά με το που θα του κοπούν τα ακουστικά θα σκεφτεί "άντε μωρέ, να πάρω ασύρματα να ησυχάσω από τα κομμένα καλώδια" και θα πάει να στριμωχτεί στην επόμενη Black Friday για να τα αγοράσει. Το ότι η μπαταρία τους δεν κρατάει για πάντα και ότι κάποια στιγμή σύντομα θα πεθάνουν ούτε που του περνάει εκείνη την ώρα από το μυαλό. 

Σειρά πήραν οι κινέζοι, που αντιγράφουν οτιδήποτε προωθήσει η Apple, απλά και μόνο για να μοιάζει. Η αφαίρεση του jack είναι από τις πλέον επιθετικές κινήσεις χειραγώγησης του καταναλωτικού κινητού που θυμάμαι, τουλάχιστον στο χώρο των κινητών.

Αν αφήσεις το jack δεν σπρώχνεις την τεχνολογία. Ειλικρινά, έχεις δοκιμάσει οποιουδήποτε τύπου cordless ακουστικό; Που να μην συνδέεται το ένα με το άλλο, να είναι ανεξάρτητα; Και αν ναι, πραγματικά ακόμα θεωρείς ότι με το jack να κυκλοφορεί ακόμα, θα υπήρχαν τόσο ποιοτικές και καλές υλοποιήσεις; Ήταν τεχνολογία 100 χρόνων, χαίρομαι που έφυγε όπως έγινε με floppy disk, CD/DVD και όπως θα γίνει και με το USB-A (σιγά σιγά). Η τεχνολογία προχωράει φίλε μου.

9 ώρες πριν, korakios είπε

Καινοτομία θα ήταν στο φόρουμ να λειτουργεί η παράθεση σωστά .... θα στέλνουμε φωτό χειρόγραφα στο τέλος 

Στο θέμα μας , καινοτομία ήταν από την Apple να καταργήσει το καλώδιο (αν και δε μου αρέσει ) και να περάσει μόνο σε ασύρματο .

+ ευκολία χρήσης

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Agony είσαι εκτός topic πήγαινε κάπου αλλού να αδειάσεις τις γνώσεις σου. Είναι καινοτομία της Apple, είτε σου αρέσει είτε όχι. Αν νομίζεις ότι η καινοτομία παντρεύει το top quality, είσαι εκτός τόπου. Αν νομίζεις ότι τα airpods δεν άλλαξαν την έννοια των wearables/earbuds, είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Κάθε μέρα βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια σε κάθε thread του insomnia. Apple == #1, λόγω του ecosystem της, του software της και ναι, λόγω του ότι είναι #1 innovative company σε όλα τα products της. That's all. Κανένας δε μίλησε για top ήχο, ούτε θα κάτσουμε να μιλήσουμε. Κανένας επίσης δεν αγοράζει τα airpods για αυτόν τον λόγο. 

Επεξ/σία από M A T R I X
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KostasKri είπε

Αν αφήσεις το jack δεν σπρώχνεις την τεχνολογία. Ειλικρινά, έχεις δοκιμάσει οποιουδήποτε τύπου cordless ακουστικό; Που να μην συνδέεται το ένα με το άλλο, να είναι ανεξάρτητα; Και αν ναι, πραγματικά ακόμα θεωρείς ότι με το jack να κυκλοφορεί ακόμα, θα υπήρχαν τόσο ποιοτικές και καλές υλοποιήσεις; Ήταν τεχνολογία 100 χρόνων, χαίρομαι που έφυγε όπως έγινε με floppy disk, CD/DVD και όπως θα γίνει και με το USB-A (σιγά σιγά). Η τεχνολογία προχωράει φίλε μου.

Δηλαδή μου λες ότι αν δεν είχαν αφαιρέσει το jack, ο κόσμος δεν θα στρεφόταν στην χρήση των Wireless. Γιατί θα γινόταν αυτό; Γιατί ο κόσμος δεν τρελαινόταν να τα αποκτήσει. Το ρήμα "σπρώχνεις" από μόνο του δείχνει βία. Κανείς δεν μας "έσπρωξε" στην χρήση των smartphones, όλοι πέσαμε πάνω τους σαν τρελοί, γιατί κάλυψαν τις ανάγκες μας. Αντίθετα, η αφαίρεση του jack είναι μία κίνηση που μπορεί να σε βάλει σε έξοδα, από μικρά έως μεγάλα. Ας το αφήναν επάνω και ας προσέφεραν τα wireless ως επιλογή. Αλλά όχι, το αφαιρούν, για να περιορίσουν τις επιλογές σου.

Έχω δουλέψει ζευγάρι των €80 αρκετά. Σαν δέα δεν είναι κακά, το αντίθετο. Ποιος δεν θέλει να βάλει δύο πραγματάκια στα αυτιά του, να έχει ήχο και να μην ασχολείται με καλώδια; Αλλά δεν είναι έτοιμα, κυρίως από αυτονομία. Δηλαδή ακούμε αυτονομίες των 5-10 (στην καλύτερη περίπτωση) ωρών και δεν γινόμαστε έξαλλοι; Αυτά πρέπει να φορτίζουν κάθε ημέρα. Θα μου πεις "ρε φιλαράκι, θα τα έχεις κάθε μέρα 5-10 ώρες στα αυτιά σου" ; Όχι, αλλά για να είναι έτοιμα κάθε ημέρα, θα πρέπει να τα φορτίζω κάθε ημέρα. Και κάποια στιγμή η απόδοση της μπαταρίας τους θα πέσει και θα πρέπει να τα αλλάξεις, έτσι; ΚαΙ άντε,αν πάρεις κανένα "φτηνιάρικο" ζευγάρι των €20 δεν έγινε και τίποτα, και τα αντίστοιχα ενσύρματα κάποιτε θα κόβονταν, ίσως και πιο γρήγορα. Αν πάρεις κανένα ζευγάρι των €200, θα κλάψεις.

Επεξ/σία από Voodooman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλοι τα παίρνουν... Και άλλοι χαίρονται.. πραγματικά ...τους λες αν θες το κινητό μου θα πρέπει να πάρεις ακουστικά και χαίρονται που τους διατάζουν να πληρώσουν... Ε αυτό εντάξει με ξεπερνάει και το ονομάζουν και πρωτοποριακό αυτό μπράβο....στο μυαλό σας ...

Επεξ/σία από Dellapple
Δημοσ.

Με άλλα λόγια νομίζω ότι ο ανταγωνισμός θα δώσει λύσεις σε ένα ψηφιακό μέλλον που θα είναι πολύ διαφορετικό αυτή την νέα δεκαετία, σημασία έχει εκτός από διασκέδαση να αυξάνουν και την λειτουργικότητα των ενσωματωμένων συσκευών...

Δημοσ.
1 hour ago, M A T R I X said:

@Hetfield @Agony είστε εκτός topic πηγαίντε κάπου αλλού να αδειάσετε τις γνώσεις σας. Είναι καινοτομία της Apple, είτε σας αρέσει είτε όχι. Αν νομίζετε ότι η καινοτομία παντρεύει το top quality, είστε εκτός τόπου. Αν νομίζετε ότι τα airpods δεν άλλαξαν την έννοια των wearables/earbuds, είστε εκτός τόπου και χρόνου. Κάθε μέρα βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια σε κάθε thread του insomnia. Apple == #1, λόγω του ecosystem της, του software της και ναι, λόγω του ότι είναι #1 innovative company σε όλα τα products της. That's all. Κανένας δε μίλησε για top ήχο, ούτε θα κάτσουμε να μιλήσουμε. Κανένας επίσης δεν αγοράζει τα airpods για αυτόν τον λόγο. 

Με διαβασες καθολου; 😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Voodooman είπε

Δηλαδή μου λες ότι αν δεν είχαν αφαιρέσει το jack, ο κόσμος δεν θα στρεφόταν στην χρήση των Wireless. Γιατί θα γινόταν αυτό; Γιατί ο κόσμος δεν τρελαινόταν να τα αποκτήσει. Το ρήμα "σπρώχνεις" από μόνο του δείχνει βία. Κανείς δεν μας "έσπρωξε" στην χρήση των smartphones, όλοι πέσαμε πάνω τους σαν τρελοί, γιατί κάλυψαν τις ανάγκες μας. Αντίθετα, η αφαίρεση του jack είναι μία κίνηση που μπορεί να σε βάλει σε έξοδα, από μικρά έως μεγάλα. Ας το αφήναν επάνω και ας προσέφεραν τα wireless ως επιλογή. Αλλά όχι, το αφαιρούν, για να περιορίσουν τις επιλογές σου.

Έχω δουλέψει ζευγάρι των €80 αρκετά. Σαν δέα δεν είναι κακά, το αντίθετο. Ποιος δεν θέλει να βάλει δύο πραγματάκια στα αυτιά του, να έχει ήχο και να μην ασχολείται με καλώδια; Αλλά δεν είναι έτοιμα, κυρίως από αυτονομία. Δηλαδή ακούμε αυτονομίες των 5-10 (στην καλύτερη περίπτωση) ωρών και δεν γινόμαστε έξαλλοι; Αυτά πρέπει να φορτίζουν κάθε ημέρα. Θα μου πεις "ρε φιλαράκι, θα τα έχεις κάθε μέρα 5-10 ώρες στα αυτιά σου" ; Όχι, αλλά για να είναι έτοιμα κάθε ημέρα, θα πρέπει να τα φορτίζω κάθε ημέρα. Και κάποια στιγμή η απόδοση της μπαταρίας τους θα πέσει και θα πρέπει να τα αλλάξεις, έτσι; ΚαΙ άντε,αν πάρεις κανένα "φτηνιάρικο" ζευγάρι των €20 δεν έγινε και τίποτα, και τα αντίστοιχα ενσύρματα κάποιτε θα κόβονταν, ίσως και πιο γρήγορα. Αν πάρεις κανένα ζευγάρι των €200, θα κλάψεις.

Ναι, δυστυχώς σπρώχνεις την τεχνολογία. Τα smartphones ήταν καινούρια αγορά εντελώς, άλλο πράγμα. Για ακουστικά ο κόσμος θα έλεγε "ε οκ αφού παίζουν και αυτά που έχω".

Η μπαταρία καθημερινά φόρτιση δεν θέλει. Τουλάχιστον με τα airpods απλά τα πετάω σε ένα wireless charger κάθε 3-5 μέρες και δεν ασχολούμαι ποτέ μα ποτέ. Αντί να τα ακουμπήσω δίπλα μου στο γραφείο, τα βάζω λίγο παραδίπλα και φορτίζουν κιόλας 😛. Τώρα όσο για την μπαταρία, ναι με την χρήση θα φθαρεί δυστυχώς δεν υπάρχει λύση σε αυτό.

Μην ξεχνάμε όμως ότι μπορείς να αγοράσεις lightning/USB-C ακουστικά ή ακόμα και να χεις μόνιμα έναν αντάπτορα στα κανονικά σου ακουστικά και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Μιλώντας για το iPhone πάντα, οι βελτιώσεις που ήρθαν ειδικά με το taptic engine μετά την αφαίρεση του jack αξίζουν πολύ περισσότερο από ένα port το οποίο έχει ΜΟΝΟ μία χρήση ενώ έχεις το lightning που μπορεί να κάνει τα πάντα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Με διαβασες καθολου; 😂

Χαχα, πραγματικά δεν ξέρω γιατί σε πήρε η μπάλα. Θα φταίει η ώρα του post. Δεν είχα πιει καφέ και ήμουν triggered από τον @Agony. Συγχώρα με.

Επεξ/σία από M A T R I X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Ναι, δυστυχώς σπρώχνεις την τεχνολογία. Τα smartphones ήταν καινούρια αγορά εντελώς, άλλο πράγμα. Για ακουστικά ο κόσμος θα έλεγε "ε οκ αφού παίζουν και αυτά που έχω".

Κυνικό και λάθος. Δεν θα έπρεπε να γίνεται. Η πραγματική τεχνολογία (και συνολικά η πραγματική εξέλιξη) είναι ανάγκη, δεν είναι χειραγώγηση.

Επεξ/σία από Voodooman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...